Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja som bol dnes rovnako longovo naladeny, na vyssom TF to pred otvorenim tiez vyzeralo na mozny break do longu - kto obchodoval ES si to uzil do sytosti, TF nenasledovalo. Ja dnes 2xBE, emocia: znechutenie ale to ma prejde :)

11961

Odesláno

Zdravím všechny,
mám jenom takovej dotaz jak se Vám zobrazujou data na TF asi tak od minulé středy?Připojení mi funguje ale graf je vykreslen spíš na noční seanci než denní.Máte podobný problém?

dík za odpověd

Odesláno

Barabašek Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím všechny,
> mám jenom takovej dotaz jak se Vám zobrazujou data
> na TF asi tak od minulé středy?Připojení mi
> funguje ale graf je vykreslen spíš na noční seanci
> než denní.Máte podobný problém?
>
> dík za odpověd

:) Nemas nahodou jako instrument zvoleny TF 12/09 ? Tam uz likvidita klesla, vsichni ted jsou na 03/10.

Odesláno

Dnes pěkný den, 1. obchod - nečekal jsem na první korekci, ale nechal jsem se zlomit dlouhým a úzkým congesion před otevřením - PT 2. obchod - vstup na Rh do longu a výstup na posouvaném SL

11962

Odesláno

Zdravím obchodníky,

chtěl bych se zeptat, je to jenom můj pocit nebo jsou trhy poslední cca dva měsíce dost líné? Obchoduju TF a za ty dva měsíce jsem nebyl schopný vydělat ani $.

Kuba

Odesláno

Hezky trend. vstup na DAXu do longu za 5955.5. Prikazem LMT. Uz jsem nepocital s mnoho obchody ale zde byly EMY ve velice slusnem souladu a tak jsem obchodoval. Vystup byl 5975.5 a na BE1 posunuto po +300 - jsou prece jen vanoce :). Obchod skoncil na BE1.

mejte se focus

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...