Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, dnes vyjimecne sem dam screen ze sim, ale je to kvuli tomu, ze po prosincovem karambolu jedu svoji mechaniku jen na papire. Jako naschval ted funguje dobre. Uvidim, jak dopadne cely leden, pak se rozhodnu zda jit zase live, ale bude to tezke rozhodovani.

12104

Odesláno

to už je v krátké době druhý 800USD protitrendový short, kdy bych nebyl se vstupem 100% spokojen, ačkoli jsem ho zvažoval a raději jsem ho nechal být :) (a stejně jako minulý týden po štědrém dopoledním fdaxu), teďka by ještě mohl přijít výtah zpátky k high a přestanu si schovávat screeny - bude mi stačit ten z minulého týdne :)

Odesláno

zdravim... nojo po tydnech cekani se neco pohlo :)... ja se starym systemem ktery jsem uz definitivne zabalil tak PT 400 ... s novym jsem mel short 33 ale ten signal nebyl na stopro takze bez obchodu ....

Odesláno

Ahoj! Mam tady jeden vzkaz z mirusu. Zkousel jsem se domoct skype kontaktu, ale nejak se mi to nepovedlo. Nicmene mi bylo receno, ze help desk, cislo: 0013124232234, nikdy nemuze byt obsazene. Pokud se tak stane, mame se potom ozvat na podporu a sdelit jim to, aby pry problem zafixovali... Opakoval mi to nekolikrat, ze se to nemuze stat, aby bylo obsazene.

Odesláno

Mirku,

ten prosinec nebyla chyba systému, ale chyba v MM. Máš jiný systém, ale třeba u první korekce to byl prostě jeden blbý měsíc a dnešní plný PT smazal celý drawdown a jede se nanovo.

To samé na TF. Minulý týden jsem měl 4 ztráty a dnes to jeden profit target obrátil zpět do plusu. Prostě se trh nerozjel hned po open, tak jsem si musel počkat na lepší den.

A u každého systému přijde chvíle, kdy aktuální drawdown bude větší než otestovaný nebo historický. Chce to jenom přežit do té doby než začne být příznivější období - teda aspoň u mechanických systému.

Pavle,

co ropa dnes? Já vyzkoušel dnes druhý vstup po ztrátě a docela jsem se bál. Asi budu zase muset nabrat další zkušenosti, abych se uklidnil a bylo to obchodování v pohodě, protože dneska jsem se bál druhé ztráty. Vlastně nová zkušenost, po velmi dlouhé době na jednom trhu 2 vstupy za sebou.

Láďa

Odesláno

JJ, to cislo mam ulozene v mobile pre pripad EMERGENCY. Ja pouzivam VoIP telefon, t.j. ma ten hovor do USA stoji 0,02€/min. A v pripade ze odide vsade internet tak ho stale viem vytocit z mobilu...

Odesláno

ja dnes bez obchodu, podle planu kdybych ho do puntiku mel plnit tak 0, ale postrada to logiku po ujetych 500 nastupovat na dalsi short s 400 pt, tak nejak jak pomalicku zkusenosti plujou (pomalicku) tak se mi cim dal vic zda ze ty nuance ,ktere casto ani nejdou zakomponovat do planu (nejak logicky je sepsat) jsou cim dal vic dulezite, a je to cit , a hlavne skloubena logicka s citem, a taky zkusenostmi, cekal sem na signal short po startu, kvuli Volume 2000 se korektni svicka neudelala(pred jeji close to pospadlo a tak misto hammeru a nebo zelene byla cervena) a tak sem do shortu nenastoupil, a pak priskakovat na kvalitnim signalu po ujetych 500 mi rozumne nepripada, a ted co mel sem porusit system? a vstoupit tam i kdyz formace logiku mela ale svicka se neutvorila takova jak mela byt(vol 2000 je dlouha svicka celkem) . zkratka se mi zda ze vse do backtestu nejde zahrnout ,pomijim mirne ruzna data live a na backtest, uplne vsechny veci a ridit se striktne mechanicky planem.kdybych mel pt 200-250 tak me ujete profity nestvou ale ujetych 400 kvuli spatenmu konci svicky me prijde na hrane, jake mate s tim ostatni zkusenosti?
diky za veskere podnety

Radek

Odesláno

to Mcwoj:
Ide o jeden obchod. Nerob si z toho hlavu. Myslim ze na to ides dobre a ak sa ti bude zdat ze nejaky prvok systemu nefunguje tak zbacktestuj aspon 1-2mesiace obe varianty a sam uvidis. Trochu pracne ale vzdy mi to takto fungovalo...

Odesláno

To mcwoj:
me se stava neco podobneho, jedu na ruznych kombinacich CCI14 a 50 a napr. se mi v prosinci stalo, ze u jednoho patternu mela CCI14 crossnout zl a vratit zpet. Cross ZL beru jako cokoli vetsi nez nula. A ono ji to nekroslo jen o 0,2...
takze jsem to nevzal a byl by krasny plny PT...
Premyslel jsem a je tezke to, ze kdyz budu tolerantnejsi, tak uz nebude presna hranice co mohu a co nemohu a muzu se dopoustet "diskrecnich chyb".
PS. vrchol vseho byl, kdyz jsem si nechal druhy den nacist graf, tak to tu ZL crosslo:-)

Yax:
souhlas, navic, kdybych system jel v prosinci s jednim kontraktem az do konce roku, vysel bych +200...
ale i tak je ta duvera (ted nevim jestli v sebe, system ci novy MM) narusena.
nicmene mam mesic na rozhodnuti.

Odesláno

Mirku, ja vim, ze muze.. Take se mi to stalo. Nicmene je asi potom dobre zavolat znova a dat jim vedet, ze opravdu obsazene bylo. Nebo napat brokerovi apod. Aby se o tom vedelo. Ja jse o tom pred hodinou mluvil s B. Dollym z Mirusu.

Lado, neni to uplne prijemne ten druhy vstup. Pokud zacnu obchodovat jeste NG (coz bych vazne chtel), tak budu asi obchodovat zatim zas jenom jeden vstup.. Aby si to vsechno sedlo. Jinak k zisku na NQ gratuluju. Zajimalo by me, o kolik se ti zmenily parametry za tu dobu, co obchodujes NQ live od testu? Mne napr. prumerny obchod klesl o polovinu. S tim se proste nemuzu smirit a systemu jsem v tehle podobe prestal verit. Na CL jsem zatim take v DD, ale tam jsem v pohode. Vse vychazi podle testu..

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...