Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslim že postupně sám nárazim na věci, který v tom jsou nepoužitelný...

mám první:
např. sledování grafů naprosto nepřehledný...
nastavil jsem pár křivek MA a jelikož se ta platforma, byť ve flashi nedá zvětšit na celej moňas... vidim tam uplný prd :-))

Zkusim jinej soft na analyzování a uvidíme...

• Odpovědí 500
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pagun:
Já sám žádné zkušenosti s 500Plus nemám, ale jestli je pravda jen polovina z toho, co se v tomhle vlákně píše, měl byste spíš než jiný soft hledat jiného brokera (a ten jiný soft dostanete pak zadarmo jako bonus).

Lidi, co vás nutí obchodovat za tak nevýhodných podmínek? Takřka každý na to zde nadává, ale přesto obchoduje ...

Odesláno

paja1: s Plus500 som sa stretol asi pred 3-4 rokmi.. uz ani neviem ako som sa k nim dostal ale mozno to bolo reklamou ktoru stale vidim casto ked hladam nieco suvisiace v google... tiez sa mi zapacila (naozaj) ich platforma ktora bola extremne jednoducha... skusenosti som mal blizke k nule takze tak, casom som samozrejme nasiel lepsi soft...

Odesláno

ahoj, obchoduji několik měsíců, či spíše se na +500 učím a jen s jejich penězi, co mi dali za registraci. Beru to jako základní školu a na to je to dobrý. ;) A to že vydělám denně 100-300 kč, což potěší a nebo projedu mě pak celkem nijak nebolí. ;) (tu) Tak proč se tam neučit a nezískávat základní přehled. Jo a pokud někdo má na forex ověřeného brokera, tak ať ho napíše a ne jen "je spousta lepších". [bold] [/bold]

Odesláno

Stále píšete jinde to mám ne za 30 ale za 6, ale aby jste napsali kde, to vás ani nenapadne. To můžu napsat, že obchoduji a ještě mi za obchod platěj 5. ;) (td)

Odesláno

Faki Napsal:
-------------------------------------------------------
> Stále píšete jinde to mám ne za 30 ale za 6, ale
> aby jste napsali kde, to vás ani nenapadne. To
> můžu napsat, že obchoduji a ještě mi za obchod
> platěj 5.

Faki ty si vtipálek :)

PS. jinak já, jako řada ostatních zde, obchuduju u Mirus Futures v USA a poplatek za celý obchod (na 1 kontrakt futures) mám dokonce míň jak 5 USD. je super, když objevíš Ameriku - tady to platí doslova :)

majkll

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,

jsem co do vstupu do světa investic a obchodu spíše nasciturus než, že bych byl již na světě; nic -, okolnosti mne donutili v pokročílem věku zbohatnout. +500 mne zaujalo (ostatně je určeno pro takové jako jsem já ...) a jako ZŠ a viz. Comenius :Schols ludus - ideální.

Dovolím si, pokud vás o to mohu požádat, shrnout zde informace o +500, které jsem získlal, do názoru a poučit se z vašich reakcí.

+500

-platforma, jejíž cílovou skupinou zákazníků jsou ekonomičtí analfabeti (nevnímej peiorativně)
-nejedná se o "podvod", ale o kalkulaci s nevědomostí a nezkušeností ziskuchtivých "nano" investorů, kteří se to učí jako mariáš (platí a platí, až to pochopí...)
-většina těch, kteří by díky zkušenostem byli schopni nějakým způsobem profitovat i na této platformě, považuje nedostatečný prostor pro trading, omezující mechanismy a relativně netransparentní a nevýhodná pravidla za diskvalifikující a nepoužívá ji
-obchodovat na +500 za účelem "osvojení si" zákl. dovedností znamená počítat celkově se ztrátou, protože až se to "naučím" a budu i úspěšný (zřejmě jen několik málo konkrétních inv. postupů opakujících se při splnění vhodných podmínek), nebudu reálně schopen (ochoten) dostat své peníze zpět
-celkový dojem z +500 podle příspěvků tohoto fóra je mírně horší, než je realita, neboť zkušený trader nevnímá s libostí jakýkoli prostor pro "přímé obchodování inv. lůzy"
-Kalousek postaví klienty +500 mimo zákon (nebudou chtít ani po "novelce" přestat obchodovat a budou se spoléhat na to, že jejich daňové úniky nebudou státem postižitelné pro množství, relat. anonymitu a neefektivnost vymáhání (?))

Budu vděčný za reakce.

