Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Libri
Máš předsudky, které ti podporují různé indikátory- EMA, úrovně high a low, apod. Já mám holý graf a tudíž nevím a ani nechci vědět jestli je cena moc nízko nebo vysoko. Jaký má smysl toto sledovat, když trh si stejně udělá co bude chtít. Když vidím , že klesá a mám signál tak jdu do toho at to dopadne jak chce. Nad tím absolutně neuvažuji jak to dopadne, respektive vím, že max prodělám nějakých 6 bodíků. S tím počítám při každém vstupu. Naopak, když vydělám tak zase vím, že jsem si uhradil tři špatné vstupy- SL.
Kdybych vstupoval v případě, že trh je rozjetý jen kousek a tudíž mohu chytit hlavní pohyb, kdo mi zaručí, že bude pohyb a trh nezačne valit opačně? Nikdo. Takže proto jsem se naučil u obchodování nepřemýšlet a nerozvíjet dedukce podobného typu. Ted se jdu nachystat na ES. Pokud bude nějaký signál, napíši.

Odesláno

Z meho pohledu trh bez smeru - chop. Vypada to jako odevzdavani vcerejsich zisku ....... skalperi potrebuji take z neceho zit........

snad se to pro nekoho rozjede a neco vydela, ja to dnes nebudu :)

focus

Odesláno

Trošku off topic, ale nedá mně to... Chtěl bych se zeptat obchodníků, co jedou live jestli taky u IB chytají pořád slipy jako já, pravidelně mám 1-2 ticky slip na SL. Díky za odpověď

Odesláno

Nema to silu, dlouhy svicky na vol700, a ten jeden tick na 640.1 mne nepresvedcil. Jo na na 87 jsem to sledoval, ale bylo to trosku divocejsi a tesne pred fundamentem. Sice C-kovej... ale nemam SL200 :)

Takze dnes nic. Vcera ten short taky nic... kde neni signal... short se nebere, tak uvidime zitra.

Odesláno

ja sem sel 35 long... nevyslo to.. vstup dobry.... Jinak ted dodelavam uz zaverecne testy hlavne testuju ostatni trhy (NQ,Dax) kvuli robustnosti... potrebuju aby mne ekvita nejela vylozene dolu :) jak to bude hotove tak reknu co pojedu live... 1-2 tydny to jeste urcite zabere...

Odesláno

2 Kuba : Nejsem sice u IB, ale zalezi jakej trh a kde vstupujes. Kdyz vstupujes na spodni strane CG na obratech, tak je to Ok, jestli mas vstup stokpou a chodis na breakouty, tak na TFku je 1-2 ticky celkem normalni.

Odesláno

Ja mam taky trh ako je dnes na TF v podstate rad. Viem ze taketo hybanie do strany k trhu patri a dnes je to celkom ocividne. Nieco ako velka cervena blikajuca stopka aj pre zacinajuceho tradera akym som sam. Nepochopte ma zle - jasne ze to nie je najlepsi trh, ale vzdy lepsie ako ked sa nevie rozhodnut a ide raz hore a raz dole, tvari sa to ako trend a je to chop. Toto je na druhu stranu ok, viem presne ze mam spokojne drzat svoju poziciu na zadku mimo trhu :)

Asi si idem pustit replay nejakeho dna minuleho roku...

Odesláno

Ahoj, na TF dneska taky SL. Vstup 15:46 short 636,2 přesně podle plánu. Tak zase zítra.
Díky všem za komentáře k rannímu DAXu!
focus: díky za pěkné screeny. Jestli jsem dobře koukal, tak SL byl na tick přesně? Taky jsem spíš ráno sázel na short, ale na FDAXu nemám filtrování směru trendu (na rozdíl od TF), tak beru co přijde a neřeším. Možná do budoucna...
Tak ať se daří - zase zítra.

Odesláno

To lordberry a Rob99:

obchoduju TF, nemluvím teď o vstupování / vystupování kolem vyhlašování fundamentů. Téměř vždycky mám při SL o 1 tick větší ztrátu / zisk. SL zadávám samozřejmě jako BUY/SELL STOP, jinak nevím jak bych ho zadával. Nebo to někdo zadáváte jinak? Je to k vzteku, vypadá to, že to dělá jenom mě. Asi mě v IB nemají rádi.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...