Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,sleduju. Já si dneska na DAXu počkal. Zkouším nový myšlenky. Jedu to na demu. Ja naskočil na short. Ale špatně zvládnutým vstupem(musel jsem vstoupit 2x). a špatně posunutým SL jsem byl vyhozený mooooc brzy. viz obrázek Liliputek

12115

Odesláno

Ahojte.

to peepo:
Len tak ďalej - myslím prispievanie a komentovanie FDAX, nie SL. ;) Aj ja dnes SL na FDAX. Zatiaľ len paper. Ale minulý týždeň bol celkom úspešný tak uvidíme.

Ahoj a ďakujem.

P.S.: Srdečná vďaka všetkým prispievateľom.

Odesláno

Peepo: obchoduji a sleduji DAX take i kdyz me to nekdy rano nevyjde. Dnes jsem mel na DAXu SL, ale dam se screen jak jsem mel cely obchod pripraveny a naplanovany. Je to pouze pro inspiraci a ukazka dalsiho mozneho vyvoje pokud uz trader zvlada zakladni dovednosti a neresi stale nesmyslne vstupy mimo plan. Vstup je to stale mechanicky, ale je mozne provest selekci a vstupovat jen do pohybu, ktere maji zaklad ve vyssim TF, coz je dnes ukazkovy priklad. I kdyz mam SL tak jsem nad miru spokojen a trh udelal to co jsem cca ocekaval. Je to cenejsi nez vysledek - alespon pro me. Jinak vstupy na prurazu 1SW podle me stale funguji a pro nauceni se tradingu a nevymazani uctu jsou idealni. at se dari focus

12117

Odesláno

Dnes na dax vstup až v 9:55 6014 short. SL 6,5b. Výstup na PT v 10:27 s 19,5 b. Dnešním obchodem jsem se tak dostal na max. hodnoty účtu. To znamená DD 0%. Takové dny si ohromně vychutnávám. Je to příjemný pocit.

Odesláno

Dodatek k prispevku:

technika vystupu je uz pomerne psychicky narocna protoze se nekdy stane ze z celkem hezkeho profitu skoncite na nule nebo SL. Na druhou stranu je mozne hodne vydelat a rychle korigovat serii ztrat. vsechno ma v tradingu sva pro a proti a je na kazdem aby odhadl a zhodnotil co v danem case snese a co nikoliv.

focus

Odesláno

focus:
a trailoval by jsi SL po swingách jen k PT, nebo bys PT šoupal níže?

MNovak:
a nebál ses v té době otočení trendu nebo zabřednutí ceny v CG?
- cena již udělala výrazný pohyb dolů = 47,5bodu
- 2x se odrazila od 6008,5 ... spadla tam velmi rychle z rozpětí 6015-6018, dělalo to na mně dojem jako by se tam vymlely SL býků, spekulujících na otočku
- na můj vkus už byla cena daleko od EMA na vyšším TF
(já jsem v té době měl už short uzavřený na TSL- vstupoval jsem na 6032 - a zkusil bych po ev. 1,2,3 longový návrat k EMA - pokud by vycházel dobře SL)

jinak dnes parádní pohyby, kéž by to vydrželo :)

Odesláno

Libri:

jel bych tak jak je to na obrazku. Dnes byl silny signal short a proto bych jej nechal. Nekdy je to trochu o rozhodovani, ale dnes to bylo jasne. Jinak na screenu mam uvedeny v poznamce PT500, ale to je spis zvyk pri analyze po seanci a ani jsem si to neuvedomil - nejak me ten udaj k SL patri......

:)focus

Odesláno

to peepo:
Určitě piš dál, taky to tu sleduji každý den. Dneska bylo po delší době na daxu hezky živo a i když to ze začátku vypadalo, že dneska taky skončím s mínusem tak nakonec se povedl drobný zisk. Při sestavování svýho OP jsem taky chvíli pracoval s myšlenkou dělat jenom jeden obchod denně, ale nakonec jsem zjistil, že se cítím líp, když můžu udělat obchodů víc. Podle mých backtestů systém "jeden obchod denně a dost" dlouhodobě funguje dobře, ale v prosinci jsem měl například nepříjemnou serii snad 15 dní v řadě, kdy můj první obchod vždycky skončil SL. Ale každá ztrátová série jednou skončí, takže vydrž, dál dodržuj plán a profity se už dostaví samy.

Lukáš

Odesláno

Jiji1:

kdyz tak mrkni na muj screen. Podle me je silny signal na vyssim TF a to je 2x odraz od SMA50. Prvni byl v Premktu a druhy po otevreni. Swing 6046.5 byla hranice na jejiz prorazeni jsem cekal a po prurazu jsem na nizsim TF hledal vstup, ktery byl zaroven prvni swing na nizsim TF ve smeru prurazu. I mechanika byla splnena. Nestacil bohuzel SL, ale vic riskovat nemuzu protoze obchoduji s vice kontrakty.

focus

Odesláno

Zdravím a mám dotaz na lidi co sleduji FDAX dlouhodobě. Já sleduji FDAX od nového roku a jedu na něm svůj SIM.
Dotaz je ohledně dnešního dne. Zatím jede super a mě to pořád naděluje zisky. Jde mě o to jestli je dnešní den z dlouhodobého hlediska vyjímka , nebo jestli trenduje pravidelně.

dík za odpověď.

Liliputek

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...