Odesláno

Já bych se k plus 500 nestavěl tak skepticky. Pravda platforma nic moc ale hodím moje poznatky.Testoval jsem 3 roky, paper,back,ofline grafy. A co si budem jako nováčci nalhávat,to stále testování byt už na funkční osobní strategii na demu je frustrující, každý se i s vedomím že nesmí ,už dovedl krásně nudit,nad tím stále se opakujícím testováním. A tam začíná chyba, testujete testujete a tím že psychyka už nedostává zabrat začnete demo brát s odstupem, flákat to.Prostě nuda a nic z toho.Mluvím o dlouhodobém testování,né o někom kdo testuje měsíc nebo pul roku.A tady právě vidím v plus500 to"dobré". Jedu dvě platformy meta kde chci s kapitálem obchodovat a plus kde trénuju psychyku a mohu říct že i když si vložíte kapitál v řádu 1000 až dva ,je to o něčem jiném.Začnete uvažovat už opravdu live, zažívat sic malé ztráty ale už bolestné,to je to BOLESTNÉ.Už nemávnete jen tak rukou že zítra je taky den že to je stejně jen jako. A že máte šanci začínat stále dokola. A klidně mě kamenujte,neberu plusko jako brokera kde bych chtěl obchodovat ale dalo mi tam live hodně, co jsem prožíval než se zklidnili moje nervy, jak jsem poznal že člověk plaší a zbytečně nedodržuje svuj plan a tratí .Nedá se s demem rovnat. Tam už prostě ztráta bolí a každý profit těší a poučí se člověk natvrdo z chyb. Nečekám tam miliony ano statisíce,čekám že pokud se ustálím a budu tam profitovat stabilně ,byt ty malé částky,pak už pujdu vyrovnanější s kapitálem k opravdovému brokerovi. Ted čekám reakce o tom jak právě jsem nepochopil o čem je trading,jak si něco nalhávám.Možná a možná ne,možná si vy (nezlobte se a neberte všichni) rádoby tradeři,nalháváte vy že jste vše pochopili. Myslím že není nutný skok z testu a dema na live hned naostro,když je možnost live s málem a otestovat se v další fázi.Jediné s čím souhlasím co tu bylo napsáno,pokud projedete ten malý live učet,necpěte tam jak do automatu další,to je cesta do pekla,pokud prostě proděláváte ,něco máte špatně v obchodním plánu.A vratte se na demo a paper. Jinak tam budete opravdu házet jak gamebling.Když tak si stanovit malou částku,a tu se snažit profitabilně zvětšovat,nečekat stovky,tisíce spíše desítky až sto ale i tak,když dovedete párset korun zhodnotit je to milé a zkušenost psychiky je nepopsatelná.

Odesláno

marty75p:
Rozumný názor, v pohodě.
Ta dřívější kritika směřovala spíš na to, že obchodní podmínky u Plus500 mají hodně daleko do ideálu a že jestli není rozumnější poohlédnout se jinde. Ale každý má svůj rozum a jestli si pro sebe vyhodnotí Plus500 jako vhodnou zastávku na cestě k něčemu lepšímu, nedá se nic namítat.

Odesláno

Podle me je Plus500 tzv. market maker - to znamena, ze ma "vlastni pravidla" i si sam "stanovuje ceny." Vydelava pouze na ztracejicich obchodnicich, proto taky reklama na facebooku, kde jsou spis nezkuseni amateri. Predpokladam, ze pokud by se ti povedlo u nich dlouhodobe vydelavat slusny penize, tak se jim to moc libit nebude. Pokud se pletu, at me zkuseni opravi.

• 2 týdny později...
Odesláno

chaplain: mas pravdu. delaji to, ze matchuji ordery lidi a zatoven oteviraji protipozice. vedi, ze dohromady budou lidi vzdycky ztracet, takze je to pro ne velmi lukrativni business. MIfid tohle zakazuje, je to ilegalni... ale je velmi tezke jim to dokazat...

Odesláno

To Faki.

Myslím, že odpovedali aj ľudia predo mnou. V každom prípade vraj sú niekým alebo niečím regulovaní , resp. kontrolovaní ale určite nie sú napojení na skutočnú burzu niekde v chicagu alebo new yorku. To určite nie. Takže ja osobne cez nich momentálne obchodujem. Inde som popisoval prečo. Nejde mi o to zarobiť . To sa podľa mňa ani nedá. Možno sa točiť stále dookola. Popravde to čo som tam vložil stále mám a beriem to ako školné za psychickú prípravu na trading. Ani nie za technickú, keďže pod%la mňa sa nedá ani počítať, že tu fungujú nejaké suport rezistancie a podobne. Pretože skutoční obchodníci u plus500 niesú a ak niekto tvorí cenu tak je to len hŕstka amatérov, ktorí ani nevedia prečo to robia.

Môj názor nič viac.

• Vytvořit...