Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

peepo: tak to smekam a gratuluju. Musim rict, ze to na me ted pusobi nejak divne, po novem roce hned 3 SL za sebou a dnes mi trh prikaz nevzal, kdyz uz se konecne neco lepsiho delo. Kdyz jsem to zpetne kontroloval (protoze jsem mel priakz taky na 6009, ale stop) bych opravdu dneska BE nemel, jsem se sekl o 1 bod, protoze o 1 tick by posun nebyl zasahnuty. Ale po tom co mi trh prikaz nevzal jsem nebyl uplne soustredeny..
Nevim jestli bych to vydrzel kdyz to ten posun minulo o 1 tick neposouvat rucne (po tech predchozich ztratach a mirnem rozhozeni), tezko opravdu rict, mozna bych ale posunul po tom co se to zase zacalo vracet nahoru. Kazdopadne je ted tezky videt, ze konecne po 3SL mohl byt PT a zase by to bylo o neco veselejsi... Takhle zustavam porad v minusu..
Tak at se dari

Odesláno

No konečně trend na dax. Já měl signály v 9:00, 9:41 a 10:47 , všechno short. Bral jsem jen v 9:41.PT 20b. Včera jsem měl signál 9:50 long, ale skončil na SL -3b. Jsem zvědavý jestli začne odpoledne trendovat i SP index . Zatím si dával oddych.

Odesláno

Dikon: nic si z toho nedělej, příště ti to snad vyjde. Já jsem to měl vlastně taky se štěstím. Limitní příkaz jsem nestihl zadat, naštěstí trh se trochu vrátil, tak proto jsem dal hned market a naštěstí se vyplnil správně - taky jsem mohl chytnout nepříjemný skluz. Používáš stále HA?
Ať se daří

Odesláno

peepo: to se lehce rekne, hur udela... ale pracuju na tom... Zatim ale, kdyz jsem v trhu, tak jedu podle planu, bohuzel takovyhle veci cloveka rozhodi jak psychicky tak i na ucte... JJ jeste porad jedu na HA, protoze nakonec jsem svatky zvolil jako plne odpocinkove a oddychove od obchodovani, tak jsem nedelal ani backtest. Ted se trhy stejne moc nehybou, tak se na ten backtest podivam a snad do konce ledna bych mohl mit nejake zavery... Do te doby obchoduji system v nezmenene podobe...
Tak at se dari

Odesláno

dikon: na HA se ptám proto, že i když jsem je před časem zavrhl a testoval jsem a obchoduji na RB, tak HA se zájmem sleduji a pořád zvažuji, jestli se k nim nevrátit.

Odesláno

roman06:

Mirus Futures offers clients aggressive day-trading margins of $500/contract, however, overnight margins are set by the exchange. Click on the exchange below to find the list
of exchange requirements for holding positions overnight. Please note that exchange requirements for overnight margins do fluctuate and the lists below are only
updated periodically. Click on an exchange logo below for margin informations.

Odesláno

jojo me je to docela jedno jenom jsem chtel poradit protoze jsem se na to konkretne ptal u mirusu.... kdyztak jsem nasel meil:

The FDAX is on a quarterly cycle. It trades the months of March, June, September, and December. Currently September 2009 is the front month. Mirus sets intraday margins at $2,500 per contract. Overnight (initial) margins are set by the exchange. Currently they are 13,857.50 Euros or about $19,954. It trades from 8:00 to 22:00 CET.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...