Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

2 abrams :

Tak pro mne dobry nebyl, pro nekoho mozna ano. Ja nevstupuji (krom jineho), kdyz je rozdil low breakout svicky a vstupni ceny vetsi nez muj SL, a nebo kdyz predesla korekcni svicka sama o sobe je vetsi nez muj SL.

Odesláno

Pavel K:

jo je to super. V kombinace s BacktestHelprem pro Ninju to jde pak samo. Když si vzpomenu na můj úplně první backtest ještě v Sierra Chart (testoval jsem základní FinWin na 3 min TF), tak to bylo maso :) Teď když testuju systém a mám obchody tak 1 obden, tak jde fakt hrozně rychle. Kouknu na graf, 3x kliknu myší v Ninjovi a mám vše zapsané a hurá na další den...

Jinak dnes mě filtry nepustily. BigV jsem měl hraniční, ale situace na 30 min rozhodla, tam to pro long 100% nevypadalo (cena pod EMA34 na vstupním signálu z RB15)

Odesláno

Ahoj, na TF jsem měl SL. Asi si zapíšu dnes chybu - protože byl signál byl nejasný, tak jsem zaváhal - viz obr. focus & ostatní: díky za info k backtesteru, vím o něm, bohužel jsem na kurzu zatím nebyl, takže nemám VIP přístup.

12151

Odesláno

Dnes jsem sel long v 15.39 za 641.0 a SL byl na 639.8. PT byl dosazen v 16.14, ale neskutecne se trh tahl a jen jsem cekal na korekci pod kterou bych umistnil SL. Jinak dnes s obchodem spokojenost a ten long se diky vyssim TF dal trochu predpokladat, i kdyz jsem ocekaval korekci nekde kolem 65-80. Diky rychlosti trhu jsem dnes spekuloval na cisty PT, zadny trailing SL.

focus

Odesláno

Zdravím, jenom pro zajímavost, co všechno je na trhu možné - screen trhu NG (natural gas). Pohyb přes 4 tisíce dolarů během 10ti sekund a pak protipohyb 3 tisíce dolarů během následující minuty. Přesně jak píše Douglas, že nemůžu trh omezovat nějakými limity, protože stát se může cokoliv, takže je potřeba být připraven i na takovouto variantu. Tady by to byl asi mastný slip na SL, pokud by byl člověk na špatné straně. Láďa P.S. nejedná se o chybu v datech, zkontrolováno ještě u jiného datového zdroje

12159

Odesláno

Lado, take jsem si toho vsiml. Zrovna dneska jsem to testoval. Jinak jsem si u toho vsiml jeste jedne veci. Schvalne se nekdy koukni na to, jak to vypada s pohybem a volume posledni obchodni den daneho kontraktu. Jak se uzaviraji posledni pozice, tak se to vetsinou hezky rozjede. Sel by klidne obchodovat BO treba 19.45-20.00.. Akorat ze se mi na tom nelibilo to, ze muzu uviznout v pozici az do zavreni a to by byl pru..r. Ale ono to jde v pohode zobchodovat v nasledujicim kontraktu, kde jsou ty pohyby samozrejme take (coz me nemohlo docela dlouho docvaknout). Projel jsem si rok 09 a ty pohyby prichazi hezky pravidelne, na rope je to velice podobne. Musim se podivat vic do historie, ale dneska uz ne..

Odesláno

Ahoj, tak na DAXu dnes další SL. Je to nepříjemné, je už v šestý v řadě a to je maximum z backtestu. Dneska se zase vyplatilo obchodovat až do směru trendu. No nic, třeba příští týden bude lepší.
Ať se daří

Odesláno

Rombic:
diky za reakci. psal jsem jim, pry to poslou az v unoru, to je na me celkem pozde.
Chybi mi dva mesicni vypisy, tak jsem jim napsal, zda by mi je mohli poslat v pdf.
Konec koncu, i ten rocni vypis by byl pro me lepsi v .pdf a ne na papire.

Odesláno

to yax, s tim SL (viz. tvuj screen) na NG to neni moc sci-fi a broker mi psal, ze se to deje a pak nasleduje velke diveni pri pokryvani SL, klasika, co je vsak dulezitejsi, sdelil mi, ze tento trh nema zadny ID margin a ze to pali za plny...
Nevim zda to plati obecne, kdyztak si to overte...
H.

Odesláno

Pavle,

diky za dalsi tip, urcite se na to podivam a az je mi trapne, ze nase spoluprace je takto jednostrana.

Mirku,

jestli ti chybi mesicni vypisy, tak si je muzes stahnout na RCG Archive, ale budou v textaku. Jenom pozor - cislo uctu se rozdeluje - prvni 3 cisla si pisou myslim nekam do kolonky office a zbytek do account number, jestli si to dobre pamatuji.

hanz,

je potreba vedet dopredu, ceho je dany trh schopny. Viz treba dnesni dax, prvnich 45 minut dnes po open se plazil a pak behem 2,3 sekund v 15:45 skocil o 300-400 EUR nahoru. Jelikoz to bylo kolem vcerejsiho a i letosniho high, tak kdo tam mel SL, tak si asi taky pripsal pekny slip.
Jestli budu NG obchodovat, tak na margin se zamozrejme zeptam, ale vzhledem 2% risku na kazdy trh me marginy moc nepali.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...