Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To roman06: Z tónu Tvojich príspevkov som si myslel že si full trader a že točíš desiatky kontraktov na megaúčte...
Nič v zlom. Plne s Tebou súhlasím. Koncom leta som začínal s účtom 3300, po 14 dňoch som mal na účte 4500 a za mesiac som spadol na 2000... Teraz sa pomaly škriabem hore, na účte mám 3600 a dávam si pozor na každý obchod... teda ...dávam pozor...
Takže dnešok: Nech mám ako poľahčujúcu okolnosť že som bol po nočnej službe. Táto obchodná seanca môže však slúžiť ako odstrašujúci príklad. Nikdy neobchodujte unavení, roztržití, opití alebo inak konsternovaní. Ale hlavne, ako hovoria skúsenejší, žiadne emócie. Hlavne nie tie hlavné dve: Chamtivosť a strach...
Vstup 596.7 pri nastavenom PT 350. Keby som bol dodržal obchodný plán tak za desať minút som mohol mať vymalované a mohol som ísť na "pivo a tenis". Posunutý PT, následne krátkodobé zatemnenie mysle, posun na 500, obrat trhu, myšlienka " jedná sa iba o korekciu, podľa EMA to pôjde ešte nadol..." Výsledok je jasný z grafu.
P.S: Len prosím žiadne komentáre typu..." veď to bolo jasné, kde bol tvoj OP, čo si bol slepý, blbý a podobne. Všetko z uvedeného je pravda. Prvá korekcia nesklamala, sklamal ľudský faktor.
P.S 2: Na tenise som nebol ale to pivo som si neodpustil.

Odesláno

Ahoj, dneska to vypadalo na rychlý obchod, pak se to ale zbrzdilo a bylo po nadějích. O 2b to na PT nedosáhlo, tak dnes BE. Ale ani druhý pokus tam nedosáhl, takže BE je dobré. Ať se daří

11778

Odesláno

Dikon - a ty máš nastavení jaké? RB, SL, PT? A podle čeho vstupuješ, proražení swingu na OR? Nebo na čem nastupuješ?
Já jsem si počkal na ten sešup v 9:33 - abych pak prováhal a nestihl zadat vstupní příkaz a jenom smutně (a přiznávám, že dost naštvaně) koukal, jak mohlo být +575€ na posouvaném SL doma. Po sérii SL z prosince by se to víc než hodilo ... zamázl bych tím 5x SL a to by v současnosti víc než bodlo :-(

Odesláno

To pedross:
Me pomaha nedivat se na poklesy uctu ale striktne na mesicni vysledky.
Pisete ze prvni 3 mesice live se vam darilo nad ocekavani dobre. To je prece super ne?
Jeste neni konec mesice a pokud bude prosinec ztratovy, je treba zanalyzovat, nakolik by byl ztratovy, kdybyste byval system dodrzel...

Odesláno

Lucínek: RB6, SL 6, PT 20. vstupy na prorazeni 1.sw. usesnost vstupu myslis jestli mam prikazy vyplnene? Az na mych par chyb, kdy jsem moc dlouho otalel tak vyplenni vzdy (s max 2 ticky slip).
Ty jedes co? RB nebo Min.? SL, PT? Na 9.33 vidím teprve začátek toho pádu dolů, máš to postavené, že chceš chytat tyto pohyby?

Odesláno

já jedu PA na RB8 a RB12 - DT/DB a RR.
SL je základní 10 tick, PT nepoužívám, posunuji SL na RB12 nad/pod svíčku správné barvy.
Podle plánu měl být můj vstup někde na 8682,5 nebo tak něco, nevidím to ve screenu přesně a platformu jsem už vypnul.
Při tom trailing stopu měl být profit 23 bodů.

Odesláno

Jinak ten můj vstup byl na krásném DT, velmi pěkně vykreslená formace.
Úspěšností jsem myslel úspěšnost systému, ne vstupu ... win%, RRR, expectancy ...
Jestli je to popsáno někde před těmi 138 obrazovkami, tak to se omlouvám, nehrabal jsem tolik do historie ... tohle vlákno sleduji jen příležitostně.

Odesláno

Abrams.. jono z tonu to tak muze vypadat.. ale to nesouvisi s uctem proste jsem takovy ze obcas na nekoho vyjedu kdyz se me to nejak nezda.. od toho taky ta diskuze je a jenom to posunuje dopredu :) Samozrejme ze takove drobne dohady budou vzdycky... at se dari ....

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...