Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na rope mam 3 filtry. 1. čas (15 minut po otevreni), 2. neobchoduje se v den vyhlasovani zasob (mala dynamika po otevreni), 3. rozpeti mezi 14.40-15.01 (to nesmi byt moc velke), nemam ale patnactidenni prumer-ale klouzave prumery v tomhle pripade pouzivam, rad bych si nastaveni nechal pro sebe, jenom bych rekl, ze beru v uvahu predchozi odpoledni pohyb.
Dulezite zkratka je, aby nebyl moc velky pohyb na jednu stranu pred vsupem, pak ma totiz trh tendenci korigovat a casto to vymete SL. Pouzivat fixni hodnotu 500$ mi z meho pohledu prijde mnohem horsi nez stanovovat SL a PT z MAE, MFE.

Jinak dnes jsem take bez obchodu, vyplatilo se to.

Odesláno

sd77:

pro range pouzivam prumer, je celkem jedno jaky, funguji vice mene stejne dobre ruzna nastaveni. Klasicky priklad viz dnes, range bylo celkem uzke, ale chvilku pred open se trh rozjel, takze range bylo pres limit. A po open uz zadny silny pruraz neprisel.

A dnesek jenom demo a 2xSL, jak TF, tak NQ. Nebyl dobry pocit z trhu, preci jenom rolovani jeste poradne nedobehlo. Tak snad v pondeli to bude lepsi. Uz bude dorolovano a mohl by prijit volatilnejsi den po tech slabsich. Ale v druhe polovine tydne uz bude lepsi byt hodne opatrny kvuli vanocum, ja to zatim predbezne planuji max. do stredy.

Pekny vikend,

Lada

Odesláno

Yaxi proc opatrny kvuli vanocum? myslite ze bude mrtvo pred vanocema? Ted posledni 2 tydny bylo uplne mrtvo spis bych cekal ze se to trosku rozpohybuje, ale treba bude jeste vic mrtvo...Mohl by se objevit aj nejaky trend :D (na TF)

Odesláno

to je ciste muj osobni plan, skutecnost muze byt uplne jina. Ja mam scenar, ze v po a ut by se jeste lidi mohli nahrnout na novy kontrakt a pak v druhe pulce tydne si uz dat pokoj a zacit bilancovat uplynuly rok. Ale je to cira spekulace. Loni jsem planoval to po dvou tydnech v prosinci uz zapichnout, ale pak se na zacatku tretiho tydne jeste vyskytly pekne trendy a slusne volume, takze letos trosku prodluzuji obchodovani, ale budu hodne hodne opatrny.

Lada

Odesláno

tak dnes dopoledne sem si udělal filtr na mojí 1. část OS (agresivnější) a zjistil sem, že mi tento filtr mohl za poslední 3 měsíce ušetřit 15x SL (160$), 4x plný PT (640$), 2x posunutý PT (100$) a 5x B/E....v konečném důsledku bych byl o cca 300$ "chudší",ale vyhnul bych se 26 obchodům....a hlavně se mi tímto filtrem podařilo zvýšit procento ziskových obchodů o cca 20% (ziskové beru plný PT a posunutý PT)...a zisky za každý měsíc zůstaly + - stejné......takže dnes sem neobchodoval (jel sem Sim a inkasoval bych SL).

Přeji všem pěkný víkend.

Odesláno

zdravím všechny
chtěl bych se zeptat na přesný název aktuálního kontraktu, nikde to nemůžu najít a v sieřře když napíšu TFH10-FUT-NYBOT hlásí mi to chybku že data nelze načíst.. Nějaké rady a tipy?
předem ď
Honza

Odesláno

yax:
díky za odpověď. S Vaším filtrem máte taky tak hezké výsledky jako Pavel.K.? Psal někdy včera, že má snad pouze 4 SL za 3 měs.live...mně by docela zajímal třeba výsledek jen za říjen...moc díky !!!

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...