Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem longu na NQ veril dost. A byl to jeden z dnu, kdy bych opravdu nechtel dostat short signal.. :) BTW. Jdou vam, kteri jste napojeni na mirus, nacist data z dneska pred 11:16? Mne to nejde ani po restartu NT, ani po reload historical data. No je to jenom detail. Ale moc to nechapu..

11333

11334

Odesláno

Ja jsem byl dnes bez vstupu. Trh nabral smer long bez swingu. Po 40 bodovem pohybu uz to neni pro me break out. Cca na 15.45 byl vytvoren prvni falesny swing a vzapeti byl prolomen jen proto aby vybral posunute SL a trh opet otocil do longu.

Takze bez vstupu - spokojenost s dodrzenim OP

focus

Odesláno

Pavle,

tak filtrovani podle celeho dne a nasobku jeho prumeru se ukazalo jako slepa ulicka.
Budu se drzet toho prumeru range, protoze to dava vetsi smysl a je to celkem robustni, protoze to zlepsuje vysledky a na kontretnim nastaveni to zas az tak nezalezi, funguje to dobre pro vice hodnot.

Lada

Odesláno

Zdravim, je zajimave, kdyz se trh pohne, tak se tady objevi strasne moc prispevku, ale kdyz se trh nepohne, tak je tady mrtvo. Pritom dny s velkym pohybem jsou v mensine a daleko tezsi je obchodovat v "normalni" dny. Ja dnes BE na TF a BE na NQ u prvni korekce. Zacatek seance velmi slusny s velkym volume, ale pak totalni utlum. U TF to bylo moc pekne, nesleduji zadny Level 2 nebo neco podobneho, ale prislo mi, ze u toho high premarketu sedel nejaky velky trader, ktery proste nechtel cenu pustit vyse. Jak se ta cena vzdycky odrazila zpatky, tak jsem si vzpomnel na jeden film, bohuzel nevim nazev, ale bylo to o makleri ve velke britske bance, ktery pusobil v pobocce v Hong Kongu a on zacal tajne obchodovat na ucet banky misto pouze na klietske ucty. Napoprve mi to vyslo, ale kdyz to udelal podruhe, tak trh sel proti nemu a on zacal prodelavat hrozne penize. A ta asociace s tim dneskem byla v tom, ze potreboval, aby trh zustal pod urcitou urovni, takze pokud se cena dostala pres, tak nabehnul na pit a zacal zurive prodavat. A nakonec to skoncilo, ze on skoncil ve vezeni a banka zkrachovala. Pekny pribeh, ale docela smutny pro zakazniky banky, protoze to bylo na zaklade realnych udalosti. Nevedeli byste nekdo nazev? Lada

11362

Odesláno

to yax:

ono není teď moc co dávat za příspěvěk, když je v trhu jasný chop....a každý zkušený trader ví, že od chopu se má držet dále ;)
jinak si zkusím vzpomenout jak se ten film jmenoval - před lety sem ho viděl a i někde na netu sem o tomhle chlápkovi četl

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...