Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny, takze konecne jsem zpatky z nemocnice stravil jsem tam 2 tydny nakonec (operace srdce) ale melo by to byt vse OK. Vsem blahopreji k ziskum nebo ke zkusenostem a ode dneska uz zase jedu live... Trh me privital peknym chopem takze dnes SL, ten report 45 je dost kruty to opravdu nevim co s tim delat... mechanicky jsem ten vstup musel vzit a vzal....

Odesláno

roman06:

report v 15.45 byl jeden z duvodu proc jsem psal ze dnes asi neudelam obchod. Neni treba to s mechanikou prehanet a pokud nejste pred reportem alespon 30b v plusu tak je lepsi neobchodovat nebo pred reportem uzavrit pozice.

Sem tam se stane ze treba 3tydny neobchoduji a kdyz se vratim tak jeste dalsi tri dny pozoruji trhy a snazim se dostat do jejich rytmu ....... neni dobre jet hned po nejake odmlce naostro.

Mimochodem existuje naopak spousta systemu na obchodovani reportu a hlavne na forexu jsou to docela profitabilni techniky, ktere jsou navic velmi jednoduche.

Tak at se dari .....hlavne at jste fit.

focus

Odesláno

Cez weekend skusim spravit statistiku ako sa trh sprava pri reportoch 15:45.

Bude ma zaujimat najma rozpetie ktore zvykne trh vytvorit v priamej reakcii na report. Budem chciet zistit ci sa na zaklade vysledkov zo statistiky oplati nechat vacsi vankus obchodu - aby som nebol predcasne vyhodeny na SL alebo BE (najlepsie s peknym slipom).
Ak sa trh po tomto reporte rozhodne definitivne otocit nevadi, lebo pohyb dokazem zachytit napriklad patternom 123.
Alebo ci je lepsie neobchodovat lebo pri tychto reportoch maju vsetky moje vstupy negativne expectancy.

Dakujem za inspiraciu roman06 a focus, nech sa dari!

Odesláno

Focus dekuji,

Z meho pohledu je to spis tak ze jsem si rekl ze pojedu mechaniku kazdy den porad bez vyjimek az do DD 1000-1200 protoze system me porad slusne jede nahoru a kdybych si takovyma dnama jako dnes odfiltroval pripadne PT tak by me to hodne rozhodilo... jeste nejsem natolik zkuseny abych si to mohl dovolit i kdyz to absolutne chapu ze je lepsi byt dnes stranou..

Odesláno

Romane,

ja bych z toho reportu nedelal zadnou velkou vedu, nevim proc byl vcera uvedeny jako ackovy report na forexfactory, protoze normalne byva uvaden jako beckovy a i vcera s trhem nic moc nezahybal. Nejvic volatilni pohyb byl uz 2 minuty pred nim, takze buh vi, co za tim pohybem bylo. Navic v backtestu ho nemam zohledneny, tak u mechanickeho systemu me nezajima vubec. Tam si hlidam jenom reporty v 16:00 a jeste consumer sentiment v 15:55, protoze ten byva obcas divoky (ten je taky obcas B obcas A report). A co je pro me nejdulezitejsi, ze jeden obchod nic neznamena. Takze pro nekoho treba hloupa ztrata, pro me jenom obchod podle jednoduchych pravidel. Prostor pro zlepseni systemu bude vzdycky, ale ja se k tomu zlepsovani musim relativne v klidu nejdriv propracovat.

Jinak preji hodne zdravi.

Lada

Odesláno

Ahoj, tak jsem začal prosinec nachlup stejně jako listopad, na místě vstupu jsem malinko víc rozmýšlel a trh mi ujel o 1-2 ticky a už se na příkaz nevrátil. Stejně jako v listopadu to beru jako chybu, opět nevím nad čím jsem rozmýšlel, každopádně dle mechaniky by tam ten příkaz měl čekat. Navíc po takovéto chybě je ve mě víc emocí než kdyby to příkaz vzalo a byl hned SL a to včetně nutkání hned naskakovat na dalších "rádoby" signálech. Tady ale mě aspoň trochu uklidňuje, že jsem se udržel i když dneska to bylo obzvlášť težké. Takže dnes bez obchodu (správně by byl PT). Láďo, moudra, jako je např. ta tvá poslední věta, by tu mělo být myslím být zvýrazněno vždycky tučně a velkým písmem, aspoň já jakobych se tam viděl :-). Ať se daří

11604

Odesláno

focus:
jsem ráda, že to ohledně vstupů a výstupů před reportem píšete. V podstatě kdykoliv byl áčkový report, vymetlo mě to to skoro pokaždé na stopce. MNovak myslím psal, že minutu před a 3 minuty po nevstupuje, ale přemýšlela jsem, co s otevřenou pozicí. ...takže díky za potvrzení správné myšlenky..

Odesláno

Zdravim, skoncil nam listopad, tak trochu statistiky viz grafy. Pokud by mel nekdo zajem o data: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/25798/Rozpeti_a_Volume_-_1530-2200.xls_490.5KB.html Lada

11605

11606

Odesláno

to yax

Chci se zeptat jestli do tvé statistiky bereš to krátké období , které nastává při přechodech na letní čas a zpět ( nesoulad mezi EU a USA ), kdy trhy začínají asi týden o hodinu dřív a tudíž při porovnávání rozpětí první hodiny pro Open range a tyto vstupu je třeba brát v potaz ?
Dík

Odesláno

Ja to vidim tak na 3500 hodin venovanych tradingu. A az posledni dobou mi OPRAVDU zacinaji dochazet veci, o kterych se tu stale pise. Jednoducha pravidla, disciplina, ztraty jako soucast obchodovani a ne moje osobni chyby.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...