Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

2 All: Tak jinak... pro vsechny kterym to broker neposila....tady je "rozpis" na ctvrtek a patek.

Times given are Chicago times.
CME Globex
Wednesday, Nov. 25:
CME Globex FOREIGN EXCHANGE, EQUITY INDEX, INTEREST RATE Products and NYMEX/COMEX Products close at their regularly scheduled times.
All CME Globex and NYMEX/COMEX Products open at their regularly scheduled times.
CME Globex Agricultural Products Remain closed.
Thursday, Nov. 26:
CME Globex EQUITY INDEX Products halt at 10:30 am CME Globex FOREIGN EXCHANGE and INTEREST RATE Products halt at 12:00 pm. NYMEX/COMEX Products halt at 12:15 pm.
All open CME Day orders will be cancelled at this time.
CME Globex Electronic trading reopens at 5:00 pm for trade date of Friday Nov. 27, 2009. CME Globex Agricultural Products open at their regularly scheduled times.

Friday, Nov 27:
CME Globex Agricultural Products close at 12:00 pm.
CME Globex FOREIGN EXCHANGE, EQUITY INDEX and INTEREST RATE Products close at 12:15 pm. NYMEX/COMEX Products close at 12:45 pm.

ICE
Wednesday, Nov. 25:
Russell contract regular close.
Regular open.
Thursday, Nov. 26:
Russell contract early close at 10:30 am.
Regular open.
Friday, Nov 27:
Russell contract early close at 12:15 pm.

EUREX
No changes to schedule.

Odesláno

JaroslavVrana:

jj,pro každého je posouzení takových věcí individuální,proto jsem to ani nijak blíže nespecifikoval,nemělo by to pro nikoho žádnou hodnotu,bylo to mysleno obecně.

lordberry:

ve čtvrtek jsou burzy zavřeny v pátek se obchoduje do 19:00.

borax

Odesláno

Ahoj, tak dnes to zae vypadalo na kanál, ale pak se to trochu rozjelo. Dneska vstup dle plánu, bez chyby, bohužel nestačil SL a pak se trh vydal mým směrem. Zezačátku mě přesně tohle dost bralo, teď už si pomalu na to zvykám. Sice ještě úplně v klidu nejsem, ale pracuju na tom. a protože to samé se mi stalo i včera, tak příležitostí je dost. No a než jsem to dopsal, tak si trh došel pro PT. Škoda, SL nestačil o 1b. Ať se daří

11517

Odesláno

Dikone, díky za příspěvky, v podstatě jsi teď jediný, kdo tu poslední dobou dává své výsledky z ranního DAXe. Já se přiznám, že přesně z důvodů, které jsi během tohoto týdne demonstroval, jsem tenhle systém pozastavil. Jak backtest vypadal luxusně, tak od října jsem -40b live a tento stav mi tedy moc nevyhovuje. Za poslední měsíc dva těch situací jako předevčírem, kdy se trh hned rozjede, moc nebylo a jen se chytají SL. Momentálně tedy paperuju a snažím se kromě mechanického vstupu taky porozumět trhu, pochopit co se zrovna děje a kdy má a kdy nemá cenu tento systém používat. Každopádně přeju hodně úspěchů.

Odesláno

Zdravim,

tak prvni korekce dnes ztratova. Vstup v 15:54, B reporty jsem nemel v backtestu zahrnute a tak to byl dnes velmi rychly obchod, protoze report byl pozitivni.

Lada

Odesláno

Ahoj všem

Dneska je to lenivé. Jedu finwin na TF. Od začátku týdne tři nezobchodované SL a včera jediný obchod na BE. V pondělí jsem dostal signál po tom velkém pohybu na S/R a včera dva hned v úvodu obchodovaní kdy trh nevěděl kam (pak se pěkně rozjel ale to už jsem signal nedostal). Tento týden jsem si moc nezaobchodoval ale zase jsem moc neztratil.
Sice mam zbacktestovano pouze mechanicke vstupovani ale občas je to trochu snad vidět že šance na PT je malá. Když ale obchod nevezmu a je PT to je pak špatné. Je to těžké, měl bych dodržovat plán ale pomalu trochu zapojovat cit myslím neuškodí.

Ahoj
Miloš

Odesláno

Dneska jsem čekal long. Ale člověk míní a Bůh mění. Není ani long - ani short. Zkrátka CHOP. Po reportu jsem čekal na flip do long a přišel chop. V současný době mi může přijít signál už jen do shortu, ale to by se to trochu muselo rozjet, aby se to do 6 vykreslilo. Zítra hold volno a v pátek uvidím, jestli to bude mít cenu. Zdraví, Jirka

11523

Odesláno

to lordberry :

proc si dneska cekal long? :) to ja dnes SL, z takovych dnu jako je dneska se mi chce zvra...t . Sel sme 15:33 short,trh se zasekal na -60, pak trochu trhl a nekde kolem +40 se zasekal, tam zas skakal jak koza, pak pruraz velikansky na +150 :D tam se zastavil chvili nic ,report 2 min me to udrzelo a pak presne na tick vyhodilo :D jinak bych tam jeste byl ted, nezdalo se vam ze tam neteklo moc volume? me se zda ze volatilita byla ale volume uz dnes bylo slabsi, nezda se Vam? jinak s takovou chci videt jak to bude v patek vypadat :) vseci odjeti na chatach :) jen my tady hohem urvat naky dolac :)

vsem plno nervu

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...