Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Focus, Ty obchoduješ na NT cez DOM? Vo firme máme fakt rýchly NET ale NT mi proste nefachčí. Rozoberal som to aj s technikom z výpočtového - skúšali sme rôzne možnosti ale podľa neho NT musí mať voľné všetky porty a tu to jednoducho nejde. Takže ak je trochu voľna tak o.i. čítam finančníka a pozerám na vyššieuvedenej stránke o čo som prišiel. Dnes, zdá sa, o nič :)

Odesláno

Kdyz obchoduji venku tak vzdy obchoduji na Sierra Chart, ale posledni dobou obchoduji vyhradne na SC. Venku funguje bez problemu a neni nejak extra draha /na 3 mesice Uroven 3 - myslim 26us/mesicne/ Neni treba ani nijak extra rychly net.

focus

Odesláno

focus:
nebojíte se špatného připojení v obchodním centru? Já si pamatuji před rokem a půl svoje live obchodování u moře, kde wifi padala jak shnilé hrušky a adsl jakbysmet. Takže já tady s pevným upc vůbec už raději nemám představu o obchodování někde mimo. Navíc - kde ještě potom vzít narychlo případně záložní připojení :) ale jsme už OT.

Odesláno

Ne nebojim, pouzivam 2 internety /dve telefonni cisla a 2 operatory/ ale nikdy jsem nemusel druhy pouzit. Navic toto delam max. 2x mesicne. Pokud uz to chce nekdo zkusit tak musi mit dobre zabezpeceny pocitac proti napadnuti. U more bych neobchodoval - neni videt na monitor slunce je moc silne a operatori nejisti..........

:)
focus

Odesláno

2focus :

Jen k tomu notebooku. Je to vsechno velmi individualni a o tom co komu vyhovuje. Doma mam napr. 24" monitor coz je ok, ale pres leto velmi rad obchoduji venku, nekde "ve stinu lipy", takze temer cele leto obchoduji na 10" NetBooku, kde mam upravenou grafiku pro sve potreby, a vse je naprosto v pohode. Takze az v lete uvidite nekdo z Brna manika jak ma sluchatka na usich pichnuty do Netbooku, kouka na reku a na monitoru ma Sierru, tak to jsem ja :)

Jinak dnes zadny obchod, zadny PT ani SL. Co by sme taky chteli po patku... a to jsme jeste navic vzali ty nejmensi pohyby dne :)

Libor

Odesláno

Rob99:
tak to naprosto chápu....je to úžasný relax a navíc, ani případná stopka tolik nevadí....

a je fajn, že jeden "maniak" odtajnil s místem pobytu :) ale pokud pojedete někdo někdy přes Pardubice Pendolinem, tak vás určitě uslyším :)

Odesláno

:D dobra debata :D... Robe chci se zeptat je to OT tak staci jedna kratka odpoved... kdyz obchodujete venku tak mate priojeni jak vyresene? to opravdu staci od operatora nebo jaK? Ja jsem NT nemohl ani na wifi rozjet kdyz sem to jednou zkousel nejelo Ask Bid (graf nacist sel).. dekuji...

Odesláno

2 roman06:

Pouzivam pripojeni ruzne, jak co mam po ruce

1) Mobilni modem (nebo jak se to menuje) - vypada to jak fleska, vrazi se to do USB a jedu cca 0.5 Mbit
2) Pres iPhone - tam se dostanu pres 3G na desitky az stovky Kbit, ale je to naprosto v pohode
3) Kde je zabezpecena wi-fi (na spratelenych zahradkach) :) - tak jedu primo pres netbook - vetsinou 2-4 Mbit

NT jestli myslis Ninju - tak ten je dost haklivej, nekde mi jede, nekde ne, zalezi od komplu, firewallu atd. A jelikoz mi Ninja od zacatku nevyhovoval tak to neresim. Co vim tak na odchozi potrebuje mit otevrenej port 7500, prichozi vsechny, ale je to bez zaruky.

Ps: Snad nam v "nocnim rezimu" tenhle maly OT projde a nebude nam spilano ;) (Prijde mi vic ulitle sem dat odkaz, ze odpoved jsem dal do prislusneho vlakna o softu..)

Odesláno

peepo: A další nastavení? Na RB6 je hromada falešných signálů, s jakým SL a PT nebo posunem tam pracuješ? Kolik byl třeba ten protipohyb, který jsi tam na tom grafu ustál po vstupu do pozice?

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...