Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Dikon: myslim si, ze pokud s tim takto bojujes tak klasicke RB by mohly byt dobra volba, neni to az zas takova zasadni zmena, pokud se ti HA libi, tak zkus vstupovat na pruraz Hi, Low ten Close je skutecne dost nevyzpytalelny...
Testni to a uvidis sam nejlepe ;)

H.

Odesláno

Pruraz H/L za STOPLMT 1b nad/pod je asi nejlepsi vstup ale je treba pocitat s vyssim SL, nejlepe dopocitat rozdil mezi close a H/L a ten k SL pridat. Tim se snizuje RRR ale hlavne celkovy risk na obchod uz je pomerne vysoky ...... jsou to prece jen eura a ne usd.
Druha varianta je vstup po prurazu close za LMT ale zde uz nemusis dostat docela dost obchodu a muze to vysledky znehodnotit zasadnim zpusobem. Dalsi moznost je STOPLMT nad/pod close 2body ....to funguje celkem dobre ale nekdy trh otoci a uzavre take na close vstupniho swingu, pak je treba udelat rozhodnuti jestli prikaz uzavrit nebo nechat a doufat ze je smer spravny. Ja uzaviram. Varianta za MKT po prurazu close je take mozna ale v podstate je bodove podobna jako STOPLMT 1b pod/nad H/L, ale je horsi protoze je zde nekdy vyssi slip na rozdil od STOPLMT kde je vstup velice presny. Samozrejme nekdy naopakm MKT muze nadelit pozitivni slip.

focus

Odesláno

Dikon: já pro sebe jsem HA pro chytání prvního swingu zavrhl, nemám to nakoukané a možná jsem ani nepochopil, jak přesně takovýto zpožděný indikátor využít pro prudce akční strategii chytání prvního swingu. To je ale jenom moje osobní preference, vím že ostatní naopak si to můžou pochvalovat.

Odesláno

zdravim,tak ja jsem si urcil ze dnes a zitra obchodovat nebudu, budu sledovat volume a udelam si poznamky, nema cenu se za kazdou cenu hrnout do obchodovani,kdyz to neni tak uplne pohodlna situace a rozhodovat se minutu pred obchodech zda je vetsi volume tam nebo tam. ale vypada to za spis jeste porad 12/09, pojedu az od pondeli a to 03/10. a co zkusenejsi rikaji? dekuji

Odesláno

to mcwoj:
ja nejsem zkusenejsi, ale taky pojedu 12/09, jen je mi to divne, na LTD jsem se nikdy nedival a zkratka prechazel druhy ctvrtek v mesici a vse bylo ok.
Ale volume na NQ je opravdu na novem kon.mesici slaby.

Odesláno

Zdravím, tak co jste tomu dnes říkali? Klasický přechodový den, volume půl napůl, na NQ nebyl vstup v prvních 10ti minutách a teď už jsem přešel jenom na demo. Nic mi neuteče a zítra už se bude snad normálně obchodovat nový kontrakt. Takže dnes pouze odfiltrovaná ztráta na CL. Láďa

11813

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...