Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vďaka za rady. SL aj PT som mal zadaný avšak teraz je tam len príkaz. Keď chcem obchod uzavrieť cez "close" tak sa objaví správa: GS_marketlsClosed Affected Order: Buy 1 Market. Tak teraz neviem....
Skúšal som cez support ale zatiaľ bez reakcie :-(

Odesláno

Hmmm.... čo je to GTC alebo day?
zadal som príkaz v grafe ktorý bol exekuovaný, pričom mi naskočil aj SL a PT. v 17.30 sa niečo ozvalo z repráku ale práve som nebol bezprostredne pri kompe, načo PT aj SL zmizol...
V Cont. center mám jeden kontrakt, takže obchod sa neuzavrel.
Na orders@mirufures.com som to hneď skúsil ale doteraz nič. Doteraz sa spájam a support representative will be with me shortly...
Myslel som že elektronické obchodovanie, aj keď pri nízkom volume beží stále.

Odesláno

2 abrams :

Nekteri jsou holt nepoucitelni a taky to tu asi moc lidi necte. Probira se to tu uz aspon dva dny, snazim se tu vysvetlit ze jsou dva dny pauza, protoze zitra to bude to same v blede modrem, ale ono nic. Nevim sice u jakeho jsi brokera, ale s nejvetsi pravdepodobnosti jsi v pozici bez SL i PT, navic "zrejme" dostanes pokutu za overnight. Nenapsal si trh, ale tim trendem myslis volume 200 !! na 2 minutovem timeframe ? No nic. Kazdopadne ti preji aby to dobre dopadlo, a hlidej si otevreni a okamzite s tim neco delej, protoze buhvi kolik lidi se takhle dneska chytlo.

Jeste dodatek : Na str. 119 sem postoval origos jak jsou trhy otevrene. A je tam mimo jine tahle veta "All open CME Day orders will be cancelled at this time. " Tzn. ze tvoje cekajici prikazy (jako je napr. PT nebo SL) byly zruseny a zustala ti jen ta otevrena pozice

Odesláno

to abrams,

to myslíš vážně? víš vůbec co obchoduješ?
DAY - denní příkaz a GTC je příkaz, který je v trhu do jeho zrušení. Nechci být škodolibý, ale menší gap po otevření by ti možná otevřel oči a odradil od podobných nesmyslů jako je obchodování v takovéto dny.

Odesláno

abrams:

zasílám info o GTC příkazu (jinak toto info najdeš v komoditním manuálu, který je na zde na stránkách zdarma):
Platnost příkazů - GTC vs. denní
Kromě samotných příkazů je třeba specifikovat jejich platnost - z principu je možné zadat příkaz platný pouze pro daný konkrétní obchodní den (tzv. denní příkaz), nebo příkaz, který je platný do jeho zrušení - takovému příkazu se říká Good Till Canceled (označováno jako GTC).
Zadáme-li tedy například v úterý ráno příkaz BUY 1 CH5 100 STOP jako denní, bude příkaz exekuován v průběhu úterý, pokud se cena kukuřice dostane na hranici 100. Po skončení úterního obchodního dne bude příkaz automaticky stornován (pokud nedošlo k plnění).
Zadáme-li však v úterý příkaz BUY 1 CH5 100 STOP GTC, bude příkaz viset v trhu do doby, než jej zrušíme. K plnění tedy může dojít třeba v pátek, pokud příkaz nezrušíme. V případě GTC příkazů je tedy nezbytné vést dobrou evidenci jednotlivých příkazů!

obávám se, že ti ze support centra nikdo neodpoví, každý určitě hned vypadl z kanclu a šel si užívat dnešní svátek....jinak ti taky přeji aby ti to zítra dobře dopadlo a trh neotevřel gapem proti tobě. Snad si na to příště dáš pozor a raději se budeš držet mimo trhy když tam budou mít svátek

Odesláno

abrams:

pockej si na ten open, jak psal Pavel. Pokud jsi pouzil ATM u NJ a nijak si do ni nezasahoval, tak je automaticky u prikazu uvedeno Day, takze pokud ti puvodni prikaz zustal viset v trhu, tak jsi bez PT a bez SL.

Lada

Odesláno

Nuž, neostáva mi nič iné...
Príkaz GTS vs day sa zadáva u brokera alebo cez NT ? V nastavení NT som to nikde nenašiel ( ani som to doteraz nehľadal)
a pri komunikácii s brokerom o tom taktiež nebola zmienka.
to danek: manší gap by mi možno otvoril oči ale väčší gap by mi riadne nabúral účet. Takže "ďakujem".

Odesláno

:D neni co dodat :D to pro unlimited, abramsovi se divim, proc obchodovat ve svatek, chamtivost, nebo nevedomost svatku,nebo co? proto vim jak je dulezite sledovat toto vlakno a vsem kdo se zapojuje dekuji.

Odesláno

Unlimited:

nic ve zlem, ale docela jsi me pobavil. Vzpomnel jsem si na Plhu v podani Josefa Kemra v ceske klasice Marecku podejte mi pero.

abrams:

podivej se do okna pro ATM, tam si muzes menit, jestli chces Day nebo GTC. Ale pozor GTC jde zadavat jenom u cekajicich prikazu (limit, stop, stoplimit). U marketu to nejde.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...