Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

yax: zdravím,
mohl bych se zeptat na to Vaše vnímání 123 při otevření trhu ? já mám v hlavě to, že 123 je při změně trendu a to znamená , že pokud se dívám na Vaše grafy tak já bych viděl třeba bod 1 tam kde vy vidíte už bod 2 tzn, že to vnímání toho 123 po open je trošku jinné.. tak se jen ptám jestli by to nešlo nějak popsat ... předem děkuji..

Odesláno

Pavle, já nevím, jestli je tak přísný, ale je pokud je range předchozího obch.dne vyšší, tak ho neberu. Ale to bude taky dáno obdobím - určitě budou úseky, kde budu jediná, která nebude obchodovat a ostatní budou sbírat profity. Možná je přísný, ale to ukáže asi až čas. Když já si myslím, že prosinec je hrozně hloupý měsíc na to, aby se dalo říct, zda něco funguje nebo ne. Všichni už balí dárky a myslí na něco úplně jiného, než na obchodování...

Odesláno

radusor:

tak možná bych tomu neměl říkat 1-2-3, ale prostě čekání na první korekci, která se udělá po open se vstupem do směru trhu, který se udělal po open.

Láďa

Odesláno

Na 600 se flip vytvořil, to jo.. Ale mně bez validního FinWin signálu. RB10 nezaznamenal žádný protitrend a RB5 mi taky nenabídl validní vstup.. Mně ten short dneska prostě přišel jako blesk z čistého nebe :D

Odesláno

yax zdravim. tak koukam ze na TF obchodujes stejny princip jako ja - prvni 123 do smeru trendu. Obchoduju to live od srpna s mesicni pauzou, tak se podelim o par postrehu. Z pohledu backtestu system dava nejvetsi zisky pri posouvani SL pod/nad swingy, nebo po PSAR nebo jinym moving averege indicatoru. tady je ale dulezite nepromeskat obchody kdy trh udela dlouhy pohyb - vyrazne se to pak promitne do celkovych zisku.samozrejme ze se mi to stalo a hlavne kuli psychice sem se zatim vratil k pevnym PT. - zaujala me situace kdy me trh vyhodi na SL a selze breakout a trh vyrazi agresivne na druhou stranu a nasledoval vyrazny pohyb.viz screeny. napadlo me vzit druhy obchod na opacnou stranu na break high/low dne, ale situaci nebylo mnoho tak zatim to nemam v planu ale sleduju to. je to neco podobneho jako si mel dnes na rope

11856

11857

Odesláno

lordberry:

Jestli Ti mohu poradit a jestli již to tak neděláš, zkus někdy otevřít 30 minutový graf a juknout na vývoj grafu, klidně i měsíc dva dozadu. Ohromně to pomáhá.

Například dnešní Long by byl na TF nesmyslný, jelikož byl velice blízko maximálnímu HIGH a také na velice silné S/R tuším na hodnotě 605, na které trh mnohokrát v minulost selhal.

Odesláno

Dnešok na TF pripomínal trh z 11.12. Taktiež tu odznelo že je jasný long a nakoniec z toho bol short. Ja som zobchodoval short trochu neskoro, keď CCI 14 aj CCI 50 boli pod nulovou linkou. Vstup 599,7, Posun SL, výstup 598,1.

11859

Odesláno

Tak dnes to je na 1798 bitva jak v Ardenách. :-)

Zvířátka se tam mlely a jednu chvílí nějákej big plejer z býčího stáda přihodil do mlejna přes 230 kontraktů, jestli sem neměl vlčí mhu, což je na NQ solidní pálka ( na té úsečce Rb 6 je volume 5000, což je na Nasdaq poslední dobou úctyhodný objem)

no uvidíme, jak to dopadne, každopádně dneska vcelku ošklivý trh, ruce od něho pryč...

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...