Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

peepo:

pokud uz zvladas mech. system tak ze te nezatezuje chybna exekuce, tak je na rade dalsi krok. Pridej obchodovani do trendu - jak pises. Budes mit mene vstupu, ale vice uspesnych obchodu. Filtru existuje cela rada. Velmi dobre je selektovat pomoci vyssich TF. Dnes na DAXu se to opet ukazalo a vstup do longu na prurazu cca 6006 byl velice profitabilni. mechanicke vstupy jsou super na nauceni se, ale pokud zvladnes tuto techniku tak si klidne pridej dalsi prvek. Nakonec vsichni postupne zjisti, nekdo za rok, nekdo za 3, ze obchodovani do trendu je nejklidnejsi a nejucinnejsi, ale realizovat jej bezchybne byva tezky ukol. Proto je dobre postupne pridavat a optimalizovat svuj styl tradingu az temer do konecne faze, kdy je mozne vystupovat z trhu nekolika zpusoby dle zkusenosti a psychicle oddolnosti.

Ja dnes obchodoval do trendu s vstupem 9.41 za 605.5 a vystupem za 631 v 9.56. / obchodoval jsem pruraz vyssiho TF se vstupem a rizenim pozice na nizsim TF/

mej se focus

Odesláno

Jo, jo potesi to :). SL byl 6b a ja jsem bral RRR4, byl to zaroven vrchol swingu, ale presto si myslim ze jeste kousek pujde long a tohle je jen korekce .....uvidime.

focus

Odesláno

focus: gratuluji k pěknému obchodu. Díky za cenou radu, silně o zařazení určitého filtru trendu uvažuji, prvně otestuji stejný filtr jako mám na TF a pak uvidím co dál. Ať se daří

Odesláno

Tak já mám tento týden s lehkým minusem. Fdax se nám o jedenácti pěkně rozjel a byl jsem v tom ideálně nastoupenej, ale přišel mě jasný signál do protitrendu a tak jsem z toho byl předčasně venku. No co se dá dělat, někdy to vyjde ideálně, že se reversuje ze zisku do zisku, jindy zase ze zisku do SL.

2 yax:
Minulý týden jsem se zúčastnil podobnýho, ale menšího "výbuchu" jako byl dnes na daxu. Měl jsem otevřený long a SL nastavený na 125 euro, najednou hrk a byl jsem z toho venku za -150, ale MAE v ninjovi byla zaznamenaná na 225, takže to vlastně dopadlo ještě dobře.

Lukáš

Odesláno

Uf uf. Jeste ze uz mam vydelano. Zacina to byt pekna divocina. Ale tak taky jeden nemusi byt v celym trendu ze ano. Pivot nepivot, sel jsem 643.6 sjel to jeste celkem v klidu. Ted uz bych mel obavy.

Odesláno

DT na 646,5... bohužel bez proti-trendového signálu, takže bez vstupu. Samotný PA neberu. Tenhle týden bez obchodu - když není trend, tak těžko můžu jít s trendem nebo proti němu :-)

Ale SHORT to je pěknej, to se musí nechat

Odesláno

Ahoj, dneska na TF konečně PT. Aspoň že tak, jinak by tento týden byl celkem tristní - pro mně - jinak se trhy fakt pěkně rozhýbaly a kdo to umí tak určitě vydělal :)
Ať se daří

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...