Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, tak dnes to bylo na začátku zase hodně rychlé, ale po předchozích chybách jsem si to dnes pohlídal a vstup v pořádku. Těsně po zadání příkazu tam byl rychlý sešup dolů a chytl jsem slip 2 ticky,ale pozitivní Stejně to nestačilo, trh se otočil, takže SL. Ať se daří

11754

Odesláno

Zdravim.. no dneska me to dalo zabrat... sel jsem 15:36 short hned se to rozjelo na 240 mfe vytvoril se tam maly swing tak jsem posunul na BE proste ze jestli se otoci tak z teto situace uz na SL spadnout nechci... no spadl jsem tak presne na BE a pak by jel na PT.. .ale ten PT by byl taky dost na tesno... no bylo to na me moc dneska....trh hodne rychly a hodne zmateny.. co vy?:)

Odesláno

focus: myslel jsem si ze to tak nejak budes mit...(jen sleduju, ja tohle neobchoduju). Vstup jsem tipoval nekde na 5693, potom slo pripadne vstoupit jeste na tom samem miste, kdyz se tam tvoril ten flip...

Odesláno

Ahoj,
ráno na DAXu SL. Dělal jsem to na cestách na benzince, ale i doma v klidu by to dopadlo steně.
Na TF pouze BE. PT nezasažen pouze o 1 tick! Na vstupu jsem čekal na vykreslení celé svíce do shortu, to se ale dnes nevyplatilo...

Odesláno

Dnes to so mnou dost zakyvalo, priznam sa. Opat bez sance. 2xBE - ja posuvam na BE po 20tickoch profitu. A aj keby ma to nevymietlo na BE tak by k PT45 chybal 1 tick. Long PT by bol dosiahnuty teraz. Do konca mesiaca ale ostavaju este 2 tyzdne, hovorim si na povzbudenie - dost casu na dobre profity ak budem obchodovat disciplinovane, dost casu na mastne straty ak taketo veci neustojim.

11761

Odesláno

Romane to se vsechno postupem casu upravi. Dulezite je obchodovat porad stejne a ono to zacne prichazet tak nejak samo bez nasili. Vim moc dobre jak je tezke mit na ucte treba 6k a zaroven se snazit byt v klidu a delat ze je to jedno. Je treba vydrzet a vysledky se dostavi.

focus

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...