Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci nic strasit ale v tomto obdobi a k tomu fed tak to asi zabalim aj ja s moji mechanikou... :D a zitra budem vsichni cumet jak se to zazrakem hybe ....

Jeste se chci zeptat na focuse byl jsi v tom longu kolem 35-37? vypadalo to myslim pekne pri vstupu...

Odesláno

Ja dnes 1xSL 1xPT, oba vstupy long pattern 123, druhy sa vytvoril na low dna, som rad ze sa to doplazilo k PT lebo aktivita po otvoreni je slaba, poriadna akcia bola minulu stredu odvtedy nic, trh trenduje skor neskor pocas dna a je to taky plazivy pohyb, dufam ze je to len tymi vianocmi lebo nerad by som si na to zvykal :) Zajtra budem opatrny kvoli FEDu, ak to bude take nepresvedcive ako dnes tak sa limitujem na max. 1 vstup.

11890

Odesláno

Pri trose opatrnosti a trpelivosti se da obchodovat i ted. Pockal jsem si na jasnou definici longu...

Vstup : 16:15:12
Smer : Long
Cena : 606.50 (Ano 2 ticky pod HD, ale mel jsem k tomu velmi dobre duvody)
Vystup : 16:50:09
Cena : 610.50

Ovsem je nutno rici, ze zde pomerne hojne obchodovana strategie prvni prurazu v posledni dobe selhava. Aspon mi tak pripada, ze ty rozjezdy trhu byly par dni pred rolovanim a az do ted jsou takove rozpacite a kdyz uz se ma trh nekam vydat, tak mu to posledni dobou dyl trva.

Libor

Odesláno

Romane:

Pred chvilkou jsem ukoncil vstup ktery jsem bral v 16.14 za 606.6. Vystup v 16.51 za 610.6. Dnes jsem velmi veril v LONG, otazka byla kdy vstoupit. Na zacatku byl trh nervozni a pro me neobchodovatelny. Navic byl mezi emama a tak to zavanelo chopem. Osobne vidim rozhodujici okamzik v 15.49 kdy prava noha uzavrela na stejne hodnote jako leva v 14.41 a to je pro me silny signal. Prikaz jsem pripravil na SW v 15.36 - je to hodnota ktera splnovala me pozadavky na vstup. Proc jsem veril v LONG - reporty+, pokorena hranice 605.0, popisovany DB /obe nohy na stejnych hodnotach/,

Pokud bude zajem zaslu screen a popis jak jsem to videl ja na grafu a dalsi postrehy

mejte se focus

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...