Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

len taky detail , pre lepsie pochopenie

myslim ze rozmyslanie nad barierov na jednej cene je dost nebezpecna vec. to ze je tam rovnych 400 kontraktov moze znamenat prave to ze tam ma niekto velky order , ktory moze kedykolvek stiahnut premiestnit o tick dva desat . treba to brat v kontexte z ostatnymi objednavkami, velkost na okolitych cenach ,akou rychlostou sa doplnaju minaju . kto hituje a aky objem. je jasne ze kazdy chce byt dobre zabetonovany v pozicii, ale jedna 400 kontraktova bariera prakticky nic neznamena, aj ket je to na TFku. treba brat do uvahy aj to ze sa roluje

Odesláno

Ahoj, tak jsem to měl dnes s docela velkými emocemi, takže jsem se musel chvíli uklidňovat. Vstup dle plánu, ale se 2 ticky slipu, takže za chvilku hned SL (bez slipu by se to na tick přesně toho SL dotklo ale taky) a pak hurá pro PT. Už včera jsem byl ne úplně v pohodě a dnes opět další nepříjemnost. Teď už jsem jakž takž v klidu, udělal jsem to tak jak jsem měl, bohužel to dnes nevyšlo. Na klasik RB by to dnes bylo opět lepší, teď se to ale zastavilo 1tick před PT... Ať se daří

11926

Odesláno

Ako povedal Airmike, inac ja podla DOMu na TF neobchodujem podla mna je prilis rychly a malo likvidny na to aby som tam nieco vypozoroval. Ale 400 kontraktov na TF by vo mne doveru nevzbudilo to sa mi zda az prilis vela - je to na TF skor rarita a preto neviem co konkretne by to mohlo znamenat, takze by som sa podla toho nerozhodoval.

Odesláno

Ahoj,
dneska na DAxu jsem byl bez obchodu - ale z jednoho prostého důvodu - nestihl jsem začátek obchodování - vypršela mi licence na zen-fire data a než jsem to napravil bylo po všem.

Dikon: dopadl bych dneska stejně, nestačil byl SL.

P.S. Zítra to bude taky bez obchodu - po dnešním plánovaném firemním vánočním večírku zítra ráno určitě nebudu ve formě:) Aspoň v klidu přežiju rolování kontraktu.

Díky všem za živou diskuzi a ať se daří

Odesláno

Mě dnes vyšel vstup v 9:03 do longu. SL 9 bodů. Takže PT 27b byl uzavřen v 10:15. Pak byl short se vstupem 10:44. SL 4,5b. Výstup 4,5b v 10:48. Druhý obchod je s malým PT jelikož trhy již zpomalují a jedu na jistotu.

Odesláno

Podarila se mi jeste jedna vlajka. Samozrejme opet na simu, na live si netroufam, toto se obtizne backtestuje, nebot je rozdil toto kreslit do vykresleneho grafu a behem obchodu. Ale vyse uvedene vlajky jsem nijak neupravoval, jsou tak jak jsem je nakreslil puvodne.

11931

Odesláno

Já jsem dneska na DAXu splnil úkol vyhrabat se ze ztrát, jsem celkově už 2 body v plusu :)

MNovaku, jestli se můžu zeptat, PT určuješ mechanicky podle RRR 1:3 (odhaduju ze SL 9, PT 27), nebo ho umisťuješ do nějaké určité zóny?

Odesláno

Zdravím,

tak dnes bez obchodu, už jsem to zabalil. Indexy jsou bez trendu a ropa dneska rolovala, takže si nešlo vybrat ani starý a ani nový kontrakt.
I když se mi moc nechtělo, tak se na to podívám ještě zítra. Budou expirovat opce, tak by se mohl ještě ukázat nějaký pohyb.

Láďa

Odesláno

abrams:
:D to být na místě focuse, snad sem ani raději nejdu, bála bych se něco říct-napsat :) ale chápu to tak, že pohled zkušenějšího určitě napoví a strašně moc pomůže. Jsem vždycky ráda, když sem pár řádků napíše...

Odesláno

TF si jede zase v tom svojem :)... uvodni pulhodinka podle EMA a vyssich timeframe uplne mimo a navic za cvhilu report.. lepsi neobchodovat... jinak mechanika me hodila SL co jineho.. ale jenom paper takze dobre...

Odesláno

Tak mam doobchodovano. Na NQ bez signalu. A CL ztrata, jinak opet zafungoval pruraz range na druhou stranu, obchoduju to ale az od ledna. Musim rict, ze jak byl listopad paradni mesic, prosinec nadelil propad uctu. Nic mimo system, ale nepotesi.. :) Zitra budu ropu obchodovat jedine, kdyz bude situace obzvlast dobra. Ale spis uz ne. Zase v lednu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...