Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, dneska na FDAXu jsem vstoupil podle plánu short 6039,5. Došlo to do poloviny k PT, pak ale přišel pozitivní report a SL zasažen v 10:15. Vše podle OP, takže v podstatě spokojenost.
Ať se daří

Odesláno

Dikon: jak ti dopadl na FDAXu prosinec? Já bych měl být podle backtestu +2650, v paperu jsem +2150 (bez komisí). To vypadá celkem slušně, ale vůči backtestu mám rozdíly: někdy mne podržely trhy a některé dny konce roku jsem neobchodoval a ušetřil si SL. S takovým štěstíčkem v live nepočítám. Na druhou stranu jsem jednou předčasně přitáhl SL a byl BE místo plného PT. Ale všechno nad 1000/měs je pro mne super.
Ať se daří

Odesláno

Zdravím, vie mi niekto povedať, kedy sa začína obchodovať e-mini Russell 2000 na Slovensku? Myslím hodinu, či je to o 14:30 alebo o 15:30. Chystám sa urobiť backtest za rok 2009 a počas roka máme prechod zo zimného času na letný a naopak tak by som sa chcel vedieť, ako to mám zohľadniť v backteste, aby som netestoval nejaký iný časový úsek ako mám.
Dík

Odesláno

Ahoj, tak já taky na TF dnes jako všichni - bez obchodu.
Trhy jsou na 15-ti měsíčních maximech a tak pořád čekám nějakou řádnou korekci. Po tom reportu v 16:00 už jsem si myslel, že se downtrend začne tvořit. To jsem byl ale úplně vedle!! Trh obrátil long a kdybych vstoupil cca v 16:14 za 636,1 do longu (pravidla OP splněna), tak by byl plný PT 640,1. No nic, pořád se učím :)

Odesláno

No ja vstoupil v cca 16:24 na prolomeni 638, takze drzim long. Uvidim co z toho bude. Jestli to dojde k 642, pritahnu SL a kdyby to naaahodou prolomilo, tak to necham bezet dal.

Odesláno

2 Peťo333 : Tam kde je hodnota 1 - tak trh v CR/SR zacina v 15:30. Kde je hodnota 2 - tak trh zacina v 14:30. Rok 2008-2010 by mnel byt ok, za r. 2011 nerucim, tak daleko jeste nejsem. I tak je to ovsem "bez zaruky" :)

12041

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...