Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dikon:
nebojte, nejste sám, já rovněž přestala pod tíhou nemocí snad celé rodiny sim DAXu, ale odpoledne pořád stíhám ES a zkouším další test na TF....obojí se najednou zvládalo strašně obtížně, takže jiný systém....na ES jsou výsledky uspokojivé, ale čekám lepší. Bohužel jsem se dopustila i několika chyb, které jsem vyhodnotila jako úplné přehlédnutí v backtestu, takže čekám v reálu radikální zlepšení...mějte se všichni moc hezky a ať se všem daří

Odesláno

Lada, focus, sd77:
diky za reakce, uz jsem se bal :-). Ja nastesti stale jedu, takze budu pokracovat ve zpravach. Budu se snazit prihazovat i screeny, dnes ale bohužel sedím u jiného pc, takže to nešlo, ale příště už je sem snad dám.
Jiank doufám, že se Vám problémy brzy vyřeší ať se zas můžete soustředit jen na trading...

Odesláno

huraaa honem se pochlubit :D taky dnes rychly pt400, musel sem natoupit o svicka dal nez sem chtel,ale aspon sem se utvrdil a pocit mi napovedel ze svicka je o neco vic razici ja ta pred ni tak by to mohlo jet ,tudis lepsi pocit ze vstupu, jinak by vysla i prvni,dnes se musel svest kazdy no.

11413

Odesláno

tak dnes jen koukám a závidím...Esko mi nevzalo limit příkaz a později už nenastupuji.... no, je to podruhé,co se mi to stalo, takže něco musím změnit....ale co? Teď babo raď :S

Odesláno

Pro mě je dnešek velké poučení: Nechoď obchodovat po prohýřené noci.. Jsem pořád tak mimo, že jsem pozdě přišel ke kompu a ten obchod jsem nestihnul vyhodnotit a vzít...
Včerejší párty mě stála plný PT 420 doláčů..
Mějte se, pro tento týden za trest končím.. Zítra mě čeká promoce, tak bych to stejně asi zase nestihnul :)

Odesláno

Zde je screen jak jsem to videl ja ..... EMA50 byla zasazena DDT po otevreni trhu ... co vic si prat ..... pro kontrolu na vyssim TF /treba 3nasobek vaseho TF/ byl prorazen SWING do shortu. Vstup na prurazu posledniho swingu - dnes za STOP LMT. focus

11417

Odesláno

sd,

jestli obchodujete range bary doporucuji jak muj kolega roman dat si indikator do grafu ze zobrazuje kde bude mit range close a kdyz uvidim ze se formuje signal tak na ten close davat stop prikaz, je to tezke na to ze nekdy muze ze signalu long byt rychle short (to uz je na vasem systemu) tak menite, rusite prikazy, ja na volume jedu klasicky market a zatim spokojenost, snazim se vstupovat tesne na openu nebo na close,to v te rychlosti je jedno a to same, a rekl bych skluzy tak na pul nekdy max 0,2 nekdy je to do minusu nekdy do plusu 0,1. ujety target je horsi jak stopka ,dve, diky slipu 0,2 (pokud mate vyssi rrr) a nebo pokud limitem setrite stopku treba SL 120 diky limitu muzete mit sl 100 vse je dobre si spocitat, u prikazu kazde pro ma sve proti a nikdy kazdy prikaz nebude dobry :) vzdy uplne kazdy nas nastve, to je realita.

Odesláno

To Danek
taky mám problém s příkazem limit.Pokud čekám na cenu která teprve dorazí k nějaké hranici a chci vyplnit na její odraz, tak nemohu zadat příkaz stop.Chápu to dobře, že bych musel jít o tick k příchozí ceně s příkazem limit a být vyplněn tick pod mojí cenou?? Díky.

Odesláno

Zdravim, dnes se mi stala zajimava vec. Trh vzal muj prikaz, sel dolu, na PT oznamil target filled, ale chart trader stale ukazoval otevrenou pozici, navic nesel zrusit SL... Zkontroloval jsem zalozku POSITIONS, tam nebyla zadna pozice, v ACCOUNT PERF. byl tento obchod jiz uzavreny. Odpojil jsem se a znovu pripojil a vse se vratilo do normalu, nikde zadny SL ani otevrena pozice. Toto se mi stalo po pul roce poprve... Volal jsem i na emergency trade desk, ale ani po trech minutach mi to nevzali... Mate stejne cislo na RCG (mirus) - 001 312 423 2234? Ted nevim, jak mam s jistotou zjistit, ze tam opravdu zadny prikaz nekde nevisi... Nejake napady?

11418

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...