Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pavel K.: Jj, jsou to takovy rossovsky variace, ozivil jsem si to tim vcerejskem na NQ, kdy to udelalo 12 ticku, pak odraz od SR, pruraz "123" a pred tim reportem mi to prislo trochu jako hope-mode...
Ale obchodujem plan, ze ... ;)

Odesláno

Tomassino:
nějak moc nerozumím renko 3 a 9, ale pokud máš sierru, tak asi range 0,3 a 0,9 (takže v NT RB 3 a 9) - no nevím, jsou tady zkušení tradeři, ale já bych řekla, že to je docela fofr na russel......vstupy bys měl asi hodně divoké,ale pokud ti to vyhovuje....Simona.

Odesláno

Zdravim, tak dnes filtr na CL zafungoval dobre, takze pouze demo SL. Navic ted to na CL pekne lita nahoru dolu, takze uvidim co indexy. Ja premyslim, ze pokud po open trh jasne nenabere jeden smer, tak to dnes radsi vynecham, protoze ty pohyby v premarketu byly vice nez extremni. Lada

11712

Odesláno

Zdravim dneska ten uvod vypadal hodne spatne velky pohyb PMKT zasekly na 600, no ja sem dostal presne na tom high signal long.. uplne jsem nechtel jit ale ciste mechanicky musim takze to dopadlo na PT 400, jinak trosku diskrecne slo krasne vstoupit tam kde jsem to zakreslil...

11714

Odesláno

Tak doufam ze dnes vsichni naskocili do longu :). Muj vstup byl 6013 /jasny smer trendu/ a navic jsem docela cekal pruraz horni S/R urovne. Reporty OK. Kdo ma chut a otestovany system muze spekulovat na vyssi PT - potencial tam jiste je , ale nezapomente ze je patek. Ja jsem bral PT400 a jsem spokojeny.

Samotny trh vytvoril na EMA50 maly DB a to je spolecne s 2xTrendEMA pro me velice silny signal.

at se dari focus - jde se na pivo a tenis :)

Odesláno

roman06, focus : Jestli muzu do statistiky..

Taky jsem videl jasny signal, protoze fundamenty v 14:30 rekly jasne sve... na FESX jsem to teda lehce promachl a pak uz nevstupoval (cca 1-2 vteriny a bylo 300+), ale na TF to byla jen otazka casu kdy to vyjede. Zlobit se na sebe muzu akorat v tom, ze jsem obchod zaradil do kategorie A+, tzn. PT500 a vice... Vstupoval jsem na 600.7 a nahore se to o 605.7 zprvu jen otrelo, tak jsem vystoupil na PT420 s myslenkou korekce - cena se nedostala k priblizeni na R2. Kdybych vydrzel, mohl byt cistych PT500. Nastesti vse co je nad PT400 je bonusove pasmo, tak to tak neboli. Jdu koukat na tenis :)

Pekny vikend
Libor

Odesláno

tak já se tedy přidám, dnes také PT na ESku, víceméně dle popisu focuse, ale nutno podotknout, že průraz do longu jsem tipovala, ale ve čtvrt na tři jsem to viděla výrazně short, pak rozhodl kladný report. V každém případě na tick přesně profit a pak obrat. Přeji všem klidný víkend. Simona

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...