Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci tady nekomu motat hlavu, ale pattern Head and shoulders je z principu protitrendovy... Takze bud je na focusovem grafu neco jineho, a nebo focus prehodil interpretaci tohoto patternu. Stejne tak jak se tu nedavno (vcera ?) objevilo par grafu se vstupy 1-2-3, tak je potreba pro neznale rici, ze tyto prezentovane vstupy nemaji vubec nic spolecneho se vstupy 1-2-3 podle Rosse.

Odesláno

focus,

dnes jsem při studiu vyšších TF očekával též long, nicméně dost mne zviklal DT na hodnotě 606,5 a po jeho druhé noze se vykreslilo také pěkné H&S do shortu, po jehož proražení jsem si šel pro SL přímo proti druhé noze DB. Při takovýchto protichůdných DT/DB dávám větší váhu trendovému signálu a na tvém screenu první potencionální vstup byl i můj. Byl to vlastně zároveň začátek čtvrtého ramene trading range a dostatek prostoru na posun BE.

Odesláno

2 Mirek F.

Tak jasne. Kdyz to tak pouziva a ma to natestovany, tak je to ok. Navic - taky pouzivam "prorazeni DT/DB" v jinem smyslu nez v jakem se obecne uziva, jen jsem na to chtel upozornit, aby se nepletly pojmy. Nekdo si to tu vyhleda, zacne to testovat obracene... a nestesti je na svete :)

Odesláno

Ahoj vsem,

Hlava a ramena /HAS/ je jedna z nejsilnejsich formaci. Podle me se s ni muze jeste srovnavat co do sily a delky pohybu DT,DB,DDT,DDB. Samozrejme ze se obchoduje opacne nez popisuji, ale je to takovy zaklad ze jsem to ani nezduraznoval.

sd77:
Head and shoulders

Rob99:
tuto formaci pouze sleduji a pokud dojde i k opacnemu prurazu praveho ramene tak je to pro me take voditko a v tomto pripade me pruraz presvedcil o chystamem longu. . Mas pravdu ze jsem do grafu nemel psat o vstupu ale o silnem signalu pro long vstup - takhle je to opravdu zavadejici pro toho kdo nevi jak se tato formace obchoduje.

Libri:

ja bych dnes na short nevsadil a radeji bych byl bez obchodu. Tech pozitiv bylo prece jen docela hodne. Ja jsem cekal na uroven swingu v 14.41 a zde doslo k uderu na stejnou cenu v 15.49. Pokud by doslo k short prurazu SW 14.41 /close 15.49 by uzavrelo niz nez 14.41/ uzavrel bych platformu a uz bych neobchodoval.

MirekF: je to tak - byl to pruraz ramene HAS pro potvrzeni LONG - i kdyz se tak neobchoduje.

mejte se focus

Odesláno

AND1 Napsal:
-------------------------------------------------------
> prikladam muj pohled na dnesni DAX a TF z pohledu
> chart patternu

jestli by si mohl napsat jak do toho paternu nastoupit, vystup si napsal

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...