Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už jsem to chtěl dnes vynechat, ale je to silnější než já :)
Taky jsem to viděl long. Šel jsem už na 5987,5. 1.PT mi to minulo o 1 tick a když se vytvořily dva hammery proti mně, uznal jsem že už asi není dost býků - první PT jsem zavřel marketem a na TSL se nechal vyrazit na BE+2 pod tvořícími se reversními candel. Teď to vypadá na krásný tvořící se 3U, ale kašlu na něj a jdu zdobit stromeček. Hezké vánoce všem.

Odesláno

Zdravim obchoduje jeste nekdo?:) ja sem sel 36 long a po 22 minutach jsem dal close pred reportem a skoncil na 0 presne.... Takze uz koncim aj s paperem a v lednu zase live... vsem pekne vanoce a svatky a v novem roce at je co nejvic zkusenosti :)

Odesláno

Mezi svátky se podívám opět na backtesty, vše projdu a live až po novém roce, počkám na trendující trhy.
Přeji nám všem velmi pohodové, klidné vánoce. V novém roce hlavně zdraví-bez kterého nejde vůbec nic, štěstí vždy na naší straně, lásku a podporu nejbližších, a úspěchy, které dostaví vždy tam, kde si je lidé zaslouží. Mějte se moc fajn. Simona. :)

Odesláno

Ahoj všem,
dneska jsem zůstal mimo trh (DAX i TF). Všechno ukazovalo long, ale trhy teď tvoří dlouhodobá maxima, takže na úspěch velkých PT do longu jsem už nevěřil. Zvlášť když kolem svátků panuje nejistota, zda se bude řádně obchodovat nebo ne. Mezi svátky ale budu trhy sledovat, kdyby přišla nějaká korekce dolů, dalo by se na tom něco trhnout. Dlouhodobé trendy jdou pěkně prohlížet na interaktivních grafech na finance.yahoo.com , ale to asi znáte.
DĚKUJI VŠEM ZA INSPIRUJÍCÍ A VŠEOBECNĚ PODPORUJÍCÍ PŘÍSPĚVKY V TĚCHTO DISKUZÍCH!
ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE A HODNĚ ÚSPĚCHŮ V ROCE 2010 PŘEJI VŠEM TRADERŮM.

Odesláno

Take se pripojuji s vanocni zdravici, diky vsem za inspirativni prispevky a v novem roce mnoho zdravi, spokojenosti, obchody pouze podle planu a za rok at zde diskutujeme prevazne position sizing. :)

Honza

Odesláno

taky se pripojuji k prani do noveho roku, hlavne pevnych nervu, byt nad veci , a pomalicku postupovat na ceste trading dale, hlavne nezacit zmatkovat a delat kraviny nulujici ucet. diky vsem za skvelou a podnetnou diskuzi.mejte se vseci

Radek

Odesláno

To ALL: Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo stále jedete paper nebo live breakout 1. korekce na NQ. Pokud ano, tak jakými výsledky? Zkoušel jsem udělat pár backtestů na NQ s různými typy vstupů, nakonec jako nejlepší se mi osvědčily stejné vstupy jako zde prezentoval YAX. Ale výsledky breakoutu 1. korekce především za poslední čtvrtletí 2009 nejsou příliš přesvědčivé. Až do zaří jsou vysledky celkem solidní, ale poté jde equity již pouze do strany. Zkoušel jsem různé filtry na odfiltrování ztrátových obchodů, ale je zde spíše problém, že poslední měsíce bylo málo trendujících dnů, které by v systému zajistily zisky. Prosinec jsem zatím nebacktestoval, ale ten by přepokládám výsledky ještě zhoršil (poté co jsem přečetl posledních pár stran tohoto vlákna)

11992

Odesláno

Myslím že pokud systém v tomto období neprodělal kalhoty je to vysoce pozitivní :) Vždyť se podívejte na denní TF obchodích hodin, to byly tragické dny. Nic nefitrujte, jinak to přeoptimalizujete, přece nečekáte, že Vám stále půjde o 60 stupňů UP :) Drawdowny a flaty jsou normálním jevem.

Odesláno

Ahoj, tak dneska ráno jsem po otevření platformy na FDAXu nevěřil svým očím jak velký se utvořil gap nahoru. V průběhu pauzy v obchodování během svátku a víkendu to vyskočilo o cca 50 bodů. Trhy jsou v závěru roku velmi optimistické! I kdyby se tak veký gap vyplnil jen z poloviny, taky by to na můj bohatě PT stačilo. Tak jsem vzal první swing do shortu. Velký pohyb se nekonal, ale dolů to pomalu leze. V polovině cesty k PT (ve 14:00!!) jsem radši přitáhl SL na BE+1 a uvidíme jak to dnes dopadne.

Odesláno

Takže abych dokončil dnešní seanci na FDAXu: nakonec jsem vypadl na tom BE+1 přesně na tik. Jako naschvál pak trh otočil mým směrem a během další půl hodiny by kolem 16:15 došel na můj PT a ještě kousek dál. No ale přitáhnout na BE jsem "musel" - nepočítal jsem, že bych byl v trhu tak dlouho (od 9:03 do 16:15) a návštěva už byla za dveřmi, nechtěl jsem to nechat "bez dozoru". Poučení: vydržet a po zadání příkazů na nic nesahat a nechat to "buď a nebo".
Ať se daří (pokud někdo obchodujete)
P.S. TF jsem dnes vynechal, ale pokud by se šlo short (např 16:02), tak by to taky vyšlo

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...