Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,
tak teprve před chvílí jsem ukončil dnešní obchod na DAXu, trval skoro dvě hodiny, bylo to dnes zase líné. Oproti pondělí jsem se ale držel plánu a na signálu vstoupil. A dnešní výsledek je BE... Tak zase zítra...
Ať se daří

Odesláno

Je zajímavé když dax trenduje a všichni vydělávají a také diskutují, ale když přestane trendovat naráz všichni přestanou diskutovat. Mělo by to být asi opačně. Rozebrat i špatnou situaci a ne jen když se daří.

Odesláno

MNovak:

vcera jsem to same rozebiral u TF, byla zatim snaha dozvedet se neco noveho, jak se chovat v techno nepeknych situacich. Bohuzel moc zkusenych lidi tady neni, takze pokud bys chtel necim prispet, tak jenom dobre.

Lada

Odesláno

Já si myslím, že když je chop, v trhu se nic neděje, tak není co rozebírat a je to jednoznačný. Na druhou stranu souhlasím, že když se uděje něco zajímavého, ikdyž to pro mne skončí třeba ztrátou, tak není od věci to popsat z vlastního úhlu pohledu, podělit se o to a probrat to s ostatními. Je pravda, že o ziscích se mluví lépe než o ztrátách, ale ztráty k tomuto byznysu patří a my bychom je měli brát stejně jako zisky, ale to asi všichni víme, že:)

Odesláno

tak ja uz mam dneska po praci :D sel sem 15:33 short, chvili daval nadeje, pak zacal umirat a nakonec volatilni long svickou mi to vyresil :) dneska zatim nema smer, je nejaky divny kolem te 600 nevi co by , nejspis si skalperi hraji a my trendovy utirame nos . nevadi ,priste.

Odesláno

Ja do tohto vlakna postujem pocity z obchodovania TF, na Eurex trhoch mam iny pristup takze tam postujem do vlakna Time&Sales. No, dnesok moja prva korekcia SL a druhy vstup BE. Dnes som si svoje zbrane vystrielal, podla planu. Ja sa na TF nechcem blaznit, ked nie je poriadny pohyb pri otvoreni trh ma uz nezaujima. Obchodujete tu niekto este na TF nejaku obdobu prvej korekcie? Ak ano ake mate pocity? Ja take ze tato situacia nemoze trvat vecne.

11391

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...