Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

lordberry:
Ani ne, u předchozích backtestu co jsem dělal jsem dosahoval podobných výsledků. Sice je fakt že ten průměr na obchod mohl byt vyšší, tam to kazí ty výstupy na BE, zkusím ještě přidat nějaký filtr.

Odesláno

Shapel,
Mam vysledky trochu lepsi z backtestu. Ale take mam pridano vice omezeni pro vstup. Prumerny obchod je 60$ po odecteni skluzu 1 tick a komisi. Zatim to vychazi live +- podobne jako test.. Je to otazka nazoru, jestli je ztratovy mesic takovy problem. Sam obchoduju jeste jeden system a chystam se na dalsi, prave, abych trochu diversifikoval. U mechaniky je to podle me dobra vec. Hlavne z pohledu psychiky.

Odesláno

Tak dneska filtry zafungovaly. CL i NQ bez obchodu a SL. Jinak podle me ty filtry, co jsem uvadel maji smysl, ale je to kazdeho vec, jestli je pouzivat nebo ne. Prikladam jako inspiraci obrazek, jak si filtry vedly od zacatku live obchodovani. Uvidime po delsi dobe, jestli to neni jenom nahoda. Jeste jsem chtel rict, ze se rika, ze filtry uz system moc optimalizuji. Ale v tomhle pripade funguji podobne jako kdyz si urcime trend pomoci ema a obchodujeme pouze ve smeru s ni. V tomhle pripade se zase snazim chytit velky pohyb po otevreni, tak nechci naskakovat, kdyz pro to neni vhodny okamzik (napr. moc velky pohyb uz pred tim apod.). Samozrejme zatim nevim, jestli neplacam uplne nesmysly.. :) To se uvidi az po delsi dobe obchodovani.

11657

Odesláno

Zdravim, tak dneska jsem live mechanicky mel pekny vstup libil se me podporeny DT ale nevyslo to MFE 180 na BE jeste neni... nevadi... potom nastala pekna situace kterou jsem zobchodoval na paper... soucasne s mechanickym systemem co jedu live tak testuji uz veci vice diskrecnejsi, dneska to vyslo dobre... viz screen

11658

Odesláno

Pavel K.

Tak se divám že Vám ty filtry jednoznačně pomáhají, proto těch 60$/obchod. Takové případy jako dneska, kdy vstup byl dost vysoko jsem v testu normálně bral. Ty filtry jsou celkem logicke, nevstupovat kdyz predtim byl vetsi pohyb a tak...
Mimochodem, jak se postupuje když chci např. high/low svíce dostat do excelu, aniž bych každou hodnotu ručně přepisoval? Nebo jde s tim pracovat přímo v NT?

Odesláno

Ja dnes na TF BE+2, vstup long 592.4 opat som si pockal na uvodne momentum a jeho pullback. Zial, obchod sa dostal na uroven kde posuvam SL na BE a potom sa rozhodol pred dalsim rastom spravit vyraznu korekciu. Nakoniec pekny pohyb ale co s tym narobim. "Klasicka" prva korekcia by dnes bola bez vstupu.

Odesláno

Zdravim Pavle,

tohle je jeden ze dnu kdy PT mam na 100b - TF6 /0,6RNG/ - Sierra chart. Emy na vsech TF jsou v souladu a navic predchozi dny byly z meho pohledu chopove - dal se ocekavat vetsi pohyb. Rozhodl pruraz DT v 15.40.

Vstup byl v 15.33 za 5907 a vystup je stanoven na 6007 nebo na SL pod swingem ktery se prave vytvoril - SL posunut na 5983. PT400 je jiz osetren - fix.

focus

Odesláno

2 roman06 :

Na DT bych v tak silnem, resp. se rozjizdejicim trendu moc nesazel. DT je protitrendovy obratovy pattern, tohle bylo jen takove laskovani s 595.. Podle toho jak to pak poskocilo tam cekal snad kazdej :) Mne potesilo ze jsem pak ustal 599 a jak ja rikam na "posledni nadech" jsem na 600,neco vzal PT500 a bylo.

Odesláno

Ahoj focus,
dekuju, ze ses ozval. Musim se na to poradne podivat. Bylo by zajimave postavit system pouze na tomto a obchodovat ho jednou za cas pro vetsi profit. Mam ted spousta veci v hlave a na papire k testovani, ale bohuzel zrovna neni tolik casu..
Jinak drzim palce, at to tam doleze. (tu)

Odesláno

Ahoj, obchodoval jsem stejně jako roman06. Bral jsem DT. Chytnul jsem tam šílený skluz - 7 ticků, ale i tak mi to stačilo na posun BE. Zbytek ostatní signály jsem vyfiltroval. Ještě dokládám jak. Bylo to pro mě dost pscychicky náročný, protože jsem zůstal stranou krásných pohybů.. Před začátkem obchodování jsem byl ale přesvědčený, že se to dnes bude hooodněěě hýbat, jenže jsem si to odfiltroval dle mého systému (td)

11661

Odesláno

Ahoj zdravím všechny kolegy. S kámošem Tomem ( Tomassino) jsme se bohužel na nějakou dobu odmlčeli. Bylo to z důvodu upřímě, že jsme projeli z 10 000 usd na 6 600 na ER 2000. Bylo tam více důvodů, nepřesný backtest, slabý RRR 1:1,6 a podle mě moc obchodů za den průměr 2,5. Některý měsíc byl zisk 700 us na kontrakt, ale jindy i -700. Proto jsem prodělal tak hodně ted už vím, že jsem měl to zastavit dříve. Vrátil jsem se už sám k backtestu a snažím se vyvíjet v rámci ER2 stabilnější systém. Samozřejmě už nechci opakovat chyby, které jsem udělal, a strašně moc rád bych se co nejvíce zapojoval tohodle vlákna. Příště ukáži celý svůj inovovaný systém na screenshotech, který opět jsem začal obchodovat na ostro od 26. 09. 2009 a jak naschvál říjen 1510 zisk a listopad - 848 achjo. Vstupy jsou na první korekci po proražení high nebo low z premarketu na paterny cci 100/V nebo 0/V vždy do směru daného trendu. Zatím se budu loučit přeju kolegům hodně hodně peněz a doufám,že i já budu moci nějak obohatit toto vlákno.

Vlada-fredy :)

Odesláno

Robe nesazel jsem na DT to ani neobchoduji, jenom jsem dostal mechanicky vstup tam a tak jsem vstoupil, kdyz sem videl to DT tak jsem byl aspon rad ze ten vstup vypada smysluplne... Jinak mam uz jasne stanovene ze jeste projedu 700 usd a s mechanikou koncim ne proto ze ji neverim ale uz jsem u tech trhu nejakych 9 mesicu kazdy den ( i kdyz to neni zas tak moc) a sestavuji trosku lepsi system ktery vnima vic to co trh dela.. (napr dnesni obchod paper)

Jinak focus opravdu tak jak to valite vy tak tak to presne chci dopracovat je videt ze v tom uz mate dost prehled :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...