Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

MNovak:
pokud by ti to nevadilo, můžeš napsat, jestli jsi měl dnes signály na DAXu a odpo na ES? Díky moc - a ještě mám dotaz k tvému grafu - myslela jsem, že tam nějaký indikátor máš (PSAR,EMA)...jdeš už čistě jen podle grafu bez ničeho? S/R úrovně také moc nesleduji, protože při všem,co bych opravdu reálně pozorovala, bych neměla asi jediný obchod...tvůj úhel pohledu mi připadá velice srozumitelný a jednoduchý, jde "jen" o nastavení signálů...proto se ptám, které máš a srovnávám se svými...díky moc

Odesláno

Ahoj, tak já dneska na daxu taky s minusem. Vstupy byly všude ok, ale následný pohyb se rozjel jenom jednou. Nicméně vše podle plánu, takže všechno v pořádku.

Odesláno

Ahoj,
tak já dnes SL. Na TF mechanický vstup long v 15:33, pak se to obrátilo proti a dnes už končím. Celkový stav za leden -2x SL, 1x BE, 1x PT.
Zároveň jsem chtěla všem poděkovat za příspěvky, jsou hodně inspirativní, jak hodnocení obchodů tak ostatní věci kolem a zkušenosti. I když sem nepřispívám pravidelně, tak vás sleduji se zájmem.
Iva

Odesláno

Hmmm tak dneska co se týče slipů úplně jinak než včera, dneska mně ty skluzy pomáhaly, 1 ztráta místo 130 USD 120 USD na kontrakt a jeden zisk místo 290 USD 300 USD. Takže to snad bude taková hra s nulovým součtem co se týče těch mých slipů. Jinak po 4-té se to celkem rozjelo, tak uvidíme, každopádně já jsem už s profitem venku

Odesláno

Ahoj, na TF jsem dneska sice vůbec netušil, kam by to mohlo jít, ale držel jsem se plánu a vstoupil na signál short 15:41. Trh v 16:20 krásně doputoval na můj plánovaný PT, ale mně o dost nestačil SL, byl jsem vyhozen už 15:48. No aspoň, že se to hýbe. Tak zase zítra
Ať se daří

Odesláno

kuba: Dneska to chtělo mít v plánu dva vstupy, druhý by krásně vyšel. To by ale nezvládl můj MM - nemohl bych jet ráno FDAX.
jo a ještě k těm slipům - dneska při výstupu na SL na FDAXu jsem poprvé chytil slip 1 tick (12,5 EUR), jinak na TF to občas bývá a někdy to i pomůže, ale je to téměř vždy pouze 1 tick.

Odesláno

Dnes opět bez vstupu.. Ten pohyb šel mimo mě - korekce se vytvořila mezi oběma EMA a "véčko" na CCI 50 bylo nad 0 linkou.. Teď se mi rýsuje 2/v short, ale je to blízko low + to low tvoří docela silný support

Odesláno

NA RB 10 dnes žádný signál doposud..trh byl mezi EMA,CCI 50 nad nulou.
Od začátku roku jeden pěkný validní signál ..ostatní nečitelný, ztrátový..je to nic moc..

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...