Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja som dnes doobedu obchodoval uplne normalne FESX a budem aj zajtra, samozrejme od US trhov mam dnes aj zajtra pauzu. Keby som bol uplne odrezany od informacii a zil v jaskyni tak urcite by som sa spametal keby som na TF pri otovreni uvidel bid-ask spread 6-8 tickov :)
Na NQ nebolo nic podobne badat?

Odesláno

2 Unlimited :

Tak ted sem si fakt malem cvrknul, kdyz jsem dosel az na tvuj prispevek v 08:03 :) . Lidi nez sem neco napisete, ctete aspon prispevky posledniho dne. S prihlednutim k diskuzi nad tebou je to fakt prispevek dne :)

Odesláno

Lado,
uz jsem nad tim premyslel dlouho, ale po uternim obchode na CL jsem konecne otestoval vstup na pruraz kanalu 14.40-15.01 na druhou stranu, v pripade, ze v prvnim obchode skoncim ztratou nebo budu max na BE. Zkratka ze to neudela vetsi pohyb na tu jednu stranu. Vstup beru do 15.45, kdy se ropa zase rozjizdi po otevreni indexu. Neni to moc obchodu, ale ve slabsich mesicich to hezky vyhlazuje equity...

Odesláno

To uterni 1-2-3 bylo moc pekne. Urcite se na to podivam, ale obchodovat uz to nebudu schopny, protoze vedle NQ mam jeste trochu diskrecni system na TF a ten si vyzaduje veskerou moznou pozornost. Navic 2 ztraty za den na CL by uz asi byly pro me neprijemne, takze pro TF bych nemel cistou hlavu a i kvuli riziku bych pak nemohl zatim na ostatni trhy. Ale zkusim to otestovat a uvidim, treba uplne vyradim TF. Dnesni clanek me docela navnadil v tom, abych u 1. korekce hledal ruzne varianty pro zlepseni. Ale to je dlouhodoby ukol, zatim to funguje i v zakladni velmi jednoduche podobe. Navic se od prosince poustim na NQ do PS s fixed fraction, zkousel jsem ruzne prumery pro kraceni risku, ale nakonec jsem zustal u cistych 2% risku bez prumeru. Stejne vic jak 2% riskovat nechci, protoze mam vedle NQ jeste TF a CL a tak nechci riskovat vic jak 5% denne (muze se to zdat hodne, ale malokdy se sejdou 3 obchody v jeden den a jeste mene 3 ztraty naraz, ale samozrejme obcas se to stane). A pri 2% risku bez prumeru je ten drawdown celkem snesitelny a moc se nelisi od drawdownu s prumery. Prikladam tabulku s vypocty, jsou tam celkove vysledky podle %risku a podle variant bez a s prumery a kracenim risku na polovinu. Pak drawdown pro kazdou variantu a nakonec jeste rocni vysledky pro variantu bez puleni. Lada

11555

Odesláno

Ja uz mam PS na NQ hotovy, beru 2%, pokud klesne pod MA 5, pak 1%. Na CL to jsou 3% a opet puleni. Ale tam mam MA vyssi, 8, protoze zde neni moc velky DD a jeste jsem nemel vice jak 3 ztraty v rade. Mne se to puleni libi. Pokud bych mel vetsi DD nez v testu, tak na nej alespon "nevyplacam" takovou cast uctu.. Je to pro me i otazka psychiky.

Odesláno

Zdravím, mohl by někdo okomentovat můj dnešní pokus na TF ??? Je to na simu , ale dnes provedeno poprvé s LIVE.(reálná data) ohledně okomentování jde spíš o pohled zkušenějších , jestli to celé není úplný nesmysl a pouze náhoda. postup obchodu je uveden na obrázku backtest ještě nemám celkově provedný (krátké období) ,ale dnes jsem zkusil jet na ostro abych viděl jestli jsem schopen to obchodovat reálně.

11562

Odesláno

To YAX
Vy dnes nebudete obchodovat odpoledne?
Vcera byl svatek, to beru, ale dnes od pul ctvrte do sesti pohyb byt muze, v backtestu jsem myslim mel dva takove dny, jeden byl bez obchodu, druhy ziskovy.
Uvidim jak se mi bude vykreslovat vol 3000 graf, ale pokud se bude hybat, nevidim duvod dnesek vynechat..
Samozrejme s tim, ze radeji uz o pul seste sve pozice stahuji...
Mirek

Odesláno

Mirku,

ja dnes urcite ne. Mam kopec rozdelanych backtestu, takze vyuziji volneho odpoledne a zkusim s tim trochu pohnout. Navic v US ma kazdy prodlouzeny vikend, takze se stejne neda cekat nejake extra volume.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...