Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja som to dnes videl shortovo, respektive dnes bolo asi lepsie neobchodovat ale dopredu som to nevedel odhadnut :) Prvy obchod asi 10min pred reportom nebolo najrozumnejsie brat, ale mal som signal tak som vstupil, potrestany som bol SL so slipom 5 tickov. Druhy obchod som urobil po reporte, ale po vstupe to rychlo umrelo takze som mal stastie ze sa to vybralo nakoniec k PT. Cez vianoce mam v plane obchodovat do 23.12. a potom az od 4.1. ale uvidime ako to bude vyzerat na trhoch samozrejme, minule vianoce som este neobchodoval takze je to pre mna nova skusenost.

11828

Odesláno

sd77:

Pavel psal plne SL a to je rozdil, mensich SL urcite bylo vic.
Moje vysledky za rijen - s filtry 9 obchodu 1.075 USD, bez filtru 19 obchodu -335 USD, ale to je pouze backtest na historickych datech.
Nazivo jedu system teprve od prosince a tam mam zatim 2 obchody - 870 USD a odfiltrovano 7 obchodu celkem za -135 USD (1x plny PT, 1x BE a 5 plnych ztrat). Na hodnoceni zatim velmi brzy, ale jako doplnek k indexum doposud vice nez vhodne, takze velky dik Pavlovi za zverejneni.

Lada

Odesláno

yax:
naprosto s Vámi souhlasím a také touto cestou děkuji Pavlovi K. za zveřejnění parádního doplňku k jakémukoliv jinému systému obchodování.
Nastavila jsem velice přísný filtr, takže mám minimum obchodů a nižší zisk, ale DD je úžasný. Vše je backtest a těším se, až to projedu demo a pak live.
Takže ještě jednou moc díky, muselo za tím být moře stráveného času... Simona

Odesláno

Neni zac! Priste ukazete zase vy nejaky vylepsovak nebo jiny system. Ja se ted chystam na DAX. Chtel bych obchodovat 3 trhy s mensim % uctu na kazdy obchod. Citim, ze pri tehle diversifikaci bych byl jeste klidnejsi.

Lado, jak se ti vlastne dari na PA systemu na TF? Tusim, ze to ted nebylo uplne idealni, protoze trh se bud utrhnul a nebo nesel nikam. Ale doufam, ze se mylim.. Jinak mas pravdu, byly 4 plne SL, jak jsem psal, a 3 mensi, posunute po swinzich. Zbytek PT, zisk na posunutem SL a BE. Od 15.9., kdy jsem zacal s timto systemem live zatim 24 obchodu.

Simco, zisk za rijen u me byl 627$, ale jeste na male rope. Od listopadu jedu velkou.

System je dost jednoduchy na obchodovani, nejtezsi je neobchodovat, kdyz to filtry zakazou. Napr. za rijen jsem udelal pouze 7 obchodu..

Odesláno

Pavel K.:
já to taky testuji na malé ropě a za říjen jsem měla 9 obchodů, zisk 650 usd. Mně to tak těžké nepřipadá-neobchodovat, protože mám poměrně přísný systém i na ES, kde neobchoduji třeba týden i déle, protože to odfiltruji. Ale vím, že pro člověka, který je na úplném začátku a třeba jede live chvíli, to je dost velká bariéra.
Určitě je zač děkovat, protože i backtest se dělal parádně rychle, všechno je srozumitelné a jasné. Doufám, že budu moci nějak vrátit. Na DAXu jsem chtěla po novém roce taky začít obchodovat,ale raději ještě počkám - přece jen je to hodně divoké. Nejdřív se mi musí dobře zažít dva systémy a pak případně další.
Přeji hodně úspěchů! A ještě jednou díky! Simona.

Odesláno

Jasne, to chapu. Pokud by ses chtela podelit o nejake zaklady tveho systemu na ES, bylo by to fajn. Kazda nova smysluplna myslenka je pro me velkou inspiraci..
Jinak na male rope je pri backtestu idealni pocitat slip 1 tick. Myslim, ze v prumeru to tak vychazet bude.

