Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k aktuálnímu dění na trzích

focus

Doporučené příspěvky

alfy: Larry popisuje, jak se stridaji dny s velkym a malym rozpetim. Pise, ze male cenove pohyby vyvolavaji velke a naopak. Mam na NQ dost vysoky PT, takze potrebuju vstupovat do dnu s nejvetsim potencialem, proto jsem zkusil tenhle filtr a funguje dobre. Klouzavy prumer jsem nijak optimalizovat nezkousel. Jen ta procenta toho rozpeti. Jestli o desetinu vic nebo min nehraje moc roli. Koncept funguje podle me slusne.

Sdílet pomocí služby

Zdravim, ja mam dnes den dlouhych obchodu, teda aspon na mne. Rano to na DAXu trvalo 36 minut, ted na TF pruraz 1 korekce trval 32 minut a skoncil na BE. Ale na to, ze je pred FEDem, tak docela slusny pohyb dolu, cekal jsem, ze se to odrazi od low premarketu na 617 a bude se to mlatit v kanalu az do vecera. Lada

10401

Sdílet pomocí služby

Zdravim, venujem sa trhom par tyzdnov a niektore zakladne otazky mi nie su este jasne:

Ked si pozrem narodnu banku slovenska vidim tam aktualny kurz dvojice mien, nasej meny voci nejakej inej.

Ako suvisia aktualne kurzy na strankach roznych bankach s tradingom na burze? resp. co zapricinuje ich zmenu - pokles/narast? vztah ponuky a dopytu na trhu (obchodovanie na forexe) alebo vnutorna ekonomicka situaciiu statu, ( od dovozu, vyvozu) ???

Dik :)

Sdílet pomocí služby

attivo:
dakujem za tip, urcite to zbacktestujem. Máte nejaké pravidlo pre prípad, že sa CCI nevráti znovu nad/pod 100?

Moj vstupny patern je odvodeny z finwinu 0/V. Zbacktestoval som 2v, OV, BigV, 100/v a ešte jeden moj patern a zistil som , že až na 2v vykazujú všetky paterny skoro rovnakú úspešnosť.Jedine 2v som vylúčil - dáva veľa stratových signálov.
Moje podmienky pre vstup sú trh na strane EMA34, CCI14 v smere trendu, cenová úsečka vo farbe trendu.
Marcel

Sdílet pomocí služby

peter777: Rovnou na ten prispevek i odpovim:
1/ priste prosim spis do souvisejiciho vlakna - v tomto pripade napr. forex diskuse
2/ menove kurzy volne smenitelnych men jako je napr. slovenska koruna jsou ciste produktem poptavky a nabidky na menovych trzich. Musite si uvedomit, ze mezi sebou obchoduji i banky a dalsi instituce, nejen mali obchodnici. Makrodata ovlivnuji predevsim chovani techto subjektu - na jejich zaklade se ucastnici snazi odhadnout dalsi trzni byboj a delaji rozhodnuti o nakupech / prodejich men. Je to velice zjednodusene, ale rekl bych, z epro tenhle ucel to snad dostacuje :]

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...