Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Affinity Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak dnes to je na 1798 bitva jak v Ardenách. :-)
>
> Zvířátka se tam mlely a jednu chvílí nějákej big
> plejer z býčího stáda přihodil do mlejna přes 230
> kontraktů, jestli sem neměl vlčí mhu, což je na NQ
> solidní pálka ( na té úsečce Rb 6 je volume 5000,
> což je na Nasdaq poslední dobou úctyhodný objem)
>
> no uvidíme, jak to dopadne, každopádně dneska
> vcelku ošklivý trh, ruce od něho pryč...

Můžeš napsat čas, kdy se tohle odehrálo a kde jsi viděl, že někdo nakoupil 230 kontraktů? Rád bych to našel na svém grafu. Díky.

Odesláno

AND1 Napsal: ------------------------------------------------------- > bid diky za bleskorychhlou odpoved, dnes by tento patern na mini Russel selhal pri prvnim vstupu, jeste jestli se muhu zeptat jaka jsou pravidla pro nastaveni stop lossu ?

11903

Odesláno

Ahoj, tak dnes ráno na DAXu vstup podle plánu a během 4 minut PT. Je to už čtvrtý PT po sobě. To se v testu nevyskytovalo. Celkem se hryžu do rtu, že už to nejedu live. Vsadím se, že až skutečně live začnu, tak bude série 5xSL. Ať se daří! P.S. focus: včera na TF jste to parádně vystihl, to bych chtěl taky někdy v budoucnu umět (já 1xSL prakticky podle plánu)

11909

Odesláno

peepo:
gratuluji, predpokladam ze to i focus mel dnes stejne. Ja dnes SL, podle planu, i kdyz jsem mel ale nutkani to dat jinam (niz), nez jsem spravne mel (vstup short 5813). Nastesti jsem se udrzel.
Jsem z toho ted takovy trochu rozcarovany a to i kdyz byl vcera PT, tak mam pocit, ze to nejak nejde. Patram, protoze nevim proc, jelikoz vysledky nejsou nejhorsi (stale jsem nad nulou a to i pres tech par chyb -bez nich by to bylo jeste lepsi), nejspis to bude tim, ze stale bojuju s tim HA nastavenim, protoze se snaim soustredit na drzeni planu nez na penezni vysledky...
Nechci nijak radit, klidne si rty ohlodej, ale na zacatku paperu jsem taky mel asi 4 PT za sebou a to jsem uzuz posilal prachy ze to jdu obchodovat. Ted to jedu 2 mesice a uz ted vim, ze to obchodvat hned nebudu - radsi mensi trhy..

tapnik:
vse je vysvetleno zde ve vlakne, staci pohledat... :)

At se dari :)

Odesláno

Dikon, peepo:
Já jsem taky začal plný optimismu z backtestu obchodovat focusův systém, výsledek byl -1000 Eur během měsíce. Takže teď jedu takový hybrid zaměřený hlavně na ochranu kapitálu, kdy řeším i SR úrovně, sílu průrazu a hlavně se snažím pokud možno nechytit SL ale včas utéct na BE, i za cenu toho, že to nakonec na PT dojde. K dnešku, tedy během dalšího měsíce, jsem -275 Eur. Focusův systém v žádném případě nezpochybňuju, je můj problém, že jsem ho neustál kvůli velkému DD a jdu radši pomalu ale jistě nahoru. Každopádně mě focus hodně pomohl už tím, že mi ukázal cestu (díky focusi). Sám bych si budoval systém asi ještě hodně dlouho a k live, což považuju za jednu z nejsilnějších zkušeností, bych se jen tak nedostal.

Odesláno

Dikon, chce to vydrzet, az pak reknes v hospode, ze jsi prebornik v Heikin-Ashi, tak budes mit jako karatista respekt...
Dax se pohnul slusne, tak uvidime co US, reportu je tam na to dosti, ja dnes pouze rekreacne, flu uderila, tak Vam preji good luck...

H.

Odesláno

Ja dnes na DAXu neobchodoval, byl jsem s manzelkou kupovat stromek,kapra a drobne darky. :) Vsem gratuluji k dnesnimu obchodu. K samotnemu systemu uz se vyjadrovat nebudu, myslim ze bylo napsano dost a kazdy ma moznost jej otestovat a udelat rozhodnuti.

Uvidime dnes na US. Me osobne FMOC report moc netrapi protoze v dobe vyhlasovani uz jsem mimo trh.

mejte se focus

Odesláno

Ahoj,
já s live do konce roku končím. Prosinec mi bohužel zatím vůbec nevyšel, tak se nemá cenu trápit. K tomu končí semestr a mám hafo učení. Většinu seancí 2009 si dopřeju asi jen na playbacku a volno mezi svátky využiju na backtest nových nápadů.
Good luck dneska!

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...