Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to peto333:
ano, v prubehu roku myslim v marci a v oktobri (pokud se nepletu) se to meni, ja se dival na volume a pokud bylo velke uz po 14:30, backtestoval jsem to jako by bylo 15:30. take to poznas tak, ze obchodni seance konci v 21:00 a ne 22:00.

Odesláno

Dobry vecer vsem,

mam jednu otazku ohledne NQ, nicmene vzhledem ke korelaci mi mozna odpovi i zdejsi Russell 2000 obchodnici.

ZBTestoval jsem pattern 0/v dle podledniho emini I na trhu NQ cely rok 2009, timeframe RB10 (tusim ze obecne se klasifikuje jako RB 100 ale v NinjaTr. se zadava jako hodnota 10).
Nasledne jsem se od 22.12.09 rozhodl stejny (dale vyfiltrovany) system pejprtrejdovat, avsak krome jednoho dne kdy jsem si nabehl 3x do chopu stale sedim a koukam a poradnej signal nikde, ono vlastne zadnej signal ..

Otazka tedy zni: zacal jsem zrovna ve chvily kdy trhy nekam dosplhaly a ted se tak nejak prevaluji na svem long term high? Jinymi slovy nekolik dni jen vetsinovy chop?

Pozn.:System mi vykazuje prumerny obchod 1,5 na den,neni to zadny zazrak, ale rikam si ze dalsi pattern muzu pridat v budoucnu. Zkousel jsem nejdrive BTestovat 5 vybranych patternu FinWinu, nicmene jsem se v tom zacal totalne ztracet.

Za pripadne odpovedi a napady diky moc, neb jsem 10 tydnu makal 5-10h denne a ted se tak trochu se nudim.

Trejdu Zdar!
Antony

Odesláno

Já se k tomu dnešku přidám. Dnes jsem pojal TF jako " seminář o Live obchodování " a vyzkoušel celkem 16 obchodů. Profit 496 USD, ztráty 493 USD, takže seminář zdarma a ještě jsem dostal 3 dolary :) Přikládám první 4 obchody. Hlavně ten SHORT 638,8 se mi líbil Live jedu od 21.12 a musím říci, že ač mám Obchodní plán, vím přesně kdy chci a mám vstoupit a kdy nechci a nemám ( moje zásada je totiž " omezením ztrátových obchodů se nejjednodušeji navyšuje zisk " ), tak mohuj jen potvrdit, že to moje Psýcho dělá 80% obchodu ( hlavně špatných (td) ). Takže dosud jsem hodně jel diskrečně a často jsem spekuloval na pohyby v 15:30 - 15:50 ( no ale nakoupit hodinu před seancí v pre-marketu za Low Day a pů minuty po zahájení, které je již na 200 USD, inkasovat 400 je příjemné ). Dnešní stav tedy je cca 3000 USD příjem a 2800 USD výdej. Tak Ať se Vám v novém roce daří :D

12047

Odesláno

2 bradrtony:

Ano, od 22.12-31.12 - to sis vybral na papertrading snad nejhorsi mozne obdobi co jsi mohl. Takze trpelivost, leden teprve zacina...

1.5 obchodu /den = 12-13 obchodu do mesice .... jestli mas dobry RRR + ProfitRatio, tak je to idealni pocet obchodu, bud klidny.

At se dari
Libor

Odesláno

Ivke,

> Přikládám první 4 obchody. Hlavně ten SHORT 638,8
> se mi líbil

mas to spatne nastaveno, libit se ti ma kazdy obchod, ktery je podle planu. Ne jenom ty ziskove. Na zacatku zapomen na penize, soustred se jenom na obchodovani podle pravidel bez ohledu na zisky nebo neprezijes. Kolik vydelavas nebo prodelavas je naprosto jedno, protoze s jednim kontraktem je to stejne jenom hrani a aby ses dostal na vic, tak se musis naucit obchodovat, a to jinak nez obchodovanim presne podle planu nepujde.

A jinak se 16ti obchody denne mas nakroceno do mesice skoncit. Co takhle zkusit 1, max. 2 obchody denne? Chapu, ze to si budes myslet, ze nic nevydelas, ale jak uz jsem psal na zacatku obchodovani o vydelavani neni. Cim driv to pochopis a soustredis se na to, co je dulezite, tim dele prezijes.

Lada

Odesláno

Ahoj, dneska na FDAXu SL, opět podle plánu. Do 9:25 se to skoro nikam nepohnulo. Vím, že v Německu a asi i jinde v Evropě dost drží na Svátek Tří králů, např. děti mají prázdniny... Tak to je asi tím. Tak zase zítra.
Ať se daří

Odesláno

Ahoj,
peepo: naprosto to mam stejne, vstup do longu na 6044 a SL. Sledoval jsem volume, to bylo hooodne nizke, tak jsem mel nutkani to zavrit (jeste na 0), ale vytrpel jsem to az do SL podle planu...
At se dari

Odesláno

Jedl sem parecek :D no to je nadhera...Asi tak jak pise yax.. 16 obchodu ve vcerejsim trhu je fakt narez... A kdyz se budou trhy hybat tak tam budes mit 50 obchodu?... Chce to uplne prehodnotit a brat tak max 2 obchody...

Odesláno

to Pavel K: Hi, udelal jsem kratky testik systemu z QM na QG (E-mini Natural Gas), zobrazene vysledky jsou bez filtrů, pouze kdyz by se vynechal den vyhlasovani tak je cca o 400$ mensi zisk za zminenou periodu a polovicni DD. Optimal SL vychazi o 1/4 nizsi nez na QM, volume je zde ovsem dost bidne, takze to bude chtit spise zkouknout velkej gaz. S NQ jsem toho moc nevymyslel, taky co, kdyz jsou ty Openy jake jsou ;) H.

12048

12049

12050

Odesláno

hanz242,
s NQ se toho moc vymyslet neda. Prestavam ho obchodovat. Hodne jsem nad tim premyslel. Vysledky od zavedeni systemu se zhorsily. Neni na tom nic moc divnyho, staci se kouknout na volatilitu v prvnim pololeti a jak je to od prazdnin do ted. A takovy system nechci obchodovat. Navic ma maly %win, takze snizeni PT nebo neco takoveho neni reseni. Penize mi vydelal, ale asi je cas jit dal, mam neco v hlave a castecne i v excelu a system na dax mam temer hotovy. Takze zatim budu obchodovat ropu a dax. Uz jsem temer rozhodnuty, ze se presunu na TF, je proste po otevreni nejvolatilnejsi. Jinak prvni korekce na NQ je stale ziskova, ale neni to system, ktery by mi vyhovoval hlavne z hlediska distribuce zisku. Bat se, aby pokud nahodou vynecham treba kvuli lyzovani jeden den a utece mi jediny profit treba i v mesici se mi nelibi.

Jinak diky za upozorneni na GAS. To urcite testnu, protoze pokud bude mit stejne vysledky jako ropa a nebude prilis korelovat v DD a ziscich, tak do toho urcite pujdu! (tu) To je totiz system, ktery mi vyhovuje 100%...

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...