Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,
tak dnes jsem se vylozene premlouval abych do obchodu vlezl, volume mizerny, pohyb skoro zadny. Presto jsem na miste, kde jsem vstoupit mel (6050 short + tick slip) vstoupil a za 2 min to byl SL. Je to ted dost spatny i rano na daxu, volume je cca na polovine az tretine. Pristi tyden jedu na hory, takze si dam od trhu pohov a uvidime jak to bude ke konci ledna.
At se dari!

Odesláno

Taky čekám, kdy se to rozjede. Poslední obchod 8.12. stejně jako Gemzic. Od rolování do vánoc to už nestálo za nic. Snad se to začne brzy vracet k normálu. Myslím tím podobný charakter jako v 1. polovině loňského roku. Současný stav příliš mému začátku live obchodování nepřeje. Musím prostě trpělivě čekat.

Odesláno

Velmi se omlouvám všem, které jsem uvedl v omyl tím 500 dolarovým marginem na daxu. Opravdu jsem si myslel, že to tak je. Na stránkách totiž píšou intraday margin 500 overnight podle požadavků burzy. Ale pokud Vám AJ psal že u daxu je to 2500, tak je to 2500. Já jsem se na to neptal a tak jsem rád, že to teď vím.

Hodně zdaru všem..

Lukáš

Odesláno

Athoos: Mozna ze je to prave to uplne nejlepsi co pro LIVE zacatecnika muze byt:) Pokud takhle dokazes vydrzet neobchodovat ve dnech, kdy je chop a rozvijet trpelivost, tak se tim velmi priblizujes ke svym ziskum.

Petr

Odesláno

těch důvodů může být víc:
-západní evropa si s třema králema udělala prodloužený víkend a chybí tradeři a mnozí ještě ani nenaběhli po vánocích
-cena je těsně pod dlouhodobým maximem a čeká se na impuls a přísun amatérů aby to postrčili nahoru
-anebo nějaká hodně negativní zpráva či událost aby to začalo padat
-po dvou volatilnějších dnech se také dá čekat přešlapování na místě a sbírání sil k dalšímu boji
- anebo tou příčinou je úplně něco jiného :)

Odesláno

dneska sem byl u trhu maximalne opatrny, long proti high s tak velkym Pt jsem nechtel jit, chytil sem signal long jak na svini, malem me to zase strhlo ale nakonec nevzal,skoncil by tak tak na be0, pak cekani na momentum odraz od longu do shortu a pripadny propad konecne na trhu ten do 16:00 neprisel tak to balim. dnes cekani na spravny obchod neprislo. aspon to muzu zkusit jindy zase :) co ostatni predpokladam ze taky nic.

radek

Odesláno

Na TF byl dneska zajimavy premarket, že? Očekávání to vyhnala na nové high, report ve 14:30 dopadl "pouze" neutrálně, takže to zase sjelo. Longu jsem teda taky moc neveřil, nebyl tam prostor, ale plán je lepší než intuice, tak jsem vzal 15:37 long a za minutu obdržel SL. No nic, uvidíme příští týden.
Ať se daří

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...