Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To focus: Bol som len na jednom kurze finančníka a nemám prístup do VIP sekcie. :( Preto to riešim takto. Ale vďaka za radu a snahu pomôcť.. Pekný den a úspešné skríženie zbraní... :)

Odesláno

abrams:
Backtesthelper je úžasná věc. Jak píše focus, tak s tím jdou backtesty jedna báseň. 2 roky zmáknu okolo 16 hodin práce - při jednom vstupu na den.. Se finančníkům ozvi, pokud jsi na semináři byl, tak bys přístup měl mít

Odesláno

Zdravím, já dneska hodně náročný den na ropě. První vstup ztráta a došlo i na druhý a vstup. Tam se trh nerozjel po průrazu oproti předpokladu, takže pak to bylo hodně náročné na dodržení pravidel. Obchod se dost vlekl a nakonec jsem vystoupil podle pravidel na BE, ale nic příjemného. Tento týden zatím hodně neobvyklý, každý den 2 vstupy, takže o zábavu je postaráno. Jinak dnes ještě na NQ u 1. korekce odfiltrován zisk 100 USD (včera volatilní den) a na TF mi nestačil SL. Trh by sice vylezl potom k PT, ale to dnešní tempo není nic pro mě. Tak hodně zdaru všem, Láďa

12147

12148

Odesláno

Kdyz trh udela behem 90 vterin pohyb -200/+200/-150 - tak to rozhodne neni vstup pro mne. Takze 641.5 mne nechala zcela chladnou, a pak uz byly po ceste same prekazky (643 + 646) Takze zadne potencialni zisky, velmi prudky long... dnes "zatim" zadny signal.

Odesláno

Zdravím,
já dnes pouze SIM, ten začátek se mi vůbec nelíbil a do longu jsem pak už nechtěla naskakovat, zdálo se mi to příliš vysoko. Také bych měla 1.vstup SL, byla velká korekce a 2.vstup by již k PT dosáhl, ale beru pouze jeden vstup denně, tak by stejně nic nebylo (td)
Iva

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...