Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mirku, problem jsem mel stejny na NQ a navic i na TF. Na TF jsem dolu nemel signal a tak jsem si chtel nachystat prikaz Buy, pokud by se udelalo 1-2-3 do uptrendu. Ale NJ vyhodil nejakou hlasku. V ten samy moment jsem dosahl PT na NQ a tam mi to taky hodilo hlasku, limit prikaz na PT zmizel, ale SL prikaz zustal v trhu. Tak jsem hned restartoval a pak uz byl graf cisty, jak by mel byt. Ale byl jsem z toho nervozni, tak jsem zkusil online support na jejich webovych strankach, tam mi rekli, ze jsem flat a ze je to OK a rekli, at si to jeste potvrdim s mym brokerem. Tak jsem psal email AJ a tem mi to taky potvrdil, tak uz jsem v klidu. Ale dalsi blby zazitek z NJ, ktery nijak nezvysil moji duveru v tento program. Takze dnes ziskovy den, ale zadna velka radost, kvuli tem problemum. Lada

11419

Odesláno

Mirek F.:
podobný šok jsem zažila minulý týden, ale jestli můžu doporučit - odistalovat Ninju a nainstalovat poslední verzi (tuším, že končí 14)....komunikovala jsem s brokerem, ale tam problém nebyl, chybu potvrdili u NT....poslední verze je nutná, ale nešla přeinstalovat, neustále to vyhazovalo chyby...takže pryč starého a stáhnout nového

Odesláno

yax:
bohužel se to asi stává, já měla tenhle šok v otevřené pozici a mohla bych se zbláznit a nic nefungovalo....ale to,co jsem popsala výše funguje....tak už snad žádné jobovky :-)

Odesláno

Mirek F.

telefonovani je nejiste. Pro reseni techto pripadu jsem si u svych brokeru vyzadal Skype adresy a jsou mi k dispozici okamzite kdyz se neco podobneho stane. Pro komunikaci musite mit pripraveno cislo vaseho uctu / ale to asi tusite/ a jednoduse zadate instrukci k zruseni prikazu a broker to provede. Je to hned a hlavne to mate zaevidovane pisemne!

focus

Odesláno

musím potvrdit, telefonické zrušení (AMP futures) proběhlo okamžitě, jen na NT to pořád běhalo otevřené....no, byl to pohled pro bohy, jak jsem u pc běsnila.... po restartu NT vše zmizelo...

Odesláno

Mirku,

ja to resil na tehle adrese:

www.mirusfutures.com/futures_brokers_livesupport.htm

Zadam jmeno a cislo uctu a behem chvilky jsem pripojen k technikovi. Ale skype bude rychlejsi, tak ho jdu taky sehnat.

A jinak dneska jsem tomu obchodu 1. korekce na NQ vubec neveril, protoze pred vstupem se NQ hnul uz vic jak 200 USD, coz abych mel PT, tak by se musel hnout vic jak 400 USD a to uz by od nej byl velmi uctyhodny vykon. Ale vyslo to, takze dnes hodne vyjimecny den z pohledu chovani trhu.

Lada

Odesláno

Mirek F:
tak to Vás obdivuji, otevřená pozice a nemožnost ovládat pc mě osobně přesvědčila o přeinstalování hned.....trhy se dokážou zbláznit.....

focus:
stačí Vám na plnění STP LMT rozdíl 1 ticku nebo dáváte více? Díky

Odesláno

To yax:
Diky za tu adresu na livesupport, ozvali se okamzite.
Co se tyce to shortu dnes, ja mu take neveril, ale mechanika je mechanika.
Jiz jsem to tu nekomu psal, ze pokud bych obchodoval diskrecne, mam za mesic vymazany ucet:-)

Odesláno

sd77

Stop prikaz je mozne zadat dvema zpusoby. Bud jej zadate 1 bod pod LOW daneho swingu a cekate na jeho zasazeni /coz je bezpecnejsi cesta/ ale na druhe strane mate cca 4b skuz od close vstupni candle, coz je vetsinou pri SL120 uz docela vysoka hodnota.

Nebo jej zadate 2b pod hodnotu close swingove candle /tedy nechate jej jiz v trhu/ a budete pocitat s tim ze trh muze na teto hodnote otocit a vytvoril na vasem prikazu dalsi korekci / v tomto pripade DB formaci/.

Ja pouzivam druhy zpusob, ale je treba mit trochu nakoukane grafy a vedet kdy je lepsi treba zadat Limit. takze muj slip byva vzdy 2ticky a SL se ponizi na 10bodu.

Tento vstup pouzivam hlavne pri otevreni trhu kdy jsou vsichni nadrzeni na kazdy swing a proto pohyby tam vzdy nejake jsou, pak je treba vice pracovat s SL a rychleji jej pritahovat.

Cca po 15 minutach po open uz vetsinou pouzivam LIMIT.

mejte se focus

Odesláno

all:

Já jsem dnes "diskréčně" rychle přitáhl SL ..... a samozřejmě mně to chytlo. A pak už jsem se jen koukal...... takže místo +400 mám +15. Vezměte si ze mně příklad, jak se to NEMÁ dělat. (td)
Zdravím všechny a gratuluju k (pozitivním) výsledkům
Petr

Odesláno

Tak dnes na NQ dlouhy den, jeden neotestovany posun SL, ale myslim si, ze docela logicky a vykopnuti na tomto miste by me nerozhodilo.. Jinak dneska mel mirus nejaky spatny den. Kdyz jsem se poprve snazil zadat PT (limit. prikaz), vyhodilo mi to hlasku: The risk management system is not available Affected order: Buy limit. Ani close pozice neslo. Tak jsem vypnul a zapnul NT a uz v pohode. Podle me se daji otevrene pozice v klidu zjistit i na rcginquiry.com ve slozce positions..

11420

Odesláno

tak aj ja dnes pT :-) ... a taktiez ako mnohi z vas taktiez problem s NT a MF, aj po preinstalovani na poslednu verziu. Aj zablokovany SL a PT, aj hlaska aku spominal Pavel K. Mat tak nalozeny kopec kontraktov, neviem neviem s akym kludom by som zistoval otvorene pozicie na RCG ...
Vsetkym gratulujem k dnesnym profitom :-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...