Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mcwoj: není to klasický slip. Dneska jsem měl chybně zadány příkazy - neměl jsem tam automatiky PT, tak jsem to musel udělat ručně. No a než jsem stihl výstup zadat, tak to dopadlo takhle - pozitivně. Jak ale píše focus - je to chyba a příště se mi to může vymstít. Ale občas DAX pozitivní slip nadělí - třeba 26.11. - to by snad potvrdil i dikon. Pro úplnost uvádím, že je to jenom papertrading na sim účtu v NinjaTrader na datech ZenFire. Ve skutečnosti na ostrých datech spíš očekávám, že slipy budou negativní.

Odesláno

Pepe2000:

proc si data nestahnes z NT? Tools - instrument manager - vyber trh pro dane obdobi /12-09/ a pridej na instrument list.
Dej OK a pres file a new chart si jej vyber

focus

Odesláno

Zdravím všechny,

měl bych jen dotaz ohledně dat. Dopoledne mi fungovala normálně, ale ted, když jsem zapnul Ninju tak mi chybí svíčky od 13:45 doted. Data jsou Zenfire a live verze. Máte někdo také problém? Už koukám na kontraktní měsíce březen u NQ a ES. A jedná se o klasické 5min svíčky.

Restart nepomohl a ani Reload historical data nejde.

Díky Jarda

Odesláno

yax:
mám podobný dotaz ohledně filtru na ropě - testovala jsem celý rok (zatím bez prázdnin), systém vycházel hezky i při filtru range nad 0,5 nebrat. Převzal jste od Pavla K. nakonec ty 15-ti denní průměry range a fungují? Díky moc S.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...