Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, chci se zeptat jestli se vam to nekomu stalo... dal jsem vstup do obchodu vstupuji prikazem stop.. zahlasilo to order filled jenze nikde jsem nemel ty hodnoty jako kdyz jsem v obchode... .graf vypadal jak kdybych nebyl v obchode ale pritom order filled... takze jsem dal SL a protoze jsem nevedel co se deje tak jsem ho posunul uplne k trhu aby byl filled... takze si myslim ze jsem uz venku z obchodu.. celkem mam byt takto plus 30 usd ale na RCG kdyz jsem se podival tak za dnesek je tam - 300 usd... je to divne mate s tim nekdo nejakou zkusenost? dekuji za odpoved

Odesláno

roman06:
Presne tohle znam, dokonce se mi stalo toto:
Ve skutecnosti jsem mel byt +200, ale Ninja behem obchodu posunul muj vstup o 100 USD v muj prospech, takze ukazoval zisk 300 USD. Na rcg take 300 USD,ale ja vedel, ze tak vyhodne jsem nevstoupil (100 USD slippage je na NQ dost). CCa po hodine se to ale na rcg spravilo a bylo to dle skutecnosti.

Odesláno

Ja jsem nyni uzavrel long obchod na PT, ale celkove byl trh velmi liny. Behem reportu nebyl muj SL zasazen o jeden tick. Vstup byl za 634.2 za STOP v 15.36 a vystup byl za 638.2 v 16.47. Vstup to byl sice podle planu, ale neprijemna byla silna high uroven. Celkove to byl tezky obchod protoze vetsina mela posunuty SL prikazy pod swingem /15.37/ nekde kolem 633.4 a vetsina byla exekuovana. Ja jsem mel na 6330, nekdy je to o stesti. V kazdem pripade bych pozice uzavrel v 16.30, to je opravdu liny trh.

at se dari focus

Odesláno

focus muzu se zeptat proc jsi to drzel pres report? nebo jake mas na to pravidla? ja jsem sel za 4.1 long tak jak ty .. jenze kvuli tem problemum co jsem napsal tak mam tech 30 usd .... diky za odpoved

Odesláno

focus: gratuluji, taky jsem měl podle svého plánu vstoupit v těch 16:36, ale po předchozím pohybu jsem už nějak neviděl prostor pro PT a zůstal proto bez obchodu. Teď jsem z toho trochu rozhozený...
oprava vstup měl být 15:36

Odesláno

Taky jsem nastupoval na podobnem miste, a sice za rovnych 634 v 16:33, ale kdyz se to prave tu pul hodiny nehejbalo, tak jsem si vzal stovku za snahu, a pred reportem jsem toho nechal. No na prvni obchodni den roku 2010 to neni zas tak spatny... na to ze trh si jede tak jak jede. Ovsem z takovych pomalych rozjezdu byvaji pekne trendy. Mozna se to jeste pohne, uvidime.

2focus : pekne si to drzel jen co je pravda. Ja se svym ne zcela mechanickym pristupem jsem to radsi zavrel. Sice tam mam taky SL - 1 tick (low 633.1) ale kdovi jestli by to vydrzelo.

Odesláno

To all:

v mem OP se seslo nekolik ukazatelu coz byva docela vzacna situace a tak jsem obchod vzal a drzel i pres report. Stava se to opravdu velmi zridka a normalne bych byl dnes bez vstupu. Take jsem jeste premyslel jestli melo cenu vubec obchodovat a nepockat si radeji 2-3 dny az se to trochu rozjede. Byl to obchod podle planu ale nejak vnitrne jsem s nim nespokojeny. Vsichni kdo jste neobchodovali tak jste udelali dobre.

Muj system je v zakladu postaven na takzvanem spojeni nekolika energii /energetickych urovni/. To co hybe trhem je pouze energie - cim silnejsi tim vetsi pravdepodobnost pohybu = profitu. Neni to nic genialniho a podobne systemy se daji jiste najit i na Netu. Pokud jsou spolu nejmene 3 tak obchod beru /dnes bych nebral trh byl liny/, ale ja dnes dostal dokonce 4 - to byl duvod meho obchodu i v dobe reportu.

Nerad bych aby zde vznikla diskuze ohledne toho co pisu, vetsinou mame vsichni velice podobne vstupy a tedy i systemy, jenom nekteri obchodujeme mozna vice a nekteri mene. Ja jsem take pochopil ze pokud budu obchody peclive vybirat tak budu daleko vnitrne spokojenejsi, ale to neni dnesni pripad.

tak asi tak

mejte se focus

Odesláno

pro mě by dnes byl ideální vstup v 14.39 :) pak to udělalo téměř nepřerušovaný long skoro o 700USD a to je pro mě vždy zvednutý varovný prst, navíc cena byla na vyšším TF velmi daleko od EMA34, proto jsem po první korekci nevstupoval. potom se mi po reportu vykreslil krásný signál přesně na úrovni high - z výše uvedených důvodů jsem ho nebral (bral bych ho leda by se vykreslil 10 ticků před high, abych mohl včas uklidit kontrakty na BE). pokračující long mě dnes nechal chladným (možná i proto, že DAX byl dnes dopoledne štědrý). jaké máte vy zkušenosti s obchody na high/low po dlouhých pohybech? já jsem v takových situacích většinou sekal stoplosy v CG a proto když nezachytím pohyb, vypínám hlavu a uvádím se do klidu. kdybych kouřil, zapaloval bych doutník jako Gordon. své dnešní neobchodování si hodnotím kladně (musím se chválit, protože nikdo jiný to tak pěkně neudělá :) ).

Odesláno

focus diky za vysvetleni... Libri kdyz dostanu signal tak ho beru za kazdych okolnosti ( high low ) i kdyz je to na high dne tak moc spokojeny nejsem ale beru ho a jsou z toho i PT i SL ale ze by bylo nejak vyrazne vice SL tak to jsem moc zatim nevypozoroval...

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...