Odesláno

Pavel K.:
úplně klidně se podělím - většina lidí tady obchoduje TF,NQ, tak jsem zřejmě minoritní část na tomto vlákně :)
V základu jde o výsledky předchozích backtestů + zlaté dobré focusovy rady .
Takže: ES (RB4 a RB12), HA, EMA 15+EMA 50, na RB12 mám jen EMA 50. Od začátku dne vyhledám nejvyšší a nejnižšší swing, pokud jsou to zároveň silné S/R úrovně, je to ideální. Vstup pouze do trendu, kdy všechny EMy musí být v souladu a jít stejným směrem. Nic složitého, ale nakoukat se to musí. Nevstupuji 15 minut před reportem a 5 minut po. Většinou mám 1 vstup, někdy 2. Např.v listopadu bylo celkem 10 vstupů. Na ESko mám i nízký SL - 100. Obchoduje se mi to pohodlně, ale není to už úplně mechanický systém...

Odesláno

tak sem dodělal úpravu na mém OS a jsem velmi mile překvapen výsledkem. Obchodoval sem FinWin a z něj i můj systém vychází.... Vstup jen 15:30 - 16:00 (někdy v 15:29) a vstupuji když se vytvoří první 2V. Do teď sem to obchodoval "mechanicky" každý den a po úpravě neobchoduji v pátek a v potaz beru cenové rozpětí před otevřením trhu....jinak v té úspěšnosti ziskových obchodů počítám všechny obchody,které neskončily SL (tzn. PT, B/E+100 a B/E)

01/09: starý systém: zisk 1.320$ (úspěšnost 43%) - obchodů 16
nový systém: zisk 1400$ (úspěšnost 50%) - obchodů 6
02/09: starý systém: ztráta -300$ (úspěšnost 38%) - obchodů 18
nový systém: zisk 1.300$ (úspěšnost 83%) - obchodů 7
03/09: starý systém: zisk 1.760$ (úspěšnost 50%) - obchodů 21
nový systém: ztráta - 160$ (úspěšnost 50%) - obchodů 2
04/09: starý systém: zisk 1.220$ (úspěšnost 47%) - obchodů 19
nový systém: zisk 1.280$ (úspěšnost 100%)- obchodů 3
05/09: starý systém: ztráta - 820$ (úspěšnost 35%) - obchodů 17
nový systém: zisk 620$ (úspěšnost 66%) - obchodů 6
06/09: starý systém: zisk 680$ (úspěšnost 50%) - obchodů 18
nový systém: zisk 420$ (úspěšnost 40%) - obchodů 10
07/09 starý systém: zisk 500$ (úspěšnost 40%) - obchodů 16
nový systém: zisk 480$ (úspěšnost 45%) - obchodů 10
08/09 starý systém: zisk 1.100$ (úspěšnost 41%) - obchodů 17
nový systém: zisk 1.120$ (úspěšnost 38%) - obchodů 8
09/09 starý systém: zisk 1.100$ (úspěšnost 57%) - obchodů 13
nový systém: zisk 2.120$ (úspěšnost 66%) - obchodů 12
10/09 starý systém: zisk 2.300$ (úspěšnost 44%) - obchodů 18
nový systém: zisk 2.400$ (úspěšnost 54%) - obchodů 11
11/09 starý systém: zisk 1.500$ (úspěšnost 50%) - obchodů 20
nový systém: zisk 1.220$ (úspěšnost 80%) - obchodů 5

touto úpravou systému je vidět, že málo je někdy více, protože došlo k velkému snížení počtu obchodů za měsíc, ve většině měsíců stoupla úspěšnost ziskových obchodů, snížil se počet ztrátových měsíců a zisky zůstaly zhruba stejné!...tento upravený systém sem začal včera obchodovat live a ušetřil sem si tak SL....snad mě časem napadnou nějaké další nápady, které budu moci vyzkoušet a zlepší se mi tím úspěšnost a zvedne zisk

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...