Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnešek je běs a hrůza. Nejprve jsem očekával vzhledem k vyhlášené nezaměstnanosti bearish náladu, ale vzhledem k velmi slabé reakci jsem došel k přesvědčení, že to třeba ani obchodníky netrápí a tak jsem se nebál ani longu. 1xBE a 1xSL a pro dnešek konec. Myslím, že se to už dneska nepohne a jestli jo, tak až kolem osmé.

To peepo:
Jak mohl report o nezaměstnanosti dopadnout neutrálně? Očekávalo se -4K a bylo -85K, což je podle mě dost brutální překvápko pro celej finanční sektor.

Odesláno

Ja dnes jeden vstup long - vystup na SL-120. Longu jsem se nebal protoze tam byl prostor minimalne pro BE1 a pokud by doslo k prurazu high a trh se rozjel tak to mohlo byt s trailing SL docela zajimave. Takze celkem spokojenost a po dlouhe dobe mirně ztratovy tyden. :)

focus

Odesláno

Ja na starem i novem systemu SL dneska neslo predvest nic...

Jinak moc reportum nerozumim zatim tak sleduju ale v utery byl report pending home sales na -16% si myslim ze to je taky hodne negativni vec...

Focus blahopreji ke ztratovemu tydnu ... samozrejme sranda :) pekny vikend

Odesláno

paper NQ, 17:22 signal long, PT az kousek za dloudobym max,
byl jsem pripraven s timto faktem pracovat, tesil jsem se na hru emoci ve smyslu beru korekci versus jedu podle planu i pres silnou R/S
nakonec rucni vystup dle OP koncim v 18h, + 35us

je tu prosim nekdo dalsi kdo jede NQ?

diky a mejte se prima

Odesláno

SD77
Jsem rád, že ti to vyhovuje. Podle mého obchodování musí být klidné a pohodové. Je nesmysl chtít zisky za každou cenu. Když nám to trh nenadělí nevadí, zítra je taky den a většinou trh má uplně jinou charakteristiku, která ti pak dá vydělat. Já dnes vstup na dax v 9,10 long a exit na SL 6b v 9:15. Trh se mi nelíbil, prootože byl slabý pohyb, ale to já neřeším. Byl signál tak do toho jdu. Odpoledne na SP nebyl signál, takže nic. Zkoumám zda nepřejít z SP na NQ, protože na sp je velmi nízká volatilita. Dnes teda byla vyjímečně dobrá. NQ i vykresluje graf mnohem lépe než SP. No uvidím v pondělí. Ty jedeš live nebo zatím trenuješ na demu?

Odesláno

v 15.47 jsem šel long a v 18.48 jsem venku. PT jsem snížil na High dne z úvodu, protože bych to mohl mít jinak puštěný asi až do 10. Konec tedy na +160..
Tenhle týden jsem jen paperoval nově poupravený systém. Od příštího týdne to dám na ostro. I přes bídu tohohle týdne jsem skončil +260 USD ze třech obchodů..

Pěknej zasněženej víkend všem, jdu hrabat sníh :-D

Odesláno

Roman06:

v pohode. Ja jsem od prirody vesely clovek ...... coz me mimochodem bylo docela zatezi na zacatku me cesty v tradingu. Vesely = vetsinou hodne emotivni = netrpelivy = nedisciplinovany = obchodujici mimo OP = ztracejici = nastvany na cely svet, jenom ne na sebe, protoze jsem za to nikdy nemohl ja, ale platforma, brooker, netrendujici trh, deti ktere se porad na neco ptaji, hadka s partnerem, pomaly net, maly monitor .....atd :)

hezky vikend focus

Odesláno

Lordbery:

dnes jsem od rana hrabal asi 5x a pada a pada - porad dokola . Ja bydlim kousek od sjezdovky a kdyz jsem se rozhodoval jsetli do hospody na pivo nebo na lyzovani tak vyhralo jasne pivo - snehu uz mam dnes dost a pivko jsem jeste nemel ani jedno :)

focus

Odesláno

no jasne je to tak... do ted jsem nadaval na trhy jak se nehybou jaka je to bida celou dobu od zacatku co obchoduju.. jenze vidim ze je tady dost obchodniku kteri vydelavaji porad takze je to ve mne... takze prestavam nadavat na veci okolo a budu makat na sobe a na svem OP...

Odesláno

To peepo:
unemployment rate je v procentech a i při výrazných výkyvech se mění max o 1 až 2 desetiny procenta. Pro dopad na finanční trhy doporučuju radši sledovat non farm payrolls, který říkají, kolik lidí je nově za konkrétní měsíc bez práce nebo nově zaměstnaní (pode +/-)

to roman:
-16 % u home sales je sakra špatný, však tak trh taky zareagoval

Good luck všem

Odesláno

MNovak:
SP s průrazem swingu jedu live, ten systém podle tebe zatím nakoukávám, ale chtěla bych během ledna taky live..navíc, vyhovují mi více RB a HA svíce, takže to je zase trochu o něčem jiném...určitě dám vědět, jak jsem pokročila...jinak pořád si netroufám na DAX, chtěla jsem ho taky rozjet už od konce roku, pak přesun na leden a teď to vidím ještě na paper.

Odesláno

to Gemzic:
ahoj Petře, zkouška trpělivosti to je. Od 1. do 8 12. jsem chytil drawdown a samozřejmě nutkání ho stáhnout co nejdříve je. Aspoň jsem si udělal přes Vánoce backtest systému na NQ a funguje stejně, možná i líp jak na YM. Ověřil jsem si, že je potřeba čekat na trendy day a necpat se do toho. A tak čekám. Drž se, ať se Ti daří s multikontrakty.

Petr

Odesláno

Predvčerom 2x SL, ten druhý aj so slipom :( , včera som do dobrého obchodu nenaskočil a riskovať som nechcel.. Dnes našťastie bez obchodu.
Myslím že pauza s trochou teórie a papertrajdingu neuškodí ani mne...
To Focus: hmm, hádka s partnerom? Keby tak s partnerkou alebo manželkou, to chápem.... :-)
Ja zase bývam niekoľko metrov od väčšej rieky, vonku prší a hladina stúpa.... môžeme opäť očakávať obkukujúcich policajtov, hasičov a domobranu...
Pekný víkend !

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...