Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

SP mě dnes nepřesvědčilo o nějakém trendu, EMY jdou jako v chopu a do toho já nejdu, takže raději mimo. Ale věřila bych více longu.
miniropa dnes plus 100 USD na posouvaném SL (demo).

Odesláno

od minulého týdne neobchoduji pátky...a tak sem si minulý pátek i dnes ušetřil SL (takže filtr zatím funguje)...dnes by mě do obchodu stejně nepustil ani můj druhý filtr

pěkný víkend.

Odesláno

Ja dnes 1xSL, vstup long po 123 po otvoreni. Long sa mi zdal byt realisticky po tom vcerajsom retracemente naspat k 611, ale tak signal som dostal jasny a nemal som nad cim rozmyslat. Po vstupe nasledovalo kratkodobe momentum ale to zhaslo. Zacina mi weekend takze na dnes koncim s jednym obchodom, na buduci tyzden su v US home sales tak snad sa to pred vianocami bude este hybat.

11952

Odesláno

Peepo: Mohl bych vedet, jak se jmenuje ten indikator, ktery mate v grafu? Myslim ty zelene a zlute tecky, ktere (aspon to tak vypada) znaci S/R urovne. Vypada, ze by se to dalo pouzit pro posouvani SL. Zatim jsem nic podobneho nevidel. Dekuji

Odesláno

Ahoj, dneska na DAXu dnes velice rychlý SL. Vůči mému backtestu by to byla asi chyba, v reálném rychlém tikání trhu to ale nešlo odlišit. musel jsem se bleskově rozhodnout. boocha: ano, jedná se o Swing Ať se daří všem!

11959

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...