Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pavle,

tak to si obchodoval už nový kontrakt? Na starém se ten průraz dolů neukázal, tam jsem vzal na demu ten průlom nahoru a teď sem skončil na 2š0. Ale živě jsem fakt nevěděl, který si vybrat, nový měl větší volume, ale starý ho měl stabilnější na větší úrovni, tak jsem to radši vzdal.
A teď se dívám že se trhy nějak svižně propadly, takže ještě že už jsem skončil.

Láďa

Odesláno

Ahoj všichni, tak dnes po delší pauze zaplněný testováním nových věcí a pracování na nuancích jsem vzal obchod z nových věcí a vyšel. Tak doufám, že nebude platit 1. vyhrání atd. mnoho úspěchů přeje V-FREDY :)

11935

Odesláno

Zdravím všechny,
po delší pauze cca 2 týdny jsem dnes vzala live na TF long v 15:39 po proražení swingu a EMA. Skončilo to na BE, což mě dost psychicky povzbudilo. Podle backtestu mi sice vycházeli lepší výsledky pokud SL neposunuji, ale po prvním výrazném propadu účtu, 4 SL v řadě (samozřejmě také díky nedodržení plánu a vylepšení výsledku za každou cenu (td) ) jsem se rozhodla pro posouvání SL 10+2 i za cenu, že mi unikne pár profitů, ale jak čtu vaše diskuze, mnoho zkušených tak činí.
Jak se mnou ty první obchody tak nemávaly, tak dnes mi málem srdce vyskočilo. Doufám, že pár obchodů ještě ustojím :D
I když to vypadá, že pro letošek je asi konec, trhy jsou nějaké mrtvé. A myslím, že v lednu bude zase začátek po delší pauze těžký, myslím po psychické stránce. Něco jiného je určitě obchodovat denně nebo obden, tělo si vytvoří návyk a při vysazení si zase odvykne.
Nevím jak to vnímáte ostatní, přece jen mám za sebou málo obchodů, tak to nemůžu posoudit.
Iva

Odesláno

Vstoupil jsem short v 15.53 za 602.9 a byl jsem vyhozen presne na tick 604.1 - SL :). Jsem spokojeny - smer a vstup byl urcen spravne jen nestecil SL. Velice tezka situace pro zacinajici tradery. Po takovem SL nasleduje vetsinou vstup mimo plan za Market a nasleduje dalsi SL na drobne korekci. Takhle je mozne postupovat az do konce seance a ztratit treba 1/5 uctu, ani si neuvedomite ze jste pod vlivem emoci a vase podvedomi si tolik preje udelat vam radost a proto vas nuti do dalsich obchodu.

focus

Odesláno

Dnes PT450 na shorte z 606,3 vytvorilo sa tam 123, keby to bola iba korekcia bral by som druhy obchod do longu. Napriek tomu subjektivny pocit bol ze som viac veril shortu - trh klesal pocas premarketu a vcerajsi problem dostat sa nad 611-612. Dlhodoby trend je up ale mohla by prist nejaka korekcia. Subjektivny pocit, v rozhodovani o obchode som tieto pocity nepouzil a ostatni to vidia mozno inac.

11937

Odesláno

2 focus :

Tohle by si mel kazdy vytesat do zdi nad pocitac ;)

Jinak ja obchod taky podle planu.

Vstup : 15:51:39
Cena : 604.1
Smer: Short
Vystup : 15:59:27
Cena : 601.1

Sice se mi trosku zvedal tlak pred tim fundamentem, ale SL byl daleko a doufal jsem ze to prorazi jeste pred ctvrtou, coz se taky stalo. Takze hura nakupovat darecky :)

At se dari
Libor

Odesláno

2 zdq :

Velmi dobre. Ja mel pracovne oznacen vstup na 606.7 jako napad pro dalsi vyuziti . Jednak se tam udal takovy maly DT, nalada dne stale short, a dale i 1-2-3 Ross.... Cena 606.7 byl kompromis mezi DT high a prurazem do short vzhledem k SL. Vyslo by to vse, ale tohle zatim neobchoduju, mam to jen jako dalsi namet. Vstupy podle Rosse jsou velmi silne, ale je potreba si s tim hodne pohrat, zvolit vhodny graf atd. Nakonec jsem tu situaci zobchodoval podle sveho OP o trochu niz a bylo.

Odesláno

Lordberry ty dva SL pak byly podle jakeho planu kdyz bys je nejel live? Jinak v 53 jsem tady psal prispevek ze je to tam zas nijake vubec jsem neveril ze se neco pohne a ostatni to videli jinak, tak jsem se zase neco priucil.. diky za komentare

Odesláno

Roman06:
asi jsem to špatně formuloval. Ty 2 SL byly myšlené všeobecně. Když se mi stalo, že jsem byl vyhozený na SL přesně na tick a trh pak jel mým směrem, tak že jsem se to snažil všude možně dohnat. Ale ta má chuť byla vždy omezená právě tím druhým SL. Víc jak dva za 2 jsem si zakázal a to se mi vždy dařilo a daří dodržet.
Jinak by ten můj dnešní vstup vstup skončil na BE+2.. Od mého vstupů to udělalo 20 bodů short a pak se to vydalo zpátky nahoru... Jsem rád, že si od toho teď odpočinu a bude aspoň čas doladit nápady na nový rok.
Zatím ahoj

Odesláno

Tento je mesic se mi zda opravdu slaby co se tyce pohybu. Kdyz to srovnam z lonskym prosincem, nebe a dudy.
Za tento tyden jsem dostal jenom jeden signal, sice byl SL, ale i kdyby to bylo PT, tak se mi ty pohyby nelibi.
Vypada to, ze prosinec bude muj prvni live ztratovy mesic, nevadi, prijit to asi muselo ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...