Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes na TF som sa opat mohol iba bezbranne prizerat co si so mnou trh robi, ako tak pozeram na backtest a statistiky uz by aj bol cas na dalsi PT. Pre svoj system prvej korekcie skusim cez weekend spravit test ci sa mi to neoplati radsej manualne uzavriet ked sa trh po vstupe takto zastavi a vytvori CG.

11250

Odesláno

Takze abycho to doplnil, byl jsem vyhozen na 2 PT, tzn. ze jsem umazal ztratu a jestse 1/2 navic jsem si videlal cisteho. A pouceni pro priste? Pocitam ze pokud se trh takto rozjede, je zbytecne si chranit profit posunovanim PT a radsi nechat trh rust, ale toto budu muset jeste proskoumat.

Preji pekne zisky
MfG

Odesláno

No tak ja se nechal presvedcit a koukl jsem na TF taky a po tom nevyraznem short jsem dostal silny signal do longu a okolo ctvrte bylo videt ze to trh chce opravdu udelat, takze nastup na 592 a PT400 mimo poradi.

Odesláno

Dnes velice slusne trendujici trh nabidl nekolik vstupu a z meho pohledu byl i docela citelny. Dnes jsem mel 1xL a 1xPT. Prikladam obrazek nadherne formace DT - vstup by byl na pullbacku za LMT a pohyb byl cca 800usd - nemam jej v planu a tak jsem jej neobchodoval, ale zda se ze trhy zacinaji trndovat a to je dobre. ..... at ziji veterani (tu)

11254

Odesláno

2focus

lol, mas pravdu, ty jejich svatky jsou fakt nevyzpytatelne. Musim si udelat poznamku, ze Veteran Day je v pohode :) A ty trendy jsou od listopadu opravdu hezke. Cca od kvetna jsem z planu vyradil druhy obchod a zaridil se vicemene na prvni impuls (neni to zrovna prolomeni premarketu, ale zkratka prvni impuls v trhu) a dal uz nic. Dnes to bylo stejne. Vzal jsem prvni long a dal to neresil. Mozna nastava cas venovat se trhu standardnich 2.5 hodiny (jak tu koneckoncu nekdo nedavno pekne zanalyzoval)... zacina to mit smysl. Snad nam to do toho predsvatecniho casu vydrzi.

At se dari
Libor

Odesláno

peepo Napsal:
-------------------------------------------------------
> to h0moun:
> dneska si nemůžu stěžovat: profit 470USD

Urcite, vstupovali jsme na stejne cene se divam,,ja sem to bral taky na 589, 9 a vystup o neco vise, pouzivam 3 min... jinak od Po-Dnes(ST) celkovy zisk 4118 USD cisteho. z 6 obchodu s toho 1 mimo plan, takze jsem nedodrzel moji podminku.... Cekam ze zitra trh nabidne taky pekyn kus $$$
Ale budu se snazit at mam 100% dodrzovani planu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...