Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

yax:
dneska pěkně mrtvo. V 15:45 jsem šel long, bohužel u mě nedošlo k posunu na BE (potřeboval jsem ještě cenu o 2 ticky výše). Docela to se mnou zacloumalo, protože včera jsem se nevyvezl (neměl jsem platný signál) a dneska chytnul plnou ztrátu. Moje seance pokračuje do 18:00, ale vzhledem k situaci už od toho dneska nic nečekám

Odesláno

Ten film se jmenuje Rogue Trader a je to velmi povedena zalezitost... Hlavne ta scenka u toho obeda jak si predstavuje ze jak jim sdeluje vysi konta 88888... A to svirani zaludku nez jde dovnitr... No je to proste na zaklade skutecnych udalosti :)

Jinak kdyz je pohyb a kde kdo na tom trhne, tak se chce dilem trochu pochlubit a dilem sdilet emoce, ted kazdej sleduje co bude. Naskocit do trendu, svezt se a za 20minut mit hotovo na PT, to nevyzaduje az tak soustredeni, takze je tu vzdy narvano :) ... Po tom vcerejsku je to jedna velka pretahovana, mam zatim 2xBE+"nejakej peniz" za snahu, tak jeste chvili pockam jestli ten PP nekdo prorazi nebo ne. Jestli se do 17:00 nic nestane, tak si dam pauzu a mrknu az navecer.

Odesláno

Lado, s tim prispivanim mas pravdu. Ale ono to zas takovy smysl nema, kdyz clovek obchoduje stale stejny vstup a kazdy ho tu zna, aby daval screeny.. Ja dnes na NQ stejne a ropa bez vstupu. Jinak v poslednich dnech se na NQ docela zmensil daily range, tak jsem zvedavy, kdy prijde nejaka "exploze".

11364

Odesláno

kahiros: dneska byl aspon pro me super zacatek, silne volume, pekne 1-2-3 do uptrendu a vypadalo to na slusny rozjezd. Pak se ale trh zarazil o high premarketu a bylo po srande. Aspon ze od vstupu bylo dost prostoru na posun na BE. Lada

11366

Odesláno

lordberry:
z toho si nic nedělej, já včera taky neměl žádný validný signál pro vstup, dnes 1 rychlý SL (po něm se trh vrátil zpět a vytvořil již jasný chop) a sem v pohodě. Včerejšek je pro mě minulostí a soustředím se jen na přítomnost (dnešní obchodní den). Důležité je abys věřil svému systému na 100% a pak tě takové dny nevyvedou z míry.

Odesláno

Dneska na YM zatím chop, tzn. žádnej signál. Naskočit do trednu možná nevyžaduje moc soustředěnosti, za to počkat si na trend, vyžaduje soustředěnosti až až, ale je to ta nejsnazší varianta jakou sem zatím našel.

Odesláno

yax:
já obchoduji jiný systém než většina lidí co v tomto vlákně přispívá....sleduji swingy a vstupuji na jejich flipech a prvních 5 min. neobchoduji....volume bylo slušné,ale trh se pohyboval (a celý den pohybuje) v zahuštěné oblasti z min. dne, takže čekám na jeho proražení a pak na můj signál ke vstupu.

Odesláno

ja vcera PT,dneska SL, sel sem do shortu hned po startu diky signalu na vol 2000, na range 6 slo videt o zachopovaty kanal,ale to nemam v pravidlech :) zkousel si to prorazit,myslel sem ze se lekne 600 a podspadne ,ale nic naplat,zastavil se na mini dvojitem dnu a sr z min dne na cene 597,2. Dnes TF absolutne bez smeru a sily teda zatim,ale takto chytry sem az hodinu po vstupu :D jinak spokojenost za dodrzeni planu a vnimani grafu.

11367

Odesláno

Rogue Trader? Ja dnes na TF moja 1.korekcia strata, vstup bol long 600.8 MFE 0 tick; vobec som tomu neveril a v duchu som tusil ze to takto dopadne ale plan je plan a vsetky podmienky vstupu boli splnene. Podla dodatocnych vstupov co teraz backtestujem by bol vstup 598.9 ci by to bolo BE by zaviselo na nastaveniach ktore este nemam hotove. V ramci prvej korekcie pokracuje cakanie na druhy zisk v mesiaci :D nelichotive ale na druhej strane stacia dva take dni ako vcera a pod podmienkou ze dostanem vstup bude z DD este aj zisk. Ono, je to situacia bud alebo, bud system prekroci maximalny DD a v tom pripade je koniec, alebo sa z neho vyhrabe a inkasujem zisky, takze z tohto pohladu mam pocit istoty lebo okrem tychto dvoch ina alternativa neexistuje. Navyse, to by bolo nechutne keby som zacal obchodovat system v casoch ked jeho funkcnost definitivne konci ale vylucit sa to samozrejme neda. :)

11368

Odesláno

Niekedy sa v tomto vlakne mihnu " mudraci" takze clovek si radsej prispevky odpusti ( traderom so snahou poradit ako je focus, yax , sd77 alebo Pavel K som za ich komentare vdacny) ale dnes sa pochvalim ... ze som do chopu nevstupil.

Odesláno

Robe:

diky za nazev, jdu to pohledat. Kdyz si na to vzpomenu, tak si pamatuji, jak jsem to porovnaval se svymi stavy. Sice u mne neslo o miliony nebo jejich stovky, ale emocne to bylo obcas dost podobne. Velky hrdina po profitech (ktere ale nebyly podle planu) a nechci ani mluvit o stavech po ztratach (take mimo plan). Jeste ze ted se tomu muzu uz smat, obchodovani podle planu tolik emoci neprinasi, zvlast s max. 1 vstupem denne, to uz je docela nuda.

Tak zase zitra, uvidime, co nam trh nadeli.

Lada

P.S. pekne se tady ta diskuze dneska rozbehla

Odesláno

Dneska jsem z toho vyvázl s odřenými zády vstup 1 806,00 15:44. A když jsem posouval na BE tak mě to vymetlo 1805,75 15:54. Takové BE-. Ale musím přiznat, že jsem to trochu tušil předem. Ještě jsem nikdy neměl 2 dobré dny po sobě.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...