Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rob99:

jedeme urcite ve stejnem vlaku. Me vstupy jsou dost "prisne" a dnes jsem cekal jeste na jednu korekci ktera by vse potvrdila. Jinak short byl hodne realny protoze za nim stoji formace DDT z predchozich dnu. Ja jsem s dneskem spokojeny protoze jsem dodrzel vse jak je v planu. Jinak prosinec je zatim docela v pohode a uvidime co bude dal.

focus

Odesláno

sd77:

jestli myslis NKD co se obchoduje na Globexu, tak ten urcite ne, protoze tam neni volume, ktere by se dalo obchodovat. A japonsky original zatim Mirus nenabizi, i kdyz maji v planu ho nekdy v budoucnu zaradit, takze ten mi neni dostupny.

Lada

Odesláno

Ahoj všichni dnes 1be u mě podle op. Jinak to co ukázal v posledních screenech Abrams se mi taky stávalo, myslím si, že si tím prošli a nebo prochází různí tradeři na různích úrovních a proto dávám takový malý tip i se screenem. Když já cítím, že trh má sílu pokračovat v trendu sleduji na ninja trader volume (vol) a každá úsečka značí počet spárovaných opchodů za dané renko u mě ( nebo danou svíčku) čím vyšší tím ztrácí sílu a udělá nějakou byť malou korekci. Samozřejmě nic není na sto procent, ale chce to trošku napozorovat. Mějte se supr a přeji hodně zisků. V-Fredy :)

11785

Odesláno

yax,
právě, že mě odradil ten nízký volume a nic jiného mi Amp nenabízí...tak smůla :)

Mirek F.:
asi máte nějakého šikovnějšího brokera i na asijské trhy, že?

Odesláno

Ja som dnes inkasoval PT v uvodnom shorte vstup 596,5

K tomu Nikkei, existuju elektronicke aj open outcry futures denominovane v dolaroch aj jenoch ale tie sa obchoduju na CME (predtym v Singapure - v Rogue Traderovi ich obchodovali :)) takze hlavne volume je tam pocas americkej obchodnej session - cize vyhodu oproti americkym indexom tam nevidim. Neviem o tom ze by sa Nikkei futures obchodovali inde.

Take australske ASPI200 futures sa obchoduju v australii (dostupne cez IB, Velocity,...)takze to by mohol byt doplnok ak ma niekto data skuste pozriet volume.

Odesláno

Zaujimave, hladal som na internete ale osaku som nenasiel. Pozeram stranku burzy a vidim ze maju pohyby aj volume. Skoda len tej dostupnosti, neviem kto okrem IB by ich mohol ponukat - rad by som sa pozrel ci tam ma vyznam obchodovat po open ako to robime na daxe a tf.

Odesláno

Ahoj abrams, chybu jsi podle mě neudělal nikde. Já jsem chtěl dát tip na tvůj obchod z 8.12. kdy si byl po noční, že vůbec není chybou když cítíš, že trh má ještě sílu pokračovat tak podle čeho se dá usoudit kdy dojde k nějakému zastavení a k následné menší či větší korekci. A to když si všimneš na obchodě, který jsi udělal den po té ( 9.12) tak v 15:38 úsečky na vol jsou již výrazně vyšší než předtím, to znamená mnohem více spárovaných opchodů a všimni si, že krátce na to se trh přibrzdí a udělá samozřejmě to není na sto procent,ale menší nebo i někdy obrat. K větší korekci nebo obratu mam vypozorováno když je tam tak kolem 1000 spárovaných obchodů a více. I já mám pevné profity,ale když jsem si dal tu tvoji situaci z 8.12. tak i když sis posunul PT tak právě vol jako už třetí vetší úsečka k výstupu v 15:45. Já to také dělám, ale jenom když vidím, že předešlích několik svíček je ve stejné barvě a např to letí dolů jak zběsilé. Pak vystupuji na vol a stoploss si posunu na PT. Je to jen tip a určitě to ch ce trochu napozorovat. Přeji moc úspěchů V-FREDY :) (tu)

11802

11803

Odesláno

Ahoj, tak dnes se zase projevil můj boj se vstupy. S příkazem jsem si chtěl počkat, dal jsem ho tam později, ale stejně nějakým "kmitem" byl vyplněn a hned nato SL. Správně měl pak být vstup do longu na 5648 (BE). Právě z tohoto důvodu zvažuji přechod na klasik RB pro lepší pohodlí se vstupy... Ať se daří!

11810

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...