Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na TF to celý den vypadalo short, ale po reportu se to obátilo do longu. Pravidla OP byla splněna, tak jsem vstoupil 635,6 long. Dopadlo to BE. Ještě že tak, protože teď koukám na velký sešup. Dneska spokojenost, supr den.
Ať se všem daří

Odesláno

2 Libri :
Zalezi od uhlu pohledu (btw zajimavy film) Uz jsem to tu rikal asi pred 140 strankami.. Nejedu uplne presne system breakout prvniho swingu atd., zkratka to co se tu hodne probira. Muj system je komplexnejsi (notabene uz jsem ho taky zminoval) Takze co je pro jednoho dobre, nemusi byt uplne good pro jineho. Ale o tom to preci je ;)

Odesláno

Rob99
jj, snažím se držet rossovy zásady, buď to bude po mém, nebo raději nic :)
takže dnešek bez obchodu hodnotím kladně, ještě do toho ze cvičných důvodů sem tam kouknu, ale nevidím velkou šanci na zajímavou situaci, kterou bych chtěl zobchodovat.

Odesláno

2 peepo:

Ja mam zapnute vsechny cervene, tzn. i Evropu, Kanadu atd. (Tzn. 16:00 CAD : Ivey PMI) Ne ze bych se podle nich ridil, protoze kdyz je to neco duleziteho tak ty stranky bud spadnou, nebo je uz dany fundament davno zobchodovan, ale tak koukam abych vedel. Nemyslel jsem to nejak zasadne, spis ve smyslu ze vsechno klaplo ;)

Odesláno

Zdravím, tak dnes pro mě hodně dlouhé obchodování. CL bylo dnes po open mrtvé, dělal jsem si naděje, že po průrazu hranice 83 se trh rozjede, ale následoval návrat a útlum. Takže jsem to 15 minut po vstupu posunul na BE+1 a tam jsem taky skončil. A na NQ to vypadalo nadějně, ale nakonec se trh taky obrátil. Takže skoro hodinový obchod, což je na mě docela dlouhá doba. Tak hodně zdaru, Láďa

12068

12069

Odesláno

Lado,
kolik jsi mel dnesni filtr na CL? Jenom tak pro zajimavost... Me to totiz do obchodu nepustilo. Jinak nevim, jestli jsi si take projizdel nejakou historii NG (jak upozornil hanzik242) na breakout stejne jako na CL, ale vypada to, ze system by mohl mit podobne parametry.

Odesláno

Zdravím všechny, tak dnes můj první letošní obchod na TF. Vstup long 636,5 a dosažen PT 200 těsně před sešupem dolů, takže spokojenost.
Chtěla jsem se zeptat zda při proražení prvního swingu je lépe používat limitní příkaz? Třeba zadat 1 tick nad (long)/pod (short) swing? Zatím používám Market a než příkaz exekujuji, tak už může být trh celkem daleko.
Ať se daří.
Iva

Odesláno

Dnes byl limit 480 USD, beru to jeste z kontraktu 01-10 pred vanoci a pak z 02-10 ale az od ledna, takze je to takove kostrbate. Vynechavam vanoce, ktere mely slabsi rozpeti.
A dnes to za nic nestalo, takze lepsi by bylo vubec do toho nevstupovat.
NG si dam na to do list, jestli jsem se dobre dival, tak tick je tam 10 USD, takze dalsi z trhu, ktery se bude dobre pocitat. Ale 2x open ve stejny cas muze byt obcas honicka.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...