Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem bral long a ukoncil jsem na kontrolovane ztrate. Vse bylo podle OS a nebyl duvod neobchodovat. Jinak nyni platna formace HAS - tentokrat pro priznivce temer idealni na short. Osobne si myslim ze dnes bude dobre byt opatrny, ja koncim s jednim vstupem.

focus

Odesláno

Hmm... ja po open 1x BE na long, 16.12 vstup do short ktorý skončil na posunutom SL +200. Posledné dni trh trendoval okolo 17.00 ZULU, vonku sneží, manželka má "stop loss" ;) takže ešte počkám...

Odesláno

Hezký podvečer,
chtěl jsem se zeptat těch, kteří mají zkušenost s obchodování mini a klasické ropy, jak je to s plněním, zda nejsou nějaké velké skluzy? Co jsem se díval, tak s volume to není nijak převratný. Děkuji

Odesláno

Ahoj všichni tak jsem hledal ke svému systému, který čítá v průměru tak 15-18 obchodů za měsíc ještě tak 5-8 obchodů přidat. A při pečlivém backtestu se mi jeví poměrně velmi dobře momentum a jeho překročení nulové linky. Použil jsem tip od focuse při mém stávajícím timeframu sledovat trend na třikrát větším, vstupuji vždy ve směru velkého trendu. Na renko 9 mám EMA 50 A na renko 3 mám EMA 204 snažím se, aby byly v souladu. Kdo nehledá moc obchodů za měsíc je to docela slušný. Na momentu mám vymezený plusovou a mínusovou hodnotu na 3. kdo chce více obchodů může si to snížit. Podle backtestu je RRR 1:3,3. Mějte se fajn a hodně prašulí přeje V-FREDY :) (tu)

11917

Odesláno

Focus tu popisoval HAS. Bude to znieť hlúpo ale... neviete náhodou niekto či existuje niečo ako " obrátený HAS" ? Prikladám dnešný screen, druhý graf som otočil...
A ešte mám prosbu: Statement u RCG je vo formáte PDF, pričom mne sa nedá otvoriť, len uložiť a následne otvoriť vo cez PDF reader. Vypisuje mi priloženú hlášku. Mal som Win7 ale musel som ich preinštalovať na XP kvôli ovládačom pre scaner a printer.Vie mi niekto poradiť? Ďakujem.

Odesláno

Abrams:

tak jak existuje HAS do shortu tak take existuje do longu. Formace se dnem v 16.23 by mohla byt HAS long, ale ma to jeden hacek - jedna se o protitrendovy patern, takze skutecne platny HAS je podle me formace s vrcholem v 15.53.

Mozna bude mit nekdo jiny nazor ja ji neobchoduji ale kdysi jsem ji testoval a obchodoval. Vadi me ze je na ni treba cekat klidne cely den /i odpoledne/ a to neni nic pro me.

mej se focus

Odesláno

Dnes som spravil jeden short obchod 609,9 po 123 ktore sa vytvorilo hned po otvoreni, uroven okolo 611 bola high predchadzajuceho dna a aj high premarketu, pre mna zaujimava uroven na ktorej brat taketo signaly - po prerazeni urovne by som vstupil do longu ak by sa vytvoril pullback, ale cena pokracovala dole, po tom spiku o 16:06 som to vypol, 1x SL.

Odesláno

zdq: chtěl bych se tě zeptat , jelikož se zabýváš T&S. Na TF po H&S a následném shortu se cena zastavila na 605,2. Všiml jsem si, že v chart traderu najednou na této hodnotě byl BID přes 400 kontraktů (běžně bývá BID-ASK v desítkách a méně často přesáhne 100ku). dá se z toho usoudit, že je tam nachystaná velká bariéra, kterou bude problém prorazit?
Cena se na tuto hodnotu dostala jen asi 2x-3x a ubylo postupně jen cca 30 BID. A pak se odrazila a vrátila k EMA. Víceméně instinktivně jsem přitáhl TSL těsně nad vykreslijící se svíčku u této hodnoty a vyplatilo se. Ještě jsem pak přemýšlel, zda na základě této skutečnosti nešlo spekulovat i na revers do longu s potenciálem návratu právě k EMA, což by v té době dalo RRR1:2.
Jinak to dnešní H&S do shortu bylo oproti včerejšku výrazně silnější, neboť ramena se opírala o včerejší high a zároveň high PMKTu. Hlavu podle mně vytvořily vymetené SL medvědů a čekačky býků nad touto S/R.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...