Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to hOmoun

Je to tak ze SL mam na trhu nastaven na 120 a PT na 230 per kontrakt

nejvice ztrat jsem mel 6 za sebou a dalsi 1-2 zisky mi ty ztraty pokryly.

Tak ti nevím, ať počítám jak počítám... :S

Odesláno

Takze dneska v uvodu se nic moc nedelo sem tam chytl stopku jeste se skluzem uf :D ale na druhy vstup uz to bylo na PT 400, po dlouhe dobe jsem dostal druhym vstupem profit takze system furt slape jak ma .. mel jenom pauzu :)

Odesláno

Dnesni trh byl opet dobre citelny a prikladam screen. Vsimete si 2u uderu po otevreni trhu ktere mely LOW absolutne na stejne hodnote. Pro me je to velice silny signal k obratu do longu .....navic vyssi TF byl prorazen pomoci TL do longu jiz na zacatku. Dnes 1xSL/120/ a 1xPT400 ...... vse vypada ze se vraci zpet do starych koleji. :) focus

11272

Odesláno

Nenajde se tady někdo kdo obchoduje focusovu, nebo podobnou, strategii na trhu YM? Zatím jsem viděl jen DAX, TF, NQ, ale YM nikdo. Myslím si, že tato strategie je docela robustní, že by mohla fungovat v podstatě všude. Mám zbacktetován necelý rok na YM, podobný systém, založený na průrazu nejbližšího swingu (může to být swing z PRM ale i po OPEN, prostě nejbližší swing), a na backu dostávám docela stabilní výsledky.

Odesláno

Kanosi tady v tomto vlakne (myslim) to nikdo nejede, takze bud budete prvni nebo prejdete na jiny trh :) myslim si ze je to dost robustni ale chce to trosku uzpusobit trhu..... to nasledujete z backtestu co se da cekat....

Odesláno

Obchodoji live jiný systém už delší dobu na YM a tento trh už mám docela nasledovaný, takže bych určitě neměnil. Co ale pozuruji i v jiných vláknech, tak hodně lidí jede ES,TF,DAX a NQ, YM málo. Jinak systém založený na průrazu swingu po open mě oslovil nejen svou výkoností, ale taky tím, že obchoduji vlastně max hodinu. Tzn. slušný výdělek za málo času. Jinak bych se chtěl poohlédnout po evropských trzích, hlavně kvůli dopoledním obchodním hodinám.

Odesláno

Pavel K.:

Zdravím Pavle,

obchodoval jsi dnes ropu? Zacal jsem testovat ty prurazy a je to hodne o trpelivosti, vetsina obchodu se vyfiltruje pres sirku open range, takze je jich pak do mesice velmi malo. Takze to chce byt u pocitace kazdy den, aby neutekl zadny PT. A dnes byl asi hodne vyjimecny den, zkusil jsem prvni paper obchod a behem 2 minut plny PT. Jeste jsem nemel nastavenou ATM, tak jsem ani nestihal posunovat SL na BE+1 a BE+15. Mam zatim otestovany jenom 2 mesice, tak jsem prevzal tvoje nastaveni a jsem zvedavy, co se z toho vyklube, protoze zatim mi prijde ten tvuj SL hodne veliky, ale uvidim. Takze diky za zverejneni, zajimavy doplnek k indexum a neni nad jednoduche systemy.

Lada

Odesláno

Zdravim, dnes je tady nejak ticho. Ja na NQ pred reportem zrusil u 1. korekce oba prikazy. Vypadalo to tesne pred reportem na vstup buy, ale po reportu se trh prudce rozjel dolu. Tak se opet vyplatilo v dobe reportu neobchodovat. Pekny vikend, Lada

11296

Odesláno

Zdravím všetkých traderov...

Časom si chcem si otvoriť účet u CMC Markets, pozeral som si ich podmienky a poplatky a vychádza to pre mňa najvhodnejšie, majú účet od 2000$ a obchodovanie s relatívne malými objemami takže účet je podľa mňa dosť veľký na intradenné obchodovanie.

Neviem však či je 2000$ dostačujúcich na pozičné obchodovanie, (pár obchodov do týždňa a najmenšie objemy) myslíte že áno?

Chcel by som obchodovať ID, avšak keď je trh otvorený od večera nedele do piatku večera nonstop, stále mám obavy že mi ujdú príležitosti, a že ked nemám AOS, tak nedokážem byť pri počítači 24h denne. Preto to chcem skúsiť pozične, obávam sa však že 2000$ je na to príliš málo. Možno som v tomto neskúsený a robí sa to inak, ale neviem ci predstaviť ako sa dá forex bez AOS obchodovať ID bez výčitok že ste cez noc spali a ušlo vám kopec obchodov. Som nováčik a kto viete ako to je, prosím objasnite mi to.

Dik winking smiley

Odesláno

2 yax

Jak rikas :) Bud neobchoduji (ja taky ne), nebo na to cuci s otevrenou pusou. Velka volatilita pred i po reportu, bez SL min. 200$ se nechytas (na TFku).

Takze pekny vikend... a pristi tyden je taky tyden...

Odesláno

No ja jsem tam byl pred reportem no tak asi vite jak to dopadlo.. jinak tento tyden docela dobry byl... penezne me to vyslo na 0 ale nejake ty pohyby a prilezitosti tam byli tak neni to tak strasne :) ... jinak minimalne pristi tyden cely nejedu budu v tom nejpozitivnejsim miste na svete (nemocnici) :D tak at se vam vsem dari ....

Odesláno

Ahoj Lado Ano, obchodoval.. Dnes byl rychly den. Rychly zisk je nejlepsi.. :) (tu) Na tom filtru zalezi dost. Schvalne sem potom dej, k cemu jsi se dostal a muzeme to porovnat. Mne to docela trvalo, nez jsem prisel na univerzalni filtr, ale funguje dobre. Jinak pokud se koukas na prazdniny, tak ty byly malo volatilni, zisk byl jenom maly a stoplosy by opravdu stacily mensi. Od zari to zase jede. Jeste poradim jednu vec. Je dobre posouvat SL nad swingy a to i nad uplne minimalni. Zkus si otestovat toto: Dej si do grafu indikator swing se silou 1. A posouvej vzdy po tom, co dojde k prorazeni tohoto swingu hned od zactku, co jsi v obchodu. Funguje to dobre a dost casto to diky tomu nesebere cely SL. Jinak beru prumerne kolem 2 obchodu tydne. At se dari!! (tu) Davam screen dnesni CL, NQ odfiltrovan..

11298

Odesláno

Dneska mám velmi dobrý pocit. Zisk sice nic moc, ale zobchodoval jsem to, jak jsem měl. Bohužel došlo k vyšším slipům, tak jsem u třetího obchodu nastavil PT na EMA204, díky tomu nedošlo k 1BE, ale PT 170.

11299

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...