Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

FDAX idem paper. Mal som velmi podobny vstup. Na 9:28 na 6093,5, SL 16tickov, PT az na 6117,5. Vyhodilo ma to na automatickom posune BE+2 o 9:33. Vydim ze to dost osciluje okolo PRM High a takyto trh nemam rad takze iba na to pozeram a drzim sa stranou. Ako zadavas prikazy? Ides systemom SL alebo PT, alebo aj posuvas SL?

Odesláno

Podle statistik se mi nevyplatí posouvat SL. A má to další výhodu, že nesedím u otevřeného obchodu. Tím se mi zkrátí obchodní čas pouze na vstup. Taky odpadne jakýkoliv stres. Můžu říci, že obchoduji uplně v klidu a bez emocí.

Odesláno

Ja pri tom tiez nesedim - nastavim v ninjovi v ATM strategii ze sa pri profite x tick posunie SL na BE+2. Samotny obchod potom sledujem ked mam cas ale uz do neho manualne nezasahujem. Je tiez pravda ze FDAX nemam velmi napozerany a momentalne iba zistujem ake hodnoty SL a PT nastavit.

Odesláno

Druhy paper na FDAXe. Vstup o 12:11 na 6078,5 short, vystup o 12:24 na 6077,5 po automatickom posune na BE+2.

EDIT: Inac zaujimave je ze na FESX a FGBL sa uz dlhsiu dobu nic-moc nedeje. Obchoduje to niekto?

Odesláno

To abrams:
Jeden čas jsem si s ním hrál.
Je to vlastně testovač AOS, dalo by se říci automatický backtester. Tady na finančníku myslím že pomocí něho byla otestována strategie probírána zrovna tady v tom vláně. Doporučuji pročíst články.

Odesláno

Ja som FESX nechal aby som sa mohol naplno sustredit na FGBS kde mi to ide najlepsie, ale s volatilitou nemam problem lebo mojej strategii choppy dni vyhovuju. Ked hladas pekne doobedne trendy skus sa pozriet na British Pound (6B) tam skor na nieco prides.

Odesláno

Krakra,

psycholog mi po diskusi se mnou postavil konstelaci, kde figurovala následující témata: strach, chamtivost, trpělivost, úspěch a neúspěch (pro ty kdo nevědí o co v konstelacích jde, tak připomínám, že se jedná o metodu, která umožňuje vidět problém, jeho příčiny i cestu k řešení, více např. zde: www.cestoudomu.cz/?sekce=3&kont=0 )...

Nechci se pouštět do detailů (některé jsou dost osobní), ale v podstatě jsme zjistili, že jsem se bál úspěchu. Pocházím z velmi slabé sociální rodiny a mockrát jsem slyšel od rodičů výroky typu:" taky jsem měl spoustu plánů" nebo "takovejch chytrej už bylo, jednou si na mě vzpomeneš...". Tyto výroky ve mě podvědomě vyvolávali pocit, že uspět prostě nejde. Přátelé, jde. Jen si ten úspěch musíte povolit.

Kdo obchoduje s více kontrakty, ten ví, že peníze fluktuují na účtě poměrně rychle a je potřeba tutu fázi ustát. Co k tomu potřebujete? Odvahu přiznat si pravdu. Nebojte se podívat co je za tím vším. Najděte minulé zkušenosti a přiznejte si opravdové pocity, které v souvislosti s tím máte, nebo jste měli.

Kdo to chce zkusit, doporučuji: Projít konstalací, která vám bude postavená na míru (s odborníkem!!!), Projít "cestou osvobození" od Brandon Bays, přečíst nebo poslouchat CD "Čtyři dohody" od Miguel Don Ruiz....změní vám to myšlení a o to v tradingu jde.

Hodně úspěchů

P.

Odesláno

To Tridis:

"Čtyři dohody" od Miguel Don Ruiz jsem dostal k vánocům, skvělá knížka. Ale to že existuje CD to jsem nevěděl.
Je to CD dobré ?
Mám si je také pořídit ?
Děkuji za odpověď

Odesláno

Na 30 min jsem videl Head 'n Shoulders, takže jsem byl zvědvej, jeslti přijde long signál.. Bohužel HS vyšel a trh jde dolů... Uvidím, jestli se mi do půl 6 ještě něco vykreslí, ale nevypadá to - nevsadil bych si na to :S
Hold ty dvě hodky odsedět musím, plán je plán :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...