Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, blahopreji vsem, kteri se zucastnili vecerniho medveda. Me sice limit nezachytil, ale aspon neco. PS: Tento tyden prvni vitezny obchod, predtim osm ztratovych v rade (DD 640USD/kont). A ponevadz jsem v prosinci opet pridaval kontrakty, DD nebyl VUBEC prijemny (prakticky zlikvidoval veskere zisky z listopadu). Priznam se, ze jsem v ten dnesni posledni signal moc neveril, nastesti me opet mechanika zachranila.

11715

Odesláno

Na TF 10 RB prvý PT long na prieraze prvého swingu 602,2 ( aj keď vstup mal byť 601,5), druhý krááááásny dlhýýýýýý short o 17.30 na 602. Perfektný Mikuláš.... :)
Keď si spomeniem na predchádzajúci víkend kedy som do noci strážil otvorenú pozíciu tak mi je ešte teraz na zvracanie.... Ešte raz vďaka za rady a podporu (tu)

Odesláno

tak to ja si vybral hezkou stopecku na TF, takoveto situace me jeste porad dokazi pekne nastvat, vstoupite na zacatku korekce, ktera vas vymete na 2 ticky :) a pak si to pokracuje dal, k tomu se prida to ,ze kdyz uz tfko udela aspon naky mini trend tak stejne vas to takto odstrani :) co uz neni to o jednom obchodu.

11727

Odesláno

To Mcwoj:
Zdravim...
to vymeteni sl co se vam v patek stalo se mi i pres dukladnou MAE/MFE u jednoho casteho patternu take obcas stava.
Tak jsem provedl backtest rok a pul zpet a zjistil jsem zajimave - pokud mi u tohoto konkretniho patternu trh vymete SL a vrati se PRESNE na mou vstupni cenu, v 80% pokracuje puvodne zamyslenym smerem. U jinych patternu to nefunguje, ale u jednoho ano.
Od prosince jsem to chtel zacit aplikovat, zatim se mi vsak tato situace znovu nestala.

Mozna by to mohlo fungovat i u tech prurazu, nevim...

Odesláno

Mcwoj: A proč vstupuješ až na 602,40? Pokud to podle screenu dobře chápu, je to kvůli close baru, ale to je jako vstupní bod vhodné jedině proto, že se to dobře backtestuje.
Pokud obchoduješ korekci, logický vstup by byl na proražení vrcholu růstové nohy(tj. cca 601,50), protože tam je vždy spousta čekajících příkazů, které dodají trhu momentum. Též SL patří logicky pod Low korekce, což by tě v obchodu podrželo úplně bez problémů.
Ať se daří (tu)

Odesláno

Uz od zacatku seance byla videt velka nervozita provazena volatilnim pohybem nahoru a dolu. Bylo rozumne udelat jeden obchod a nechat trh byt. Hlavne kdyz doslo k prurazu horni SR urovne a i presto se trh nikam nerozjel.

Ukazkovy den urceny k odevzdani nastradanych profitu. Kdo uz dokaze tyto dny rozeznat ma velkou vyhodu, ale za predpokladu ze nebude nijak divoce obchodovat.

Take se ukazala sila systemů postavenych na jednoom max. dvou obchodech, ktere jsou navic jisteny max. definovanou ztratou/den. Na trhu jako dnes se dostavi emoce velice rychle a je mozne behem nekolika desitek minut prijit o nekolik stovek usd.

Ja jsem dnes dostal jeden SL a tim bylo odobchodovano.

mejte se focus

Odesláno

peepo: Na jakým range ten DAX jedeš? A s jakým nastavením SL a PT? Přijde mi, že hned po vstupu jsi ustál relativně velký protipohyb ... a na takhle malý TF že máš celkem velký PT ... ?
Můj graf je výrazně smrsknutější - a jedu RB8 a RB12, takže tohle bude tak RB6 ... ?

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...