Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

AND1:

myšlenka určitě zajímavá, ale mně bohatě stačí max. 1 vstup na 1 trh denně. Bylo by zajímavé vidět výsledky, pokud by to byl primární vstup, ale těch situací zase tolik nebude, takže by se to asi samostatně nevyplatilo.

Láďa

Odesláno

Ja som dnes z trhu urcite nemal dobry pocit, vyzeralo to zle. Moj vstupny signal bol break do shortu v 15:37 a nasledny pullback, predtym to nebolo vobec presvedcive a vlastne ani potom, niekto by bol nahnevany ze nakoniec do mojho PT chybal bodik ale dnes som rad ze to nebolo SL.

11861

Odesláno

já dnes dle filtru neobchodoval live, jel sem SIM - obchod skončil B/E+100...trh se 8 ticků od PT otočil a šel up...jinak vstup měl být o úsečku dříve, ale zapomněl sem, že sem v pátek něco testoval a nevrátil zpět nastavení aby se CCI vykreslovala během svíčky a né až na close...

11862

Odesláno

AND1 jestli jsi cetl muj obchod dneska tak uplne na tick stejne jsem ho mel .. :) skoda pak to jelo na PT

Affinity myslim ze jsi v teto diskuzi jeste nebyl tak jestli ti to nevadi mohl by jsi tady pro vsechny rict co zhruba a jak obchodujes? Live - paper? dekuji

Odesláno

Affinity:

co člověk - to názor. Ale jak vidíš, tak nejenom já čekal na long. Vzhledem k velmi pozitivním reportům ze čtvrtka si hranice 605b na TF řiká o průraz. Ta hranice tam zas tak dlouho není, aby byla magická.. Stejně tak to drželo na 600 a zlomila se už v premarketu.. A short jsem si tam prostě vymyslet neměl z čeho.
Btw. jak se ptal Roman: jedeš demo či live?

Berry

Odesláno

Řekl bych, že od pondělka co amerika přerolovala se struktura DAXu hodně změnila, tak to vypadá že pro mě letos obchody končí a pokračování až v lednu. Dám trhu poslední šanci ještě zítra a končím.
Mějte se a hodně úspěšných obchodů. :)

Odesláno

Z.L. urcite dobre delas...

Je konec roku . Pohyby jsou nucene uzaviranim pozic instituci a dalsich. Prakticky nefundamentalni i netechnicky zaklad. Klasicka rocni uzaverka :o) Ja uz tenhle tyden vynechavam. Nerad se nechavam zbytecne prekvapit.
Konec roku muze byt neprimerene nepredvidatelny viz - Dubai a dalsi BS !

;) Ray

Odesláno

Dlouhy obchod na DAXu zakonceny PT500. Neni treba u obchodu tak dlouho sedet. Vse muze byt zalezitosti ATM strategie a potom uz jen zkontrolovat jak vse dopadlo. DAX na 1nim SW nefunguje vubec zle.

mejte se focus

Odesláno

focus:
tak jsme to meli asi podobne, PT dosazen v 11.10hod. na 5790. Chvilemi to ale uz vypadalo zle.
At se dari

jen takovy dotaz to 1nim je asi bych rekl preklep.. pokud ne, tak pak nevim co je 1nim... :